Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Filmovi

Dva i po muškarca i lezbejka

mondo  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 19. AUG 2013

Glumica Amber Tamblin pridružuje se ekipi serije kao ćerka Čarlija Harpera.

Novo pojačanje Eštonu Kučeru i Džonu Krajeru je Amber Tamblin, koja će igrati lezbejku Dženi, odraslu bez oca, odnosno vanbračnu ćerku za koju Čarli Harper nije znao da postoji. Ona se doseljava u Los Anđeles da bi pokušala da se proslavi kao glumica.

Harper, kojeg je glumio Čarli Šin, stradao je u seriji tako što je gurnut pod voz, da bi producenti nekako zabašurili odlazak problematičnog Šina. Zamenio ga je Kučer, a onda novi šok za mrežu "CBS" - mladi glumac Angus T. Džons izvređao je producente, zbog čega je njegov lik zamalo nestao iz serije. Ipak je odlučeno da Džons ne izgubi ulogu, ali će se Džejk od sada pojavljivati samo povremeno."Njen lik će biti dekadentan i zabavan. Dženi je prava Čarlijeva ćerka, i voli sve što je on voleo, uključujući i žene", rekao je autor serije Čak Lori.

Amber ćemo prvi put videti u predstojećoj 11. sezoni, koja počinje 26. septembra. Glumica je do sada igrala u filmovima "127 sati" i "Sestrinstvo putujućih pantalona", kao i serijama "Doktor Haus", "Opšta bolnica", "Mesto zločina: Majami" i drugim.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi