- 19 Apr 2005, 21:35
Text
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost!i slozimo se da budemo u vezi!zivi u nisu i na moje iznenadjenje bukvalno je otkacio porodicu i dosao u bgd zbog mene!!!sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x
i stali smo i gledali se 5-6 sekundi i nismo izdrzali poljubili smo se naocigled ljudi!e sad krenuli smo do grada da se prosetamo i na moje iznenadjenje on me hladno poljubi pred 5000 ljudi ja dobijam nervni slom u pozitivnom smislu
.ali samo jedan problem:PREVISE SE EKSPONIRA U JAVNOSTI!!!NE SHVATA GDE SE NALAZI!LJUDI POMOZITE MALO,DAJTE SAVET NEKI!HVALA NA PAZNJI:bye:
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost!i slozimo se da budemo u vezi!zivi u nisu i na moje iznenadjenje bukvalno je otkacio porodicu i dosao u bgd zbog mene!!!sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x