Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uf, malo je glupo na ovoj temi pricati o prirodnim endorfinima i sedativima, ali 'ajde.
Ako nikako ne mogu da zaspim duze vreme, a pri tom mi se to ne desava zbog pune besike ili zato sto sam se odvalila od spavanja popodne, onda se prvo opustim i zaboravim na stvari koje mi se vrte po glavi i... uradim ono sto rade devojcice ispod pokrivaca, a ukljucije klitoris i prste. Posle toga spavam ko bebe.
Korisnikov avatar
By Zoe
hihihh :giggle:
Ja radim sve to, osim onoga da mogu da iskljucim ono sto me muci tokom dana........
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, ali mozda i ne bi bilo lose. Te za spavanje.
Nekad bas umem sebi da unistim sledeci dan ako se lepo ne naspavam prethodne veceri.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
Korisnikov avatar
By Escobar
joj kad bih mogao da pijem nesto protiv spavanja jer ne mogu da se razbudim ni po 12 sati....:die:
Korisnikov avatar
By djo
ma ne... samo persen, ali mislim da to kod mene funkcionise kao placebo...

za divno cudo, odkad me je jedna osoba :kiss: uspavala preko telefona u martu ove godine, nemam problema sa spavanjem:bouncy:
By ~ Le Saint X ~
ja sam insomnijak...
te mi nista ne pomaze da zaspim...
tj, spavam lepo :)
By Çâðê_DUP
a lendormin? da li se uzima na recept?
By ~ Le Saint X ~
E...da...lendormin....

Meni ga mama uzima kada bas pocnem da ne mogu da spavam nedeljama...
zna neku zenu u apoteci, pa, tako...

ne ide na recept....
koliko ja znam
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Angelina777
a lendormin? da li se uzima na recept?

Mislim da bi trebao da se uzima, ali ja imam apoteku u kojoj daju takve stvari i bez recepta pa sam ga ja tako i uzimala, samo je to bilo poodavno.......
Korisnikov avatar
By Deksi
Mrzim lekove bilo kakve vrste...izbegavam uzimanje lekova kad god mogu.
Desavalo mi se da ne spavam po 5 dana zbog nesaniceali nikad nisam uzimao bilo sta za spavanje.
By жњ
uuu ja sam koristila svashta, od bensedina, diazepama, lexiliuma preko rakije do biljnih verzija u vidu kapi od valerijane, "za lak san" i slicne kapsule sa zelenishem. medjutim, otkako sam regulisala bioritam (zivim danju, spavam nocju), doticni preparati mi uopste ne trebaju :D

ako neko ima problema, savetujem ove biljne. oni rade posao isto kao i ove "drogice" samo nemaju tih psihoaktivnih nuspojavica ;) (volela sam fleshicj od bensedincica, traje oko petnaestak minuta i mnogo je sjadak :love: )
Korisnikov avatar
By Rei
Popijem pola ksalola ponekad... Od celog mi se BASH spava. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!