Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EYAne pravi se gluposti da ides kao stiptiziteta
nisam nikog bwee ja muvala... bila sam dobra ko bubica![]()
ja kad se zatreskam mogu striptiz da mi izvode i ne bih primetila... ajd sad, mozda bih pala na lap dancemada sumnjam da bi me i to pomerilo... slon je slon :glumpi sloun:
![]()
Originally posted by Saska2extra, ja taman htela da vam trazim detaljan izvestaj kad ono, vi me preduhitrile
taram,taram,taram..daje se na znaje..clanovi Fub Club-a Bombica, Ivori _E i Saska su se posle letnjeg zimovanja i banjskog lecenja na gerijatrijskom odeljenju,isturena ordinacija Vrnjacka banja, posto su uspesno resile sve svoje hobije,indiferentnosti i impotentnosti, srecne i zadovoljne vratile u svoj omiljeni Fub club..
P.S.
Kratak izvestaj:
Tamo smo se bavile raznim gerijatrijskim i van gerijatrijskim aktivnostima kao npr. pobedile smo u trci srecni tockovi:invalid:,
zivce smo izlecile igrom strpljenja-ko doceka da baba izadje iz(to je inace jedna baba koja je patila i valjda jos uvek pati,ali mi nismo imale zivaca da docekamo razvoj daljih dogadjaja, od problema zvanog konstantni zatvor),
omiljena igra-ko pre pohaba krevet se odvijala u salonu za masazu..pobednik je bio onaj koga prvog feder ubode u dupe..
nismo imale,ali smo uspesno na svakoj uzbrdici(kojih bogu hvala ima koliko ti dusa zeli), obilazile puzeve ko od sale,bravo za nas:klap:
omiljena igra nam je bila brzo ispijanje zestokih pica,pobednika suiz kafane...
da se zna,to je radio Trstenik,bez njega odmor ne bi bio potpun..
da ne davimo dalje...udavicemo naknadno:smeh:
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!