Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Kad vidim u njenim ocima, pokretima, da ce mi dati ono sto mi treba.

:hys:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Tungi
Originally posted by Sunce

Otvorena neznost i senzibilnost.

Muka mi je od muskaraca emotivnih bogalja, i onih koji se na sve strane trude da budu muskarcine.

Vise volim zene. I filmove sa zenama, i monahinje (razume se), i bake. I Almodovarove i Bergmanove filmove o zenama.
A Gelinijeve i Brassove sa obnazenim zenskim zadnjicama?
Nisam gledao. :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozak, koji je bitno superiorniji nad muškim. (moje lično mišljenje)

I to što je ženska napaljenost mnogo slabije vidljiva, pošto vam ne divlja međunožje u raznim neprikladnim situacijama!

Često mi se dešava da reagujem na dodir, a da zaista nisam napaljen na tu osobu... i onda međunožje prevagne na trenutke nad pameću... ali sreća, naučih na vreme da se kontrolišem!
Pod kontrolisanjem smatram drkanje, kako bih se praznio pre bilo kakvih kontakta sa muškarcima, odnosno bistrio misli i rasuđivanje... :lol:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Sunce

Otvorena neznost i senzibilnost.
ali isto tako i intelekt :D ili kako je Dirrty kazao mozak koji drugahcije funkcionishe od mushkog.Volim pametne devojke :D
Korisnikov avatar
By sunflower5
Sve sto je već rečeno:šarm,inteligencija,osećajnost... i lep osmeh. :)
Ne znam da li i osmeh može da se nazove adutom,ali jeste nešto što prvo primetim kod devojke.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=650078#p650078]m.. napisao:[/url]Ne mogu da gledam klip, imam dial-up...
Elem, sto se mene tice najjaci zenski adut je harizma, samouverenost, samosvesnost, inteligencija, neka unutrasnja snaga, neustrashivost, smisao za humor, zenstvenost (ne iskljucivo ono sto je opsteprihvaceno kao zenstveno ponasanje) u kombinaciji s fizickim izgledom (potonji ne mora uopste biti savrsen, ali mora biti u skladu sa ovim prethodnim)...
Ceo post. Iuzev dial-upa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!