Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Filmovi

Autovanje slavnog glumca: "Da, ja sam gej!"

b92  ·  usa  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 09. MAY 2016

I zvanično potvrđena jedna od najvećih javnih tajni u Holivudu - glumac Kolton Hajnes je gej.

Dvadesetsedmogodišnji glumac koji je glumio u serijama "Arrow" i "Teen Wolf" konačno je u jednom intervjuu priznao da je „ponosni gej muškarac".

Kako kaže, ranije je bio previše uplašen da prizna svoju seksualnu orijentaciju jer nije bio spreman za to.

"Ipak, osećam da nikome nisam dugovao nikakvo objašnjenje. Ali činilo mi se kao da sam razočarao neke osobe time što nisam do kraja otkrio pravu istinu o sebi"

Upravo je stres zbog svega naterao Koltona da se prijavi u jednu kliniku zbog iscrpljenosti, a iz zdravstvenih razloga je morao da napusti serije u kojima je glumio.

"Čitavog života se borim sa anksioznošću, fizičkim patnjama, gubitkom svesti. Imam 27 godina i imam čir. Morao sam malo da usporim", rekao je.

 

Vaši Komentari
To se zna otprilike još iz njegovih manekenskih dana. Imao je 16 godina i na setu se ljubio sa tadašnjim dečkom. Valjda će srediti sve zdravstvene probleme i vratiti se snimanju. Dobar je glumac, i lep momak. :D
Niš · 17.05.2016, 8:40
Neka ga Bog cuva. Znam sta znaci ziveti u diskresiju i koliko bola nanosi zdravlju. Profesija me uci da pomognem onima koi imaju problema oko otkrivanja svoje seksualne orijentacije i pate zbog toga. Dobrojesto je otkrio sebe i oslobodio se od misljenja koja su mu donela zdravstvene nepogode. Ja kao psiholog,preporucujem svakom, da seobrati profesijonalcima za savet, da bi olaksali svoj bol, koi zadrzavaju u sebe. Molim se Bogu da pomogne svima koi imaju isto iskustvo.
jovan51 · Cuprija, Serbia · 16.05.2016, 19:39
Baš je lep!
Nije ni čudo što je to što jeste!
ZAJEČAR · 09.05.2016, 12:14
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi