Originally posted by Anhedonie
ont: meni nikad nije bilo jasno zasto se ljudi ikada dvoume oko ovakvih stvari i zasto razmisljaju unapred? ako ti je lepo budi s njim a ako nije nemoj. neces da mu pravis decu pa da gledas sta ce da radi za 10 godina
cim prestane da ti bude lepo kazes mu "papa".
al avaj, sto jednostavno kad moze
dragi zibro i forumsko pucanstvo
dozvolicu sebi jos jedanput da budem vendii onda cu da umuknem
elem
:eva ras mode on:
slatka ova deca
veture, zibro je bio ko dete debil zadnjih 10 godina
i bio u vezi sa jednim momkom od 17te godine nadalje
mimo toga je ucio tesku skolu i isao da radi trbusnjake
sto bi znacilo da ako uobicajeni medicinar nema socijalni zivot
ovaj je bio kaktus
te je imao ispade tipa sex je isto sto i drkanje
sex sa strancem je svetovni greh
ja zivim s mamom i volim mamu
pa posle mesec dana kad je prvi put ziveo bez familije - ko ne zivi sam je kreten i treba ga streljati
u vezi sam sa tipom 11 godina al niko ne zna, nekad se u prolazu jubnemo u kupatilu
pa kibne u usa i dovede kevu na par dana, kaze joj da je peder u zadnja tri sata i spakuje je u avion nazad itd itb.
onda sledi reality check
kad shvatis da dok si ti bio ono sto treba da bude zadnji stupanj sve vreme
drugi su se provodili jer tako i treba*
to ti mozda pomogne da shvatis kako bi mogao da razmislja
(ja u svojoj ogranicenoj mudrosti smatram da deca do cca 25 godine treba da se napijaju, prcaju dupe, budu prcani u dupe itd tj isporbaju sve sto misle da bi im bilo zanimljivo kako bi posle bili mirni kad utvrde sta je ono sto zele za trajno stanje. ukoliko se to ne odradi onda dobijete one twilight majke i slicno)
gde sam ono stao...
...te je normalno da sad oce da vidi sve i isproba sve sto je propustio
a opet u nas pedera je jako zeznuto biti star jer negujemo taj prokleti kult izgleda i ako nisi 21 sa trbusnjacima nebitno je dal si 50 il 150, kotiras se isto
i stoga posle 30te recimo krenemo da se grcimo naci nekoga ko bi mogao biti neki bi rekli "pravi" a ja cu da spustim kriterijum na zadovoljavajuc kako bi predupredili strah od toga da cemo se odjednom obreti sami... sto i jeste scary
i zibro se sad nalazi u problemu (u kom nije usamljen jerbo ga prati svaki amer sa vise od 3 operativne vijuge) da li da gledam misice il 401K (Us penzioni plan) i zasto dovraga ne mogu oba
pa ne mozes jer se knjige ne stampaju fluruscentnim mastilom
i svi ti na koje obicno otkidas (i otkidam) ne mogu da uce za vreme tanninga u solariju
a u US je time management najzajebaniji faktor, kad neko radi bilo kakv posao kako bi preziveo, malo mu vremena ostane za njega/nju licno. i biras ili knjigu ili solarijum ... surovo