Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By markovichboi
Ej treba da radim bris uretre i sad pojma nisam imao sta je to konkretno, otprilike sam znao ali evo ovako:

Odem ja lepo po uput, pa zatim u higijenski zavod da radim bris, doktorka mi rekla da uzmem u apoteci dva obicna brisa sve ok to zavrsim. Cekam ja ispred te sobe i vidim dolazi taj decko sto to radi i kao dam mu upute i spreman da udjem i on pogleda upute i rece, CITIRAM

"hehe brate jel vam ta doktorka gleda patku kad odete kod nje po uput, jel se skidate tamo?" :wow:

I ja onako totalno se zbunio, reko ne samo je napisala i rekla mi da dodjem ovde.

I on kao "auu sta sve pise momcima da rade oni jadni dodju ovde, kukaju, savijaju mi se na stolici" :iskolacen:

I udjem unutra i on sav zajebant neki onako u ok fazonu, i pita me kad sam poslednji put mokrio, ja reko pre tri sata, i on rece da je ipak to rano i da bolje dodjem sutra ujutru i da ne mokrim najmanje 5 sati pred radjenje brisa. I ja se smorim onako posto sam jedva ustao i za ovo i on kaze:

"bolje da radis jednom ovo, da ti budu suvi kanali, treba da ti radim ovim i ovim (i pokazuje mi tamo neke sprave brate, neke iglice onako ostre metalne sa nekim malenim zavijucima i jos jednu neku plasticnu itd.) da se ne desi da krvaris za dzabe, momci se ovde savijaju i kukaju.. bolje dodji sutra ujutru i ne mokri 5 sati pre brisa" :nazalost:

BRATE AMAN? JEL TO TOLIKO STRASNO? Ja mislio to onim klasicnim brisevima ti prodju preko kite ili ajde cak i da pojmim kroz mokracni kanal, al brate ono kad sam video i plus te njegove reci... kako bre da odeeem? Jel radio neko jebeni bris, ima da trazim anesteziju haha zato sto ce izgleda da me :testerica:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Vama momcima je to malko teze, jer vam je duza uretra,
pa mora da vam "zavuce" stapic za bris... verujem da nije
prijatno.. ali .. rade to ljudi svaki dan, tako da nemoj da
se prenemazes... i kukumavcis nego idi zavrsi to..

Izem ti muskarce.... kad kukaju svaki put kad odu kod lekara....cccc
Korisnikov avatar
By Dina
Malo je bolno ali preziveces... Mislim da nije toliko bolno da ti treba anestezija. Ne mogu da kazem naravno iz licnog iskustva, meni su ovi "zenski" brisevi isto bolni ali sve se da preziveti. A isla sam sa nekim kad je vadio briseve tako da na osnovu toga kazem...
Korisnikov avatar
By lav
radio ja, nije strasno, samo je neprijatno... zavuce ti malo dublje u kanal i to je to... neprijatno ponavljam, i to nije neki bol...
Korisnikov avatar
By KiWi
Radili meni jednom ... pre dosta dosta vremena, mada verujem da se sad radi isto.

Ako je osoba koja uzima bris nežna, neće te boleti uopšte. Mene uopšte nije bolelo, samo imaš osećaj da ti je taj kanal zapušen (čudan osećaj) i to kao da ti nego gura AA bateriju u uretru. Ne znam da li je do mene, jer sam tada imao upalu mokraćnih puteva pa me zato nije boleo, ali ja bol nisam osetio :D
Korisnikov avatar
By 4everYoung
radio sam bris uretre pre 2-3 godine, s tim sto su meni rekli da sam odem u wc i zavucem taj stapic 2-3 cm u uretru... jeste malo neprijatno, ali ne toliko strasno.

doktori bas ponekad umeju da istripuju ljude :doktor:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ej brate, nadam se da ga je zabolelo. kao sto mene boli citanje njegovog posta.
Korisnikov avatar
By 2kune
čemu halabuka? :puzzle: alo, pa to je jedan respektabilan fetiš! :kuckuc:
sad... kačiti ili ne kačiti eksplicitan materijal pitanje je sad... :hamlet:
Korisnikov avatar
By unic0rn
podjednaki horor mi izazivaju price o ovome kao i scena iz Mad Men kad ona cica sa siskama ode kog ginekologa a on vadi onu ledenu metalnu lopaticu ili sta vec. :jeza:

sva sreca pa cu za zivota doziveti samo prvo od ta dva. osim ako spontano ne dobijem i macu. :maca: mjau!
Korisnikov avatar
By Zibro
i radili mi kad sam ja imao neko peckanje i sl kao tinejdzer i ja radio drugima desetak godina kasnije na poslu :)
apsolutno nista strasno , malo zavuku ezu ( jednu metalnu zicicu ) u kanal i to ti je to
taj koji ti je rekao sve to sto ti je rekao je neki istripovani tehnicar koji je odlucio da se malo kao pravi vazan

