Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
uhh jos dok sam bila u srednjoj imala sam tajnu vezu sa prvim komsijom... i posto su nasi shvatili da smo mi jos od detinjstav najbolji drugari... ja sam njemu danas kuma (krstena) ... ironic:barf:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Bas interesantna tema :B ... Prvi komsija u zgradi mojih roditelja je najzgodniji decko u gradu :bale: , stalno je u prodavnicu isao u sorcu :bale: i ja sam bila zaljubljena do neba u njega s nekih 16-17 god, ne tako davno. Smuvali se mi, i naravno ta veza nije licila ni na sta jer je on stariji 10 god a ja bila ljubomorna klinka, gledala sam kroz spijunku ko mu dolazi u stan itd. Sada sam se odselila u svoj stan i vrlo mi je neprijatno kad idem kod mojih, jer nas dvoje nismo u dobrim odnosima od kad smo raskinuli... A mogli smo biti dobri drugari... Tako da- ljubav na komsijski nacin :down:
Korisnikov avatar
By Blady
Aham :yes:
To mi je bio drugar iz osnovne i dve zgrade od mene je ziveo....
Imali smo kao "nesto" i onda je on nestao jednom prilikom....
Nisam ga videla godinama... i sasvim slucajno smo se sreli, i ponovo upoznali preko jednog druga, da bi opet izgubili kontakt....
i neverovatno, opet smo se sreli i to, preko ovog foruma :)
I od tada smo u kontaktu....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nazalost, jos nista.

A toliko dobrih frajera u mojoj zgradi...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
U mojoj ulici bila sam jedino zensko celjade... u ulici pored bile su dve sestre, koje me nikada nisu interesovale, sve dok....
starija, koja je moje godiste, nije malo porasla i izrasla u kulturica osobu. Tada smo pocele da visimo s vremena na vreme. Ali me nikada nije privlacila.
ALI!
Poslednji put kada sam bila u Cacku izasla sam uvece u jedan kafic gde se sakupljamo mi malo...alternativniji?- i, dok sam povlacila crveni baldahin u stranu kako bih, pored flipera, prosla do toaleta iz koga je u tom trenutku izlazila ta moja komsinica, u trenutku sam samo cula svoje ime, a onda je krenula da me ljubi.
Ja sam se uzmakla jer sam mislila da je skroz strejt i zato sto nisam htela punom kaficu da priredim takav prizor. Upitno sam izgovorila njeno ime uz osmeh, ona me je pomazila dlanom po licu.

I to je moje iskustvo.
Korisnikov avatar
By scout_finch
bila sam zatreskana u jednu komsiMicu, al' bas davno, dok sam se jos lozila na strejt devojke.:lol:
Korisnikov avatar
By mish_beli
u mom kraju nema bash zhenkitza :(
a prvi i jedini muzhjak kojeg poznajem u kraju da je ispod 40god je previshe strejt lik da bi mi se svideo......i josh na to, ne preterano zanimljiv momak....
tako da....u ovom sadashnjem komshiLuku odgovor bi bio :nope:

videcemo kada se malo provozam ovih dana.. :bicikl: mozhda se iznenadim :)

:fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!