Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By transparent
Skuplja li neko ploce mozda? ja sam poceo da ih skupljam pre 2-3 god kada sam skinuo 50-ak ploca mojih roditelja sa tavana....i evo sad sam zavistan od nabavljanja novih.
Korisnikov avatar
By starsailor
ne bih mogla reci da ih skupljam. kada naidjem ( mada sada vise nema) kupim one stare, bas zato sto su stare:) imam nekoliko primeraka koje ne bih prodala nikada i to je to :)

ja sam skupljaja i kasete jedno vreme :giggle:
Korisnikov avatar
By erkondisn
i jesu predivne
i jesu preskupe...

samo sto ove nove nemaju ni priblizno dobar zvuk kao sto su imale one prije. jeftini materijali, a produkcija je itekako napredovala :(
Korisnikov avatar
By transparent
zavisi gde ih kupujes..........na nekom buvljaku i na ulici mogu da se nadju cak za 20-30din din....dok u antikvarnicama i slicnim radnjama su 100-150 din.........i nije tako skupo kad pogledas......samo treba da naletis na njih..
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam nekoliko tatinih, Bitlse, Boney M, starogradske pesme itd. Nazalost, ne pustam ih sada, ali sam ih slusao kada sam bio mladji.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by transparent
zavisi gde ih kupujes..........na nekom buvljaku i na ulici mogu da se nadju cak za 20-30din din....dok u antikvarnicama i slicnim radnjama su 100-150 din.........i nije tako skupo kad pogledas......samo treba da naletis na njih..
ne ja sam pricao o novim izdanjima.

sa posiljkom te izadje 10e
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by erkondisnsamo sto ove nove nemaju ni priblizno dobar zvuk kao sto su imale one prije. jeftini materijali, a produkcija je itekako napredovala :(
kako to misliš? nisu li vinili koji se sada izdaju namenjeni upravo audiofilima koji ih slušaju na svojoj high tec opremi? :)
By cumpig
i ja mislim da erkondisn gresi, pre svega zato sto vinili nikad nisu ni izasli iz mode vise-manje, pogotovo jer su ih dj-evi devedesetih masovno koristili
a sada se polako (ali rekao bih sigurno) vracaju u svim zanrovima, svaki novi album ima i svoju vinil opciju koja je za samo neku sicu skuplja od diska

ja ih obozavam i kupujem kad god mogu, pogotovo volim kad na koncertima pazarim super plocu za skoro dzabe para, pa tako sad pod mojom iglom krckaju i Calexico i Animal Collective i Bonnie prince Billy...
i jos podosta njih koji ce zauvek spadati u grupu: ploce koje nisu za prodaju!!!!!
:trampolina:
Korisnikov avatar
By walt333
Ja toliko zudim da kupim gramafon, ali ne znam gde, imam jedan pokvareni koji mi stoji za ukras i imam par ploca. U nedostatku te mogucnosti slusam diskove na kojima su snimljene pesme sa gramafona, tako se zadovoljavam. :balerina:

inace ploce, kao i vecinu umetrnickih stvari(knjige, slike, skulpture...) kupijem na buvljaku. Ima tamo svasta da se nadje.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By tamanoir
To bih jako volela da mi bude hobi.. Cak sam i probala da ih skupljam, i nakupilo se dosta kvalitetnih ploca, ali jako puno novaca ode na to.. Ok, jedna ploca nije skupa, ali kad naidjete na 50ak ploca koje morate da imate, e onda vec jeste malo skupo.. No, mozda i uspem da ustedim neku kintu iskljucivo za ploce, pa cu onda malo da se bahatim.. I, kad sam vec tu, volela bih i gramofon neki da kupim.. Ili LP player, dodje mu isto, ali je to kao nova generacija gramofona, modernija i tako to..
By cumpig
samo da prijavim pazar i na ovoj "oficijalnoj" temi
Cheap Time - Cheap Time

kako odoleti super ceni za samo 10 eura? iako tesko da cu je preslusati vise od 2-3 puta, teen punk-rock bas i nije moj stil zadnjih xy godina :D
By ~ Le Saint X ~
Ja imam samo dve ploce

Moju
:)

da...sa 7 godina snimio plocu jer sam osvojio nagradu Kristalni Glas
:)

i
Whitney Houston - I'm Your BAby Tonight

ciji sam omot kasnije uramio...
By cumpig
ej, aj postavi sliku, bas bih voleo da vidim!
tvoju naravno, zabole me za vitni :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ludujem za LP plocama.
Velike su i raskosne.
:love:
Imam jedno 200 ploca u kolekciji.
Poslednju sam nabavio pre neki dan preko net aukcije - Lana 1989. - " Bio si mi sve ".
By Hans
Ne, ne skupljam ih, ali jedan od omiljenih zvukova je onaj prepoznatljivi zvuk pucketanja gramofona pre nego shto pesma pochne. :) savrsheno!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by cumpig
ej, aj postavi sliku, bas bih voleo da vidim!
tvoju naravno, zabole me za vitni :)
hahaha..
ja nemam sliku tog albuma
no, kada odem kuci, mozda uzmem i slikam

a sad si me zaintrigirao...
bas cu da guglam da vidim ima li po netu nesto
posto je PGP objavio plocu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!