Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Kada je krvna slika loša - nešto nije uredu sa organizmom.

Kada je krvna slika dobra - to ne znači ništa!

Verovali ili ne!

Evo ja sam živi dokaz za to! Doktori se toliko kunu u tu krvnu sliku da je mene moja lekarka opšte prakse proglasila za razmaženog, jer krvna slika lepo kaže da sam ja zdrav. Na kraju se ispostavilo da imam komplikacije na sinusima, a meni krvna slika super ...

I pitam ja moju ORL doktorku kako to da imam upalu sinusa a krvna slika besprekorna? I onda mi ona kaže: "Ja sam gledala ljude sa savršenom krvnom slikom kako umiru. Krvna slika kaže nešto samo kada nije u granicama normale." Ostao sam zabezeknut. Koliko se meni i sličnima dešavalo da uradiš krvnu sliku i sve je OK i doktorka te pošalje kući bez lekova sa pričom "ma čim se ne vidi na krvnoj slici nije ništa strašno".

Ja u šoku.
Korisnikov avatar
By jukie
Meni je doktor (onda kada mi je prepisao lekove za previsok pritisak) rekao da mi je krvna slika savršena
meni na pamet pada samo sledece:
The specific disease doctrine is the grand refuge of weak, uncultured, unstable minds, such as now rule in the medical profession.
i mislim da ogranicenje, gore spomenuto, nikako nije izgovor za nabusitost koja se tako cesto srece medj' predstavnicima doticne profesije.
Korisnikov avatar
By KiWi
Da se razumemo ... ne želim ja da blatim lekare, ima stvarno ljudi koji su spremni da ti pomognu .. Kiborg npr. čovek stvarno zaslužuje poštovanje i uvažavanje

Ali ima i lekara koji se uhvate za blokčić sa receptima čim te vide i prepišu ti nešto dok te slušaju ...

... i zasnivaju svoje analize u 98% slučajevima na krvi ... a lepo se vidi da to nije uvek tako ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Po krvnoj slici mozes samo da vidis opste stanje organizma, a neke "sitnije" prehlade ne.......
Recimo, povisen broj leukocita ili eritrocita govori o postojanju neke upale u organizmu, i ako je njihov broj drasticnije porastao onda ce te poslati na dalje analize, i pitati te, naravno sta osecas.....
Ako se taj broj krece u normali, a tebi ovamo zapusen nos, kasljes, kijas ili sta vec, nista od toga, smatras se zdravim.

Dakle, samo ako su vrednosti van normale ides dalje, smatraju to za neki poremecaj.....
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Originally posted by jukie
Meni je doktor (onda kada mi je prepisao lekove za previsok pritisak) rekao da mi je krvna slika savršena
Takodje kad god sam imao problema sa krvnim pritiskom, krvna slika mi je bila savrshena...
Korisnikov avatar
By Zibro
zamislite ja sam podigao kredit za stan i sada mi svaki mesec odbijaju 260 Evra od plate a krvna slika mi je savrsena :shok2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!