Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By pipinveliki
ima li nacina da se to uradi?
recimo da je razlog tip koji mi se jako dopada
a da bih ponovo dosao do njega morao bih malkice preko sebe.
pitanje nije da ili ne vec kako se to uopste radi???

ja konkretno sam mislio da nikad ne bih, ali recimo da sad mislim da je neko toga vredan

pitanje vazi za sve ali bi bas dobrodosao bio odg0vor nekoga ko je nesto slicno vec uradio

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Ja licno mislim da bih mogla da pogazim svoj ponos, ali zaista bi trebalo da imam dobar razlog za to i da verujem da to vodi necemu stvaaarno kvalitetnom. Takodje, mislim da je to jako tesko i da moje gazenje ponosa neko vrlo treba da zasluzi ili opravda. A kako ces ti to da izvedes.. hmm to moras sam da smislis!
Ne znam tacno u kakvoj se situaciji ti nalazis tj. ne znam tacno o kakvoj se poziciji radi, pa ne mogu ni da sudim/ komentarisem, ali dobro promisli sta dobijas time i da li stvarno vredi!
Korisnikov avatar
By .L O S T
to se svede na pitanje hocu ili necu, a to moze svako. to nije dobro jer ce te kasnije duuuugo proganjati, no ako si siguran da ce ti to doneti srecu - onda uradi !:sudija:
By Çâðê_DUP
Pricacu uopsteno, jer ne znam tvoju situaciju, jedna finesa bi mogla da izmeni moj odgovor..
..
Generalno, pogaziti ponos ponekad znaci ne biti previse tvrdoglav. naciniti kompromis, ali samo ako osoba zasluzuje. u svakom drugom slucaju, onaj zbog koga apriori treba da gazis po sebi i nije vredan tvoje paznje bas. :brada:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ih, ima toliko varijabli tu :)
E sad, ono najbitnije, da li bi mi ta osoba stalno naturala na nos to gutanje ponosa? Ako procenim da bi, onda ništa od ta posla.
Inače, od malo gutanja ponosa, jednokratno, nikom ništa nije falilo :D

Posebno, ukoliko ti nisi u pravu, tj. ako bi gutanje ponosa bilo priznavanje sopstvene greške, u tom slučaju, to "gutanje" bi čak bilo pomalo zdravo za psihu.
Korisnikov avatar
By EYA
a sta je ponos u ovom slucaju ?
moze li neko da mi pojasni... ja bas ne kontam te kategorije :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Mislim da bi bilo dobro da nam das neki detaljniji opis situacije da bismo mogli da kazemo sta mislimo, jer sve sto napisemo ovako ce biti teorijsko naklapanje, koje moze i ne mora biti primenljivo na tvoj slucaj.

U svakom slucaju, mislim da ces ti ipak najbolje znati sta treba ili ne treba da ucinis, bez obzira na savete.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by EYA
a sta je ponos u ovom slucaju ?
moze li neko da mi pojasni... ja bas ne kontam te kategorije :puzzle:
bas sam ovako formulisao pitanje koje sam hteo da postavim... ni meni nije to najjasnije...
Originally posted by pipinveliki
ma pomirili smo se :love:

:D
jos brze cete puci, ako je ponos veliki... (bez insinuacija pls)
Korisnikov avatar
By Manon
“Zmija koja nije kadra da promeni kosuljicu – umire.

Isto je i sa duhovima koji sebe sprecavaju u menjanju misljenja;

Oni prestaju da budu duh”

(Niche)

Da li gresim?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Manon
“Zmija koja nije kadra da promeni kosuljicu – umire.

Isto je i sa duhovima koji sebe sprecavaju u menjanju misljenja;

Oni prestaju da budu duh”

(Niche)

Da li gresim?
Ne,apsolutno se slazem.Bilo je poprilican broj momenata kada sam pogazio svoj ponos.Ali sam uvek to gledao kao odlicnu lekciju.Na kraju lekcija ostaje ,a ti momenti ce se zaboraviti.

:zastava:
By mikka
prvo treba ispitati da li je taj ponos arogancija ili dostojansvo. ako je ovo drugo, po mom iskustvu retko izadje na dobro, jer history repeats. ;)
By pipinveliki
Originally posted by ns.happy
pozdravio te moj decko, kaze :njanjanja:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ns.happy
pozdravio te moj decko, kaze :njanjanja:
:) nisi ti mene nista razumeo... :sweet:
Korisnikov avatar
By Skituljko
ma pomirili smo se :love:

:D
ha ha ha COOL!
:zastita: :)
Korisnikov avatar
By Blady
Gaziti ponos zbog voljene osobe.. i te kako vredi.. ne volim da gazim preko sebe, ali kad zgazim znam zasto sam to uradila...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ako osoba vredi, onda je to nekako ... hm... opravdano.

ja sam mislila da nikad ne bih, ali cu izgleda preci preko prevare

dovoljno kao primer gazenja sopstvenog ponosa?

:sigh:
By Çâðê_DUP
prevara=laz=izdaja

99 posto,nema prastanja, ma iz oka da mi je ispala.ovaj jedan posto, za 'vis major', sto bi se reklo...

ranije, pre tri godine, mislim da bih, oprostila sve. (greska) da li je to bila zelja da se bude voljen, da li je to bila neka idealizacija, vera u ljubav, spoznaja da sam nasla nekog ko me razume. (asocijacija: Sabatov "Tunel"..)

mnogo se toga promenilo.

znam da ovo nije dobra osobina, tvrdoglavost je osobina glupaka, jer najcesce nema veze sa laznom principijelnoscu, vec sa zadrtoscu, ali naprosto, vise nisam kadra da se nosim sa lazima i laznjacima.potreban mi je autenticni odnos, kvalitet ili nista. ooogromna distanca prema devojci koja me je ili bi me prevarila u buducnosti, na ovaj ili onaj nacin. distanca ili ignore.

..
mozda ako bi se iskreno pokajala, ali cisto sumnjam..

ja u zivotu nisam nikad prevarila devojku i ocekujem isti tretman. :murkan:
By Çâðê_DUP
Originally posted by KissQueen
ako osoba vredi, onda je to nekako ... hm... opravdano.

ja sam mislila da nikad ne bih, ali cu izgleda preci preko prevare

dovoljno kao primer gazenja sopstvenog ponosa?

:sigh:
izvini,kako "vredi" ako te je prevarila? Tebi vredi jer je volis. I jedina vrednost koju ona ima jeste tvojom zaslugom, odnosno ljubavlju i naklonoscu koju osecas prema njoj. A njen postupak ne da je bezvredan, nego je jadan.

(nista licno, uzimam te kao primer za generalno zakljucivanje o prevari i o temi o 'prelazenju preko iste')

Generalno, pogaziti ponos ponekad znaci ne biti previse tvrdoglav. naciniti kompromis, ali samo ako osoba zasluzuje
ako zasluzi, ispravka.
Korisnikov avatar
By Modesty
U ljubavi mora ostojati neka vrsta kompromisa kao i općenito u međuljdskim odnosima.....zamišljam osobu koju volim i za koju držim da je vrijedna moje ljubavi,stoga,
Ljubav i ponos teško da mogu stati u istu rečenicu!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!