Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
e ovako ima jedan tip iz ulice koji kad god ja prodjem on viri iza prozora isto kao da sve ceka da ja prodjem... tako se krije i posmatra me ali ipak moje oko ga dobro snimi samo on to ne primijeti (par puta je shvatio da sam ga vidio...ali opet sve isto i isto i tako mjesecima i mjesecima) :) i ako se slucajno okrenem put njega on se odma sakrije.... (nije jedini koji viri skoro svi me tako posmatraju ali on mi se najvise svidio) :) i sad sta mislite jel mozda gay pa mu se svidjam ili mu je samo zanimljivo da tako geda ... a nemam pojma kako bi mogao da ga muvam posto se odma sakrije kad pogledam put njega ..u svakom slucaju mnogo sam mladji od njega ali kao da je to bitno? :D :burner:
Korisnikov avatar
By Incubus
Mislim da planira da te kokne, proučava ti anatomiju.
By Çâðê_DUP
zasto bi me koknuo :D ja sam mnogo privlacan pa sam i navikao na to mnogo puta se desavalo da neko tako kao on viri .... :) mada ja ipak mislim da mu se bar malo svidjam :) inace to oko ti je strasnO :D grrrrr :) ))))
Korisnikov avatar
By luciferin91
odakle si ti? ovo je cg mentalitet. prepoznajem ga na kosmicku milju.
Korisnikov avatar
By taurus
shtikle,izuj ih i prestace da vire svi.....:volinevoli:
By Çâðê_DUP
sanja mozda pretpostavlja :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa nekad kad tako viri i kad misli da ga ne vidis samo naglo pogledaj ka prozoru. Ako se trzne znaci da te gleda. A posto vec zelis da ga muvas nasmej se pre nego sto pobegne i ako uzvrati osmeh mozes i da namignes ili nesto slicno :cheer:
By Çâðê_DUP
pa i jesam ga naglo pogledao :) i trznuo se ;) :D i to tako da mi se cini da je imao glavu slomit hahah :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa eto! Sad znas da viri da bi tebe gledao i to krisom.

Sad mu se nasmej i daj mu zeleno svetlo ako si spreman da rizikujes.
By Çâðê_DUP
pa bio je davno isto jedan sto je svaki dan virio samo za njega bar znam da je gay i da je bio zaljubljen u mene :) za ovoga sad pojma nemam vjerovatno da se doticnom svidjam pokusao bi nesto? a posto ne mogu uhvatit tako lako njegovu facu ja stvarno nemam namjeru da idem kao debil ulicama i samo se smjeskam :) a kad moze on da viri mogu i ja da mu se nasmijem ako ga uhvatim pa cak i da mu kiss posaljem ;) samo da znate imam ja muda.. :) ) jeli moguce da se ovakve stvari samo meni desavaju ? haha
By Kragi
počni ti njega da uhodis, napad je najbolja odbrana!
By Çâðê_DUP
xxaaxxaax okle znas da mi zeli zlo :pop:
By Kragi
^ E taj rad :klap:

mislio sam malo onako, metaforicno. :shmi:

Doduše, nije da si i ovu temu morao da iskoristis za napad ali ajd :smeh:
By dukkehjem
19 smajlija u 6 poruka sto je nesto vise od 3 smajlija po poruci.

ot: on te posmatra iz jednog razloga.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi

^ E taj rad :klap:

mislio sam malo onako, metaforicno. :shmi:

Doduše, nije da si i ovu temu morao da iskoristis za napad ali ajd :smeh:
napad je najbolja odbrana :ua:
By Kragi
Od čega se branis jebem te blesavog? :njanjanja:
By Çâðê_DUP
ima li na ovaj forum ozbiljnih ( i normalnih) :D hahah a dukkehjem koji bi to po tebi mogli da budu :) :smiling:
By dukkehjem
pa rekao sam ti: iz jednog razloga. a mozda i dva, tri..
By Çâðê_DUP
:smug:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mislish

zasto bi me koknuo :D ja sam mnogo privlacan ...
Eto odmah odgovora.
Poremećenom umu malo treba. Možda je on redovno vežba ali ne može da se reši podbradka ili salca na donjem stomaku pa ga ti tako savršeno privlačan nerviraš ... Bolesnom umu to je sasvim razumam razlog za ubistvo ...

Šalim se, naravno.

Verovatno ne gleda samo tebe tako. Verovatno je voajer koji naginje egzibicionizmu, pa voli da posmatra ljude, ali i dozvoljava da bude posmatran (krajičkom oka).
By Çâðê_DUP
Originally posted by KiWi
Originally posted by mislish

zasto bi me koknuo :D ja sam mnogo privlacan ...
Eto odmah odgovora.
Poremećenom umu malo treba. Možda je on redovno vežba ali ne može da se reši podbradka ili salca na donjem stomaku pa ga ti tako savršeno privlačan nerviraš ... Bolesnom umu to je sasvim razumam razlog za ubistvo ...

Šalim se, naravno.

Verovatno ne gleda samo tebe tako. Verovatno je voajer koji naginje egzibicionizmu, pa voli da posmatra ljude, ali i dozvoljava da bude posmatran (krajičkom oka).
haha dobro je da si stavio salim se :D posto sigurno ima paa mozda 28god cisto sumnjam da mu je bitno ima li stomak ili ne :D ma sigurno mu je zanimljivo da me posmatra :D :bicikl:
Korisnikov avatar
By acid drop
fuj! gviri kroz pendžer kao kakva baba matora vještica! fuj!
By Speculum Columbae
Jednom je u zgradi neke moje drugarice bio autistični čika.
I on je gledao u mene kroz prozor. I ja sam gledao onda u njega.
I ja sam onda čučnuo i onda je on čučnuo.
Pa sam ustao i on je ustao.
Pa sam opet čučnuo, pa je i on.
Pa sam ustao.
Sakrio sam se iza cvećare koja je tu bila.
Pa sam se opet otkiro. On je sve vreme gledao u mene. Bilo je tako sablasno.
Onda sam zaključio da autistične osobe nemaju dušu. Možda je i taj što gvirka u tebe autističan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!