Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Text
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost!i slozimo se da budemo u vezi!zivi u nisu i na moje iznenadjenje bukvalno je otkacio porodicu i dosao u bgd zbog mene!!!sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x :) i stali smo i gledali se 5-6 sekundi i nismo izdrzali poljubili smo se naocigled ljudi!e sad krenuli smo do grada da se prosetamo i na moje iznenadjenje on me hladno poljubi pred 5000 ljudi ja dobijam nervni slom u pozitivnom smislu :D .ali samo jedan problem:PREVISE SE EKSPONIRA U JAVNOSTI!!!NE SHVATA GDE SE NALAZI!LJUDI POMOZITE MALO,DAJTE SAVET NEKI!HVALA NA PAZNJI:bye:
Korisnikov avatar
By unic0rn
A da mu kazes da ti to smeta i kraj priche? :)

Taj je neki zesci lik :kissing:
Korisnikov avatar
By andjeo
PA TO MU STALNO GOVORIM ON NISTA.KO DA PRICAM U VETAR!TOLIKO SE VOLIMO,ALI DA SMANJI EMOCIJE MA JOK:ubise:
MAJKO MOJA KOJI JE DRUGI NACIN DA RESIM TO
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo je Rambo Amadeus o tome govorio pre neko vece na tv.
Pita ga voditeljka kako je mogao da radi te i te stvari u svojoj karijeri. A on kaze:
- Lako, zato sto su moji roditelji ostali u CG

Ne mogu da tvrdim-mozda se tvoj decko tako ponasao i u Nisu, ali cisto sumnjam. Pre ce biti da ga ladno boli k. posto osim te tetke, ipak poznaje malo ljudi pa i moze slobodno da se ponasa.

Meni je to inace veliki problem da se kontrolisem sa deckom na javnim mestima. Nekontrolisano pricam "Pile..." ma gde se nalazili, a to je jos i najmanje...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da, vrlo je to moguce.. Pa ja kad odem u drugi deo grada sam tri puta slobodniji nego na NBG kod sebe.

Anyhow, poprichaj sa njim ali ozbiljnim tonom. Ako nece da te saslusha ili zapamti lupi mu shamarchinu preko usta svaki put kad pokusha.
Bolje to nego da dobije batine na sred beograda. :brada:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ma briga te, ja baš volim da ljubim, pipkam, štipkam i glasno govorim re? "GAY" i sl. na ulici, u busu, u parku, u javnosti...

Meni je to baš, kako da kažem u na neki na?in rush, a kada sam sa nekime, prijateljem ili de?kom ne pratim i ne gledam reakcije i face drugih, pa me baš briga ...

..tako i ti, opusti se i uživaj ... pa ako ti netko dobaci, briga te, ako te fizi?ki napadne ... pa potuci se ili beži ;)
Korisnikov avatar
By andjeo
da mu lupim samar?uh ne bih mogao to.a gorand isti si kao on:tornado:ok videcu
hvala unicorne
By Бреее!!!
kazi mu da ces ga kazniti ako tako nastavi ... sa 100 poljubaca, ali kad dodjete u stan !!! :P

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja ina?e nemam potrebu za nekim eksponiranjem u javnosti ni kada sam u str8 vezi.

