Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
drugarici... u sustini i nemam neke ortake kojima bih mogao da se poverim
ortakinje znaju
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Istina,lakse je reci drugarici...lakse bi prihvatile...u sustini sve su fazonu da imaju gay druga,i kapiraju sta znaci kada se lozis na tipa:p...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Lakše mi je bilo da se outujem ženskoj osobi. U stvari, prva osoba kojoj sam se outovao bila je moja najbolja drugarica. Tek je mesec-dva kasnije saznao i najbolji drug da imam dečka, mada njegi i ne ubrajam u str8 osobu.
Korisnikov avatar
By V25
Eh... Moja najbolja drugarica, moj najbolji drug, najbolji ljubavnik je moj dečko!!!!!(štene moje!!!)
Korisnikov avatar
By Torry
i u mom slucaju su vise bile drugarice ali mislim da to nema veze sa polom vec kako ce ko to da shvati

imam dosta drugarica koje su "zatucane"
Korisnikov avatar
By Pauceti
Drugarici naravno, nekako su opustenije.
Kod drugova se ponekad oseca neka tenzija i tripovi da ih muvam...
Korisnikov avatar
By Jonatan
Kad bih nekome pricao o tome da sam gay bile bi to drugarice. Ne znam kako bih to rekao nekom drugu.
By Kragi
Ja sam ceo svoj zivot u muskom drustvu :alikako: i vecito imam problem da mi fale drugarice :D
Skoro pricam drugu da sam isao sa drugaricom na kafu, na sta je on upitao: "a odakle tebi drugarica?" :smeh:
Odgovor je logican, pre bih se outovao muskarcu (sto se u praxi, iz mog iskustva, pokazalo kao OK izbor) :D
By lezornot
Meni je bilo lakse najboljem drugu nego drugarici.. Mozda zbog toga sto je i on gay :cigareta:
By RuznaGlupaZla
Lakše mi je bilo drugovima. Drugaricama-koleginicama nisam i ne želim jer mi ne prija osjećaj da će one neki moj postupak možda pogrešno protumačiti (zbilja mi se nikad nijedna od njih nije dopadala u nekom ljubavnom smislu). Imala sam par situacija sa pojedinim koleginicama koje su saznale da sam lezbejka te im se 'otela' poneka provokacija u vezi toga (bezazlena doduše, no meni ipak neprijatna), pa nisam nešto rada da mi se šta slično ponavlja.
By ...Sitnicava...
Lakše mi je sa drugaricama jer muškarci obično teško razumeju da to nije faza, a i obično to vide kao neku svoju šansu za trojku. I mnogo ispituju.

:roll:
Korisnikov avatar
By Tungi
Svim mogucim drugaricama...Ne secam se da sam ijednom drugu se outovao,a da nije gay.
Korisnikov avatar
By disaster blue
hmmm... pa ja sam rekao mojoj najboljoj drugarici..i za sada jedino ona zna :D
i coool je prihvatila :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by nickNS

hmmm... pa ja sam rekao mojoj najboljoj drugarici..i za sada jedino ona zna :D
i coool je prihvatila :)
ista situacija ovde

p.s. ne kaze se mojoj nego svojoj :lol: :lol: :lol: izvini, morao sam :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja sam rekla dvema drugaricama i jednom drugu, tj. ex nekoj kombinaciji i on me je odusevio kako je pricao, nije postavljao retardirana pitanja tipa: kako svrsis bez kurca itd, pricao je sa mnom kao da imam decka, kao da je to najnormalnija stvar na svetu (sto i jeste), bas me je odusevio potpuno i jedva cekam kaficu duzu za njim posle ovoga. :klap:
Korisnikov avatar
By maka
Kapiram da je muskarcima lakse da se outuju zenama,a zenama da se outuju muskarcima. Jer muskarci tripuju da ce se muskarci kojim se outuju tripovati nesto,a zene tripuju da ce se zene kojima se outuju tripovati nesto.

>kakav post

:gotika:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pa meni je lakse da se outujem zenama, jer mi nece moriti glavu sa pitanjima koje postavljaju tipovi, a i tipovi to outovanje dozive kao udarac na njihov ego (cak iako niste imali nista, cak iako ste samo drugovi, jer pobogu pa kako bez penisa?)..
Korisnikov avatar
By unic0rn
nekako dodje svejedno. najlakshe mi je to odraditi u grupnjaku, meshanom naravno -- amortizuju se reakcije, i uvek neko od str8 strane prvi probije led pa se onda i ostali opuste. :shunkica:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by maka

Kapiram da je muskarcima lakse da se outuju zenama,a zenama da se outuju muskarcima. Jer muskarci tripuju da ce se muskarci kojim se outuju tripovati nesto,a zene tripuju da ce se zene kojima se outuju tripovati nesto.

>kakav post

:gotika:
ziva istina
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Kragi

Ja sam ceo svoj zivot u muskom drustvu :alikako: i vecito imam problem da mi fale drugarice :D
Skoro pricam drugu da sam isao sa drugaricom na kafu, na sta je on upitao: "a odakle tebi drugarica?" :smeh:
Odgovor je logican, pre bih se outovao muskarcu (sto se u praxi, iz mog iskustva, pokazalo kao OK izbor) :D
Same here ;)

Kao i Kragi, ja skoro pa ni nemam drugarice :alikako: Ne prija mi žensko društvo: njihovo razmišljanje i stvari oko kojih se tripuju mi idu na qurac :smeh:
(devojke nemojte se uvrediti ;) )

Jedine "drugarice" koje znaju za mene su devojke mojih drugova ili njihove sestre :smeh:

Nisam imao problema sa outovanjem pred drugovima tako da ;)
By str00ja
Naslucuje par osoba iz drustva, mahom drugova, ali nema sanse da su nachisto... nisam ni ja sa sobom jbt :drama: Provucem nekad neku odvalu u tom stilu cisto da bude zezanje, i bude, ali nikome nikada nisam nista direktno rekao. Mislim da bih pre zvanicno saopstio nekoj od dobrih drugarica, ali oprezno izabranoj.

edit: Sad kad razmislim, jedna drugarica skoro i da zna, nekako sam joj to indirektno upakovano i rekao, ali kao da nisam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Poslednje muško društvo, iz kraja, delom iz osnovne mi se raspalo sredinom srednje škole.
Svako je otišao svojim putem.
Ispostavilo se da mi je tako odgovaralo.
U srednjoj sam imao, i još uvek imam nekoliko dobrih drugarica, kojima sam se autovao pred kraj srednje škole, i sve su odlično reagovale.

Muškarcima sam samo priznavao posredstvom njihovih devojaka, drugarica, mojih drugarica.
I u tim slučajevima se ispostavilo da je sve u redu.
Ali mi muškarci najčešće nisu interesantni za druženje bez intime.
Prevaziđeni su...

Mada sam imao perioda kroz čitav život kada sam se družio pretežno sa devojčicama, pa zatim dečacima, pa sada ponovo sa devojkama... tako da se možda i ova situacije jednom preokrene, ali sumnjam, sada sam među odraslima :kingkong:

Kao što odgovori na temu svedoče, nema pravila.
Bitno je odabrati osobu u koju imaš poverenja, i za koju pretpostavljaš da će pristojno reagovati.
Možda sam imao svega nekoliko neprijatnih situacija, ali s obzirom da gotovo svako iz moje neposredne i posredne okoline zna da volim u guzu :awesome: , konačni rezultat je svakako vrlo pozitivan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!