Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Forum je postao smor jer se previse natezete sa njim oko stvari koje ne bi trebalo da budu tema, koje su absolvirane pre sto godina i tako se gubi silno vreme i energija, umesto da se smislja nesto novo i konstruktivno. Znam da je mnogima bas to natezanje zanimljivo, ali diskusije sa barnijem je samo trupkanje u mestu, a on ume namerno da sabotira.
Ako ste ikad pomislili da u njemu postoji nesto cisto i naivno, znaci da ste naseli.

J
Korisnikov avatar
By Mars
Šta ti je to J na kraju posta?
Korisnikov avatar
By Mars
Pa nekako mi suvišno posle 100 godina zajedničkog bivstvovanja svih nas na forumu da kažem da se slažem, makar kad su ovako očigledne stvari u pitanju.
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda je to J stavljeno radi provokacije i dizanja prašine, baš da se narod pita šta predstavlja. :eureka:
I Zorica Marković se na jedno dve, tri LP ploĆe devedesetih predstavljala kao '' Zorica Z.... '', no kad je videla da je niko ne pita o tome ništa, batalila je tu filoSofiju. :gotika: ( Mani se, Zoko, ćorava posla ).

Da li ste primetili u barnijevom poslednjem oglašavanju notu dramatične, submisivne i sublimirane najave odlaska ? :putnik:
Ja jesam. :nazalost:
Možda se ukazuje potreba da skujemo spev

Znate l' priču o Barniju Barnićiju ? I ja sam je tek onomad čuo...... :gotika:
:rida:
Baaaaarni !!!!!! Ne ostavljaj me samu na ovome svetu tužnih hrizantema !!!!
Korisnikov avatar
By antibiotic
J je pocetno slovo reci u recenici koju sam izbrisao iz posta, moze se protumaciti i kao jebovas.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Barni je otisao sa foruma?
Ako jeste,svaka vam cast i nadam se da ste sada srecni i zadovoljni,pretpostavljam da vam ej to sada cilj....dalje necu da komentarisem
Korisnikov avatar
By Korak
Ovakvi ispadi ne bi ni trebali biti predmet rasprave. Ovo je govor mrznje, i ako je zahtevanje da se takvo ponasanje sankcionise - uzrok nekog "forumskog smora", te zato od toga treba odustati - onda ovaj forum ima znatno ozbiljnijih problema. A pokazivanje razumevanja nakon takve izjave, uz njenu relativizaciju ili tetosenje homofoba je, kao sto rekoh, bar podjednako bedno i odvratno.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610482#p2610482]Korak napisao:[/url]Ovakvi ispadi ne bi ni trebali biti predmet rasprave. Ovo je govor mrznje, i ako je zahtevanje da se takvo ponasanje sankcionise - uzrok nekog "forumskog smora", te zato od toga treba odustati - onda ovaj forum ima znatno ozbiljnijih problema. A pokazivanje razumevanja nakon takve izjave, uz njenu relativizaciju ili tetosenje homofoba je, kao sto rekoh, bar podjednako bedno i odvratno.
Sta si ti Karla Del Ponte ovoga foruma?? Ovo je forum a ne sudnica...
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610485#p2610485]Korak napisao:[/url]I to znaci da treba biti dozvoljen svaki oblik ponasanja? Ako govor mrznje prema LGBT ne prelazi granicu na gej forumu, sta prelazi?
Vidis ja se ne osecam ugrozenim i verujemd a u ljudima posotji dobro kao i zlo,a i ne bavim se politickim temama,ali kazem uspeli ste da otterate jednog coveka sa foruma i na tome kazem svaka vam castmvidecemo ko ce biti sledeci
Korisnikov avatar
By Katengl
Forum jeste smor, ali ne zbog barnija, nego zbog tema "U kojoj prostoriji ste poslednji put prdnuli".
Barni je samo (jako dobar) razlog za nekakvu morbidnu fascinaciju, valjda to dodje kao zamena za diskusiju koje ima sve manje.

Izvinjenja autoru teme za offtopicovanje. :sesir:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610486#p2610486]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610485#p2610485]Korak napisao:[/url]I to znaci da treba biti dozvoljen svaki oblik ponasanja? Ako govor mrznje prema LGBT ne prelazi granicu na gej forumu, sta prelazi?
Vidis ja se ne osecam ugrozenim i verujemd a u ljudima posotji dobro kao i zlo,a i ne bavim se politickim temama,ali kazem uspeli ste da otterate jednog coveka sa foruma i na tome kazem svaka vam castmvidecemo ko ce biti sledeci
daće Madonna da ti budeš sledeći :molise:
Korisnikov avatar
By Korak
@Katengl

Morbidna fascinacija? Zalaganje da se ogranici govor mrznje? Ja sam uistinu morbidno fasciniran, ali tvojom izjavom.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610492#p2610492]Korak napisao:[/url]@Katengl

Morbidna fascinacija? Zalaganje da se ogranici govor mrznje? Ja sam uistinu morbidno fasciniran, ali ovom izjavom.
Ok,reci mi sta bi resio ako bi samo na forumu ogranicio govor mrznje<a sta je sa stvarnim svetom oko tebe??? Pazi forum je samo nesto sto je virtuelno,cak ni ja nisam shvatio licno kada je Barni rekao da su "Pederi pogani" i verujem da je mislio na nesto drugo a ne na to da su Pederi pogani,no reci mi sta ces sa sostalim svetom koji imaju govor mrznje? I to nije samo u Srbiji to imas svuda na svetu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ma jesam...ma nema veze,htedoh reci da niste morali da se sa njim svadjate i napadate bzvz,meni ej bzvz kada to ljudi rade,ali ne branim ga nije ni on cvecka
Korisnikov avatar
By Mars
A da modovi malo počiste temu? Zanimljiva je, ako se izuzme ovo na par poslednjih strana.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610487#p2610487]Katengl napisao:[/url]Forum jeste smor, ali ne zbog barnija, nego zbog tema "U kojoj prostoriji ste poslednji put prdnuli".
Barni je samo (jako dobar) razlog za nekakvu morbidnu fascinaciju, valjda to dodje kao zamena za diskusiju koje ima sve manje.

Izvinjenja autoru teme za offtopicovanje. :sesir:
Teme razbibrige su egal, nego kadgod je neka 'ozbiljnija tema', o aktivizmu, politici, drustvu itd lik cim se ukljuci istrose se stranice prepucavanja sa njim bezveze, a da je barem moguce promeniti mu misljenje. Tako ne mozemo biti jednoglasni ni oko najbanalnijih stvari, a kamo li oko nekih kompleksinijih. Umesto da diskutujemo o granicama univerzuma, mi sa njim i dalje o tome da li je zemlja ravna ploca i tome slicno...
Korisnikov avatar
By *deni*
Situacija je jasna - Barni je znao šta radi i hteo je namerno da ujede za srce, istovremeno takođe znajući da će biti ispičkan od strane mnogih korisnika. To je ta formula, koja nekim čudom uspeva već preko godinu dana.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ju, otkud sad to pitanje?

@deni pa da, lozi se decko na sado - mazo, ah necu vise o njemu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!