Uglavnom objasnim unapred onome s kim sam šta volim, a šta ne u javnosti i to je to.
Korisnikov avatar
By Sedma
jojjj a ja uopste ne vodim racuna o tome... ako mi se ljubim-ljubim se ako mi se vata-vatam se.... i nista manje ni vise od toga...u javnosti naravno he he he
Korisnikov avatar
By KiWi
Veži mu ruke.. to bih ja uradio.. pa da vidim kako ?e da te pipka :) .. druga bi situacija da je i tebi sve jedno kako i njemu
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma, andjeo, taj de?ko je predivan! ?uvaj ga i uživaj u nesputanoj ljubavi...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by andjeo
PA TO MU STALNO GOVORIM ON NISTA.KO DA PRICAM U VETAR!TOLIKO SE VOLIMO,ALI DA SMANJI EMOCIJE MA JOK:ubise:
MAJKO MOJA KOJI JE DRUGI NACIN DA RESIM TO
Opusti se i uzivaj! Bolje nego da te krije. Covek se ponosi tobom i to pokazuje celom svetu. U cemu je problem? :drama:
Korisnikov avatar
By colorado
ja se slazem s 2q2bstr8... znam da je opasno, ali makar ti je s njim jasno na cemu si za razliku od vecine ostalih pedera.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by colorado
ja se slazem s 2q2bstr8... znam da je opasno, ali makar ti je s njim jasno na cemu si za razliku od vecine ostalih pedera.
colorado, ma skroz ti je dobar taj avatar... :roll:
Korisnikov avatar
By andjeo
RASKINUO SAM S NJIM JER JE ISPAO DA JE PROBLEM U NJEGOVOJ GLAVI!JOJ STO BRE NE NADJEM NEKOG KO JE OK DA ME VOLI I DA ME RAZUME?aaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By bigirl
RASKINUO SAM S NJIM JER JE ISPAO DA JE PROBLEM U NJEGOVOJ GLAVI!JOJ STO BRE NE NADJEM NEKOG KO JE OK DA ME VOLI I DA ME RAZUME?aaaaaaaaaaa
Glavu gore! Život ide dalje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam trenutno zauzet.

Moj jos uvek ne pokazuje kvarove po glavi, obzirom da traje predugo da bi bilo istinito-svaki dan cekam prve simptome (pu,pu,pu).

Eem, zauzet sam, ako se situacija promeni, javljam ti se.
Korisnikov avatar
By HARP
Pa kada ve? raskinuli,šaljni de?ka kod mene,vole?e me,a ja ?u da ga prevaspitam bez posledica,uvek imam taktiku i bi?emo sre?ni...:zvezda:
Korisnikov avatar
By *deni*
andjeo
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost! i slozimo se da budemo u vezi.... sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x i stali smo i gledali se 5-6 sekundi i nismo izdrzali poljubili smo se naocigled ljudi
!

Sve je ovo prilicno interesantno, no mene vise buni ova tetka. Kome ona u stvari dodje tetka ?
andjeo
Izgleda da je od te vase burne i kratke romanse najvise stete imala jadna tetka.
Korisnikov avatar
By blenta
rwnw tema je stara 3 godine
si ti kliknuo do kraja?
:cheer:
Korisnikov avatar
By Daliborka
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke...
Ovo zvuci kao da ste bukvalno razmenili licne karte i prepisali podatke jedan o drugom.
Korisnikov avatar
By Modesty
Ja taman pođoh napisati,o kojoj crnoj ljubavi pričaš a tek ste se upoznali..to se moće nazvati samo strašću ili zaljubljnošću.
I u buduće,kada ti nešto smeta kod partnera,najbolje je da to raspraviš sa njim...otvorene karte,šta voliš,šta ne voliš.....ako su kompromisi sa bilo čije strane preveliki,tu mora doći do pucanja.

Spusti loptu i prvo malo bolje upoznaj osobu pa tek onda pusti srce da ti tako čini tika-taka a ne grlom u jagode pa posle sam od sebe da praviš kako si nesretan u ljubavi...po meni si samo brzoplet.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Modesty

Spusti loptu i prvo malo bolje upoznaj osobu pa tek onda pusti srce da ti tako čini tika-taka a ne grlom u jagode pa posle sam od sebe da praviš kako si nesretan u ljubavi...po meni si samo brzoplet.
Pa nije :love: vijak na spoju izduvne cevi pa da bude po PS-u, ISO 9200 i statigajaznam.

PS. "Polomljeni vijak ce moci da skine samo iskusan mehanicar" :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by unic0rn
A da mu kazes da ti to smeta i kraj priche? :)

Taj je neki zesci lik :kissing:
:up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Renoir gde iskopa ovu temu iz 2005-te jbt....jedino ako taj plavushan nisi ti bio mada mi ne delujes toliko skandalozan da ljubis decka na ulici u centru BG-a :sladoled:

Inache prosli vikend se drug moga druga smuvao u Nubly sa jednim tipom i kada smo ishli kuci lik ga ladno poljubi na ulici u centru grada na raskrsnici Mihajla Pupina i Jevrejske i niko nije reagovao mada sam primetio par namrsenih faca :elvis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!