Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Moj dugogodišnji poznanik dolazi krajem meseca na 6 meseci u Srbiju, i traži neku teretanu sa personalnim trenerima.
Zvao sam razne teretane po bg i svi nude nešto novo, divlje, drugačije specijalno, a njemu treba klasičan DIFovac koji bi sa njim radio treninge cardio+tegovi.
Pare nisu problem (bar on tako kaže), a relativno dobro govori srpski (roditelji su mu poreklom iz Srbije, maši tek po koju reč)
Da li neko zna neku teretanu (poželjno da je u centru, ali nije uslov) koja nudi kvalitetne personalne treninge? (Da ne bude zabune, ne tražim neku gayish teretanu sa trenerom koji je spreman na vaćarenje sa vežbačima, već iskusnog trenera koji ume da iscedi znoj iz čoveka).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vetur úlfur

^ "NE trazim" :lol:

nego, ako je to on sa fotke onda :vruce:

cuo sam da http://www.x3mgym.com/sr/ ima dobre trenere
i moja teretana ima fenomenalne trenere (glupo mi je sad da postavljam fotke, ali kao fotomodeli ... savršeni bre :D ) ... ali šta ja imam od toga? od gledanja nema selameta!

A sad ozbiljno .. nekog ko je školovan da bude personalni trener i ume da primeni to znanje :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
jel to njegova slika? da mu ja dam malo kardio... emociju... :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy

jel to njegova slika? da mu ja dam malo kardio... emociju... :nazdravlje:
nije, ali me ovaj lik podseća na njega ... veoma je slično građen (samo ovaj sa slike ima manje bicepse)
By High Maintenance
Ako je neko gradjen ovako/slicno , mislim da mu trener nije potreban, jer ako do sada nije stekao neka znanja vezana za treninge, onda mu ni 100 trenera nece pomoci. A ako mu je trener potreban samo da bi eto imao drustvo dok vezba, mislim da je bacanje novca...

U svakoj boljoj teretani imas opciju ind. treninga. Po meni 95% njih nije kvalifikovano za taj posao, jer to sto je neko zavrsio dif, ne kvalifikuje ga automatski da zna sve o bodybuildingu. Imao sam iskustva sa jednim difovcem sa kojim sam trenirao, i tapkao u mestu nekih god. dana.
Najveci pomak sam napravio sa deckom koji nije trener, nije zavrsio dif, nije pro bodybuilder, nego osoba koja je dosta upucena u to, i na sopstvenom primeru, tj sopstvenom transformacijom, dokazo da zna da dobro koncipira ishranu/trninge kako bi se postigli dobri rezultati. Meni licno je to bilo dovoljno, i kao sto sam rekao za 6 meseci sam uz njegovu pomoc, postigao neuporedivo vise nego za sve prethodne godine treniranja...

ot: neke od teretana za koje ja znam da imaju opciju klasicnih ind treninga su Musculus lux, Athletic's gym...za ostale googlaj :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bih samo da trcim na traci. Kardio? Pozeljno da bude blizu Slavije.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Extreme Gym u Djure Djakovica (sada Venizelosova), locirana preko puta MLB benzinske stanice. Ima upravo to sto trazis, ljude koji su zavrsili DIF i rade kao treneri. Teretana je velika, ima dobre sprave i cista je i uredna.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by High Maintenance

Ako je neko gradjen ovako/slicno , mislim da mu trener nije potreban, jer ako do sada nije stekao neka znanja vezana za treninge, onda mu ni 100 trenera nece pomoci.
upravo tako nesto hteo da napisem

i josh...
ako je taj 'takav'

cak i da nema trening mesec dana ili vise
nece ispasti mnogo iz forme, ako mu ti misisci nisu vestacki napumpani

ja mesec i po nisam isao u gym dok bio u Francuskoj
i nesto se nisam 'izduvao'
a posle 10 dana se totalno vratio u formu

p.s.
Moram da priznam da su mi kiwi tvoje teme sa pomaganjem drugima uvek nekako sumnjive...
suvise pitas za savete ovde u vezi drugih
et toq!
:snob:

Poaro
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Originally posted by High Maintenance

Ako je neko gradjen ovako/slicno , mislim da mu trener nije potreban, jer ako do sada nije stekao neka znanja vezana za treninge, onda mu ni 100 trenera nece pomoci. A ako mu je trener potreban samo da bi eto imao drustvo dok vezba, mislim da je bacanje novca...

U svakoj boljoj teretani imas opciju ind. treninga. Po meni 95% njih nije kvalifikovano za taj posao, jer to sto je neko zavrsio dif, ne kvalifikuje ga automatski da zna sve o bodybuildingu. Imao sam iskustva sa jednim difovcem sa kojim sam trenirao, i tapkao u mestu nekih god. dana.
Najveci pomak sam napravio sa deckom koji nije trener, nije zavrsio dif, nije pro bodybuilder, nego osoba koja je dosta upucena u to, i na sopstvenom primeru, tj sopstvenom transformacijom, dokazo da zna da dobro koncipira ishranu/trninge kako bi se postigli dobri rezultati. Meni licno je to bilo dovoljno, i kao sto sam rekao za 6 meseci sam uz njegovu pomoc, postigao neuporedivo vise nego za sve prethodne godine treniranja...

ot: neke od teretana za koje ja znam da imaju opciju klasicnih ind treninga su Musculus lux, Athletic's gym...za ostale googlaj :)
a taj super trener radi jos uvek? imas br.tel?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!