Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Edi Marfi odustao od Oskara

RTS  ·  Los Anđeles  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 10. NOV 2011

U znak solidarnosti sa svojim prijateljem koji je dobio otkaz na mestu producenta ceremonije dodele Oskara, poznati glumac Edi Marfi je odustao od vođenja najspektakularnije filmske manifestacije.

Glumac Edi Marfi povukao se sa mesta domaćina dodele Oskara jer je njegov kolega producent Bret Ratner napustio šou.

„Cenim to kako se Edi oseća zbog gubitka kreativnog partnera Breta Ratnera i mi mu svi želimo dobro", rekao je Tom Šerak, predsednik Američke filmske akademije.

Još prošlog utorka se znalo da Ratner neće ostati izvršni producent dodele nagrada nakon skandala koji je izbio jer je vređao gej aktiviste tokom javnog prikazivanja njegovog filma Tower Heist, u kome igra Edi Marfi.

Ratner se nakon toga izvinio, ali je na kraju svrgnut sa mesta producenta Oskara.

„Pre svega, želim da kažem da u potpunosti razumem i podržavam odluku svake strane u vezi sa promenom producenata ovogodišnje dodele Oskara", rekao je Marfi u izjavi i dodao da žali zbog promena jer je želeo da bude deo producentskog tima.

 

Vaši Komentari
Pa, priznajem, nisam to ocekivao od Edija, deluje mi kao pametan momak...
rastkobg · Belgrade, Serbia · 11.11.2011, 5:45
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi