Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Crno-beli prvi u svemu
PARTIZAN DOVEO GEJA?

Partizan širokih shvatanja!
Bugarinu Ivanu Ivanovu, prvoj opciji Partizana na poziciji štopera, svojevremeno je propao transfer u Steauu jer je u javnost procurila informacija da je homoseksualac. Kad su saznali za njegovo seksualno opredeljenje, u rumunskom klubu su odlučili da ga ne angažuju, a tada se oglasio njegov otac, koji je rekao kako su u pitanju izmišljotine.

- U porodici nikad nisam imao homoseksualaca, a Steaua je moja porodica. Bolje je da umesto nekog takvog igrača igra neki junior - rekao je tom prilikom Điđi Bekali, vlasnik Steaue.

Mediji u Bugarskoj pišu da je Ivanov uhvaćen kako se u jednom noćnom klubu ljubi sa svojim saigračem Ivanom Karadžovim, mada ne postoji fotografija koja bi to mogla da potvrdi. Pored toga, novinari u ovoj zemlji juče su objavili informaciju da je Ivanov potpisao trogodišnji ugovor s Partizanom.

Međutim, u Humskoj niko juče nije želeo da potvrdi da je ugovor potpisan, već su samo ponovili kako je Ivanov interesantan igrač i da će pokušati da ga angažuju do kraja prelaznog roka.

Slika

Info: Kurir :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovaj tvoj naslov je zgrazavanje partizana sto ima/ce imati gej igraca?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I popodne definitivno potvrdjeno da je bugarin potpisao za Kulturno-umetnicko drustvo iz Humske :lol:
Kaze da je svestan da ne moze tek tako da nasledi Krstajica ali da ce "dati sve od sebe". Ne sumnjam :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ma jok, samo mi smesno jer su svojevremeno grobari tvrdili da gej ne moze krociti ni blizu Humske. :lol:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Kad Kurir kaže, onda mora da je tako!
Korisnikov avatar
By Delete
Sad nam jos samo preostaje da citamo Kurir i cekamo da za nekoliko meseci objave sa kojim fudbalerom Partizana je vidjen kako se ljubi u nekom gay klubu. Do tada, ova poluvest skoro pa i nema nekog znacaja.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ti si ljubomoran sto ti visegodisnje lizanje zvezdaskih guzica nije donijelo izlazak na teren?
Korisnikov avatar
By spliff
ja bih bio presretjan da zvezda dovede gay fusbalera :srbin:
Korisnikov avatar
By tebra
Originally posted by ZvezdasBG

Ma jok, samo mi smesno jer su svojevremeno grobari tvrdili da gej ne moze krociti ni blizu Humske. :lol:
To je tako istina. Imam ortakinju koja je vatreni navijac istog, a pri tom homofobna. Znaci, smarala sa izjavama: Gejlije... Svi Cigani su pederi... Vi ste bolesni... ili gore navedena: gej ne moze krociti ni blizu Humske...

kako sam joj ovu informaciju natrljao na nos... eto joj ga sad... bodrice jednog gej igraca...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by tebra
Originally posted by ZvezdasBG

To je tako istina. Imam ortakinju koja je vatreni navijac istog, a pri tom homofobna. Znaci, smarala sa izjavama: Gejlije... Svi Cigani su pederi... Vi ste bolesni... ili gore navedena: gej ne moze krociti ni blizu Humske...

kako sam joj ovu informaciju natrljao na nos... eto joj ga sad... bodrice jednog gej igraca...

jednom davno tri lezbejke su trenirale u partizanu, a ja sam jedna od njih... :lol:

ont. toooooooooooooooo :yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by tebra
Imam ortakinju koja je vatreni navijac istog, a pri tom homofobna. Znaci, smarala sa izjavama: Gejlije... Svi Cigani su pederi... Vi ste bolesni... ili gore navedena: gej ne moze krociti ni blizu Humske...

Baš ti fino neko društvo :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
ovaj zvezdas je tako jadna i tragikomicna imitacija covjeka. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!