- 07 Avg 2008, 12:36
ps zaboravila sam: lezbejke ili biseksualke
a mrzi me sad da editujem post 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ancheanche, sve si u pravu
@littlered
ljudi sebi svasta dozvoljavaju i svasta nesto ih je briga. a najgori smo sto iz sopstvene prizme posmatramo tudja iskustva i donosimo sudove o istima![]()
lepa vest je da nas drugi mogu izvesti iz takta samo onoliko koliko to dozvolimo. konkretno, ta devojka jeste kretenusa i meni prvo pada na pamet reci joj: 'ma jedi govna'. medjutim, to ne samo da nije lepo - nego nije ni konstruktivno. zato je najblje u tim situacijama iskreno i otvoreno reci da ti smeta nicim izazvana i trazena evaluacija tvoje seksualne prakse (pricu o egzistenciji ostaviti za drugi put). na mestu je i traziti izvinjenje, ali to sama proceni da li je relevantno.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxja ne mogu da verujem da i dalje insistiras na toj racunici. ako sve zavisi od individualnog karaktera, koji je smisao te racunice? i koji je smisao te racunice uopste? je l po tebi broj partnera koje ce neko verovatno imati zavisi od broja ljudi odgovarajuceg pola? i sta ti znaci to "nije uvreda, nije predrasuda" kada tu sumanutu racunicu koristis kao potkrepljenje za izjavu da su vece sanse da te prevari biseksualna nego gej osoba? kao, sve zavisi od osobe do osobe, nije da je relevantno, al ajde da iznesem, cisto da imate na umu sledeci put kad vas bude privukla biseksualna osoba... mdaj
Homoseksualnoj i heteroseksualnoj osobi bi se teoretski moglo dopasti 3 000 000 000 ljudi, a biseksualnoj 6 000 000 000.
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xxdosad nisam upoznala bisex devojku koja je monogamna i ne dejtuje devojku (usual) sa strane.
@ON
Stvar je u tome sto ja poznajem par bisex devojaka koje su ili nakraju zavrsile u str8 vezi, tj. braku i uklopile se u hetero model ili zavrsile u braku, a i dalje dejtuju devojke sa strane ili da su u isto vreme u vezi sa osobama razlicitog pola (i sa tipom i sa ribom).
Ja se ogranicavam da je u pitanju samo manji broj ljudi, ali opet...
Naravno da mislim (i znam) da osim njih postoji i gomila bisex ljudi koji su ok i monogamni i sve to... I na taj deo populacije se ova prica savrseno ne odnosi.apsolutno, ali njih je mnooogo manje od prvih..
Originally posted by deckoako je iskustvo u pitanju i to provereno lose i ako je upravo u 99 posto slucajeva necije iskustvo s BI osobama takvo kakvo si ti naveo, kako mogu to biti predrasude?
Jedini problem je sto vecina ljudi ima te predrasude, neko iz prica a neko iz iskustva, i na samu rec bisex pomisle da je to tip osobe koji ima i curu i decka u isto vreme..![]()
Originally posted by deckoslazem se, zato sam gore i kvotirala ovo:
@ Angelina777
Pa odnosi se na obe strane - i ljude koji su prosli kroz neku slicnu pricu i ove koji imaju predrasude od samog starta. To sto je neko imao vise puta lose iskustvo opet ne znaci da su generalno svi bisex ljudi takvi. Mozda nije imao srece, jbg.
Evo jedan bas bas glup primer: to sto su mene, lupam sad, tri puta opljackali u istoj ulici to ne znaci da i sve ostale pljackaju bas u toj ulici niti znaci da se tu samo pljacka. Right?![]()
Naravno da mislim (i znam) da osim njih postoji i gomila bisex ljudi koji su ok i monogamni i sve to... I na taj deo populacije se ova prica savrseno ne odnosi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!