elem reci ti nama sto su te uopste poslali da radis bris tj kakve probleme imas pa mozda smislimo jos neki pametan savet
deo price u kome ti kupujes bris mi je stran , osim toga nista preterano pametno ne mozes da dobijes u rezultatima brisa osim eventualno da potvrdis gonoreju ( sto bi bila i jedina apsolutna indikacija za bris uretre kod muskarca koliko ja znam jer se sve ostalo moze dobiti iz urinokulture )
Korisnikov avatar
By deran
higijenski zaHodi sve debelo naplaćuju-možda je u tome kvaka... :srbin:

zašto bris ne može da uradi na mikrobiologiji...:hmm:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da bi od svih smrtnih stvorova jedino Ryan Reynolds imao toliko moći da me zamanta da ne mislim šta mi radi i jedino bih njemu dao. Inače nikako, užas.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Mars

Ja mislim da bi od svih smrtnih stvorova jedino Ryan Reynolds imao toliko moći da me zamanta da ne mislim šta mi radi i jedino bih njemu dao. Inače nikako, užas.
uuu Ryan :D sa dlakavim prsima :okret:
Korisnikov avatar
By Tungi
Padali ljudi u nesvest na regrutaciji,pri pomenu da treba da daju krv iz vene.

Ne znam..Posle dvosatne operacije desni,mislim da sve lakse podnosim.

Oguglao sam na fizicku bol.
By Jambi
Radio sam danas bris uretre pa da podelim svoje iskustvo.
Pre svega zvao sam da pitam da li treba da se pripremim i rečeno mi je da ne mokrim 3 sata pre uzimanja brisa ako se bris uzima za kandidu. Tako sam i uradio. U Higijenskom u Novom Sadu mlad lekar me je dočekao, ono što sam primetio je da je ostalima pre mene krv vadio "s nogu", tj stojeći, što mi se nije svidelo. Pitao me kad sam mokrio, kaže ok, sedi, drži ga prema gore... prvo mi je isto tako "s nogu" gurnuo štapić skoro identičan onom štapiću za uši, oko 2cm, što je bilo iritantno jer je vatica suva, ali ne mogu reći da je bolelo. Drugi štapić je kao metalna igla (malo tanja od spice od bicikla) sa jako malo vatice na kraju. Kao prvo, teže je ušlo (iako je tanji) jer je kanal isušen prvim štapićem, kao drugo gurao je unutra-napolje 3-4 puta kao da čisti cev od pištolja. Dakle, bolelo je, Imao sam osećaj da me je izbušio iznutra ali ipak nije bilo krvi. Zato je prvo mokrenje posle toga peklo k'o vrag.

Zaključak: Neprijatno jeste, a da li će biti bolno zavisi verovatno od lekara a meni je očigledno zapao neki kog nije briga jer mi nije rekao ni "biće neprijatno" ni "može da zaboli", samo je odradio...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Hvala vam za takve divne mentalne slike ulepsali ste mi dan...sad idem da izvadim mozak i da ga bacim u kontejner
By Sixto
Prvi post pa ni manje ni vise o brisu. :fancyklap:

Covek na brisovima uretre u Higijenskom nije lekar vec jedan nedojeban tehnicar koji mrzi svoj posao, ustanovu u kojoj radi, sebe i sve okolo... Preziveces.
Korisnikov avatar
By Zvonki
A mozda mu tada nije bio dan,ima i takva strana gledanja cele te situacije,ali dobro lakse je zaliti se kao neka baba nego pokusati sagledati tu situaciju...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Znam sta govoris ali to "nemas pravo" nekada nista ne znaci...uostalom nemam iskustva sa takvim radom,a mozda ti imas pa si upzonatiji sa time
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755887#p2755887]Zvonki napisao:[/url]Znam sta govoris ali to "nemas pravo" nekada nista ne znaci...uostalom nemam iskustva sa takvim radom,a mozda ti imas pa si upzonatiji sa time
Ne trebas imati direktan kontakt sa medicinom da bi imao takav sistem vrednosti. To je osnovna ideja medicine "primum non nocere", to je etika, to je pitanje humane prirode same delatnosti.

Tvoj problem i drugih ljudi u Srbiji je sto ste se navikli na takve i cutite.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slazem se da je vazno pratiti takvu etiku narocito u takvom poslu,elem ne verujem da su u Srbiji svi doktori takvi,moj doktor(a niej privatnik) je ok sasvim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!