Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Muzika

Elton Džon se razvodi zbog "grupnjaka"?

alo  ·  uk  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 11. APR 2016

Prema pisanjima pojedinih američkih medija najpoznatijih gej par na svetu, Elton Džon i Dejvid Furniš, bi uskoro mogli da se razvedu, a za sve je kriv seks skandal.

Britanski mediji su dobili sudsku zabranu da objave imena slavnog para koji je učestvovao u grupnjaku, ali kako to obično ide, dogodilo se očekivano, strani mediji na koje se ne odnosi zabrana naširoko raspravljaju o kojim zvezdama je reč.

Većina je ubeđena da je u pitanju Dejvid Furniš, suprug Eltona Džona, koji je sa drugim slavnim parom, tri godine unazad, upražnjavao seksualne odnose utroje.

Prema pisanju medija Elton i Dejvid su tada bili u otvorenoj vezi, gde su obojica podržavala takav dogovor.

Međutim, drugi, za sada nepoznati par, odlučili su da celu priču objave medijima.

Mediji su se dokopali čak i pisama i fotografija ljubavnika.

Prema jednoj od verzija, Elton Džon je pokrenuo sudski spor jer želi da se razvede od dugogodišnjeg partnera zbog ovog skandala.

Ako do toga dođe, razvod će biti težak 450 miliona dolara, a biće zanimljivo na koji način će da se usaglase oko starateljstva nad njihovo dvoje dece.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi