Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Muškarac: On je sklon svoju seksualnu energiju prenaglo koristiti, neće dugo razmišljati kakav dojam to ostavlja na vas. Ipak ga astrolozi smatraju jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima ah :love:
By alexandermagic
Astrolozi možda, žene recimo ne. Osim onih nezahtijevnih i očajnih. :kafa:

Za seks, kao muškarcu, je bitno gdje ti je Mars i u kom znaku je peta kuća, je li tako gossipka?

'de to objedini i publikuj ovdje. 'ajde, 'ajde.
Korisnikov avatar
By scout_finch
mars u biku, peta kuca u skorpiji a u njoj pluton i saturn.
By alexandermagic
Baš nije uputno čačkati te. :ozbiljan:

Ta opozicija mi se nimalo ne dopada. To je jedan od demonskih aspekata u natalu.

Prividno si kao mrtav konj, a onda ih patosiraš svojom seksualnošću. Što se ostalog tiče, a na osnovu svega što piše, Hys jeste dobar odabir.

I, generalno, žene koje su starije od tebe.
By alexandermagic
Venera i Saturn se vole, pa i kad prave loš aspekt, kao i taj dobar, nema štete. :)

To je još jedan pokazatelj da dobrobit i zadovoljstvo dolaze od starijih žena.
Korisnikov avatar
By scout_finch
jos da mi mesec i podznak nisu u raku bila bih mnogo zajeban lik. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595527#p2595527]alexandermagic napisao:[/url]Astrolozi možda, žene recimo ne. Osim onih nezahtijevnih i očajnih. :kafa:

Za seks, kao muškarcu, je bitno gdje ti je Mars i u kom znaku je peta kuća, je li tako gossipka?

'de to objedini i publikuj ovdje. 'ajde, 'ajde.

mars u petoj kuci u blizancima u sextilu sa suncem :D

i jupiter je takodje u petoj kuci u trigonu sa asc
By alexandermagic
@ scout

:lol:

Zajebano je relativan pojam, a i sad je jasnije zašto si sva u očima tj. one dominiraju cijelim licem, pa onda zašto si poodavno na forumu spominjala brata (sa posebnom toplinom), pa nedavno bratanca, etc.

Na tebe se može osloniti i vjerovat ti, a to je najvažnije. Povremena mušičavost i letargija su zanemarljive.
By alexandermagic
1. Jeb'o me otac, pa se ovdje ikad oglasih.

2. Ja volim tu čokoladu.

---

Jesi ti negdje napisao da slikaš? Ukoliko jesi, gledaj da te slike uvijek sadrže neki tradicionalan i /ili ratni detalj, ma koliko da je prividno neupadljiv. Obavezno da ima barem malo crvene i električno plave boje. Akvarel.
Da bi se bolje prodalo.

Bit ćeš drugačiji nego dosad. Konkretniji i odlučniji.
Najpovoljnija je prva polovina godine i tad što generalno uradiš, uradio si. Ljeto stagniranje, jesen mali pomak naprijed.
Januar, februar, mart za upoznavanje prave osobe, a strah od odbacivanja koji ćeš imati,
zanemari.
Tvoj muškarac je tamno-smeđ, srednjeg rasta, ozbiljan i tih, lEpih krupnih očiju. Vjernik. Nasilnici i bilderi ne dolaze u obzir.

Na probleme kroz porodicu nećeš moći da utičeš.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595573#p2595573]alexandermagic napisao:[/url]1. Jeb'o me otac, pa se ovdje ikad oglasih.

2. Ja volim tu čokoladu.

---

Jesi ti negdje napisao da slikaš? Ukoliko jesi, gledaj da te slike uvijek sadrže neki tradicionalan i /ili ratni detalj, ma koliko da je prividno neupadljiv. Obavezno da ima barem malo crvene i električno plave boje. Akvarel.
Da bi se bolje prodalo.

Bit ćeš drugačiji nego dosad. Konkretniji i odlučniji.
Najpovoljnija je prva polovina godine i tad što generalno uradiš, uradio si. Ljeto stagniranje, jesen mali pomak naprijed.
Januar, februar, mart za upoznavanje prave osobe, a strah od odbacivanja koji ćeš imati,
zanemari.
Tvoj muškarac je tamno-smeđ, srednjeg rasta, ozbiljan i tih, lEpih krupnih očiju. Vjernik. Nasilnici i bilderi ne dolaze u obzir.

Na probleme kroz porodicu nećeš moći da utičeš.
:lol: i (znam da volis tu cokoladu)

dopada mi se kako si to srocio, tako nesto i ocekujem da se desi sledece godine sa sve tim vernikom krupnih ociju :trampolina:

sad cu zvucati nezahvalno, :D

Putovanje i eventulani odlazak i zivot van itd,itd, sta kazu planete, da se pakujem ili ne?
By alexandermagic
Planete ne govore ništa niti same po sebi utiču na nas, nego ono što je iza njih.

Što se tiče putovanja, dakle prva polovina godine - putovanja povezana sa eventualnom zaradom, kasnije samo puki odmor.

Od vaših gradova najviše ti energetski leži Novi Sad, inozemstvo - Rusija, Ukrajina, Australija i Novi Zeland. Tvoj odlazak ne bi bio motiviran, kao kod većine, postojećim egzistencijalnim problemima, već emocijama.

Ja ne vidim trajan život van, što zbog toga što ti uistinu voliš svoju zemlju, što zbog određenih faktora na koje ti, nažalost, ne možes uticati. Ne mislim samo na novac. Dok preci jedu kiselo grožđe, unucima trnu zubi.

Imaš li neku prijateljicu koja se farba u crveno?
By barni
pa imam dosta prijateljica ali nesto se ne zagledam bas u njihovu kosu, cesto i menjaju boju kose, daj mi jos neki podatak pa da povezem sa nekom od njih

...

volim Rusiju ali mi nikako hladnoca ne prija, smeta mi to i u Srbiji, tropske klime mene preporode i obavezna blizina vode, bilo okean, more, jezero, reka samo da sam sto blize vodi.
Ovo grozdje i zubi, hm... na tome radim vec pola svog zivota i verujem da mogu uticati na to jer znam da sam zato i rodjen.
By alexandermagic
Većina Riba voli blizinu vode i tropske temperature. Gore napisano se odnosi na zemlje koje tebi mogu donijeti dobrobit.
---
Neću da rastežem priču oko te prijateljice, ako ti se odmah nije iskristaliziralo u svijesti tko je.
By barni
ma mene novac ne interesuje, da sam hteo da budem milioner isao bih odavno tim putem i uveren sam da bih sada imao milione, ne zalim jer to nije moj poziv

i hvala ti na analizi, zadivljen sam :)
Korisnikov avatar
By gossip
a za mog marsa i jupitera nemas nista da kazes...bas si zao :sigh: :lol:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!