Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Atentat grudima na Berluskonija

q.hr  ·  Italija  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 25. FEB 2013

Svetski poznate toples aktivistkinje iz grupe Femen svojim golim grudima nasrnule su na Silvija Berluskonija baš kad se spremao ući u svoje biračko mesto u Milanu kako bi učestvovao na opštim izborima u Italiji, a na kojima je i sam kandidat.

Svojom već isprobanom taktikom, protestantkinje su se trčeći probile kroz deo za novinare i snimatelje te skočile preko ograde okomivši se na bivšeg šefa vlade kog na kraju nisu uspele dohvatiti bez obzira na svoju žestinu.

Kako to već obično biva na njihovim protestima na grudima su ispisale natpis "Basta Berluskoni!" što su i uzvikivale, te je vrlo ubrzo nastao haos u kome su obnažene protestantkinje privedene i ugurane u policijski kombi. U Italiji je juče bila ne previsoka temperatura te su pripadnice Femena još jednom dokazale kako ih vremenski uslovi neće zaustaviti u njihovim naporima.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi