- 12 Nov 2007, 17:29
Ruse cenim, i neke volim, ali desi mi se da preskacem delove dok opisuju sazrevanje zita na 20 strana (negde, nekad sam cula da su prodavali knjige po broju strana, pa eto razloga za odugovlacenje
). Puskin mi nikada, nikako, ne moze biti nezanimljiv.
And the winner is: ubedljivo najdosadniji mi je Krleza. I svi ex-yu pisci (osim, mozda, Selenica).. Cak mi je i Andric uzasno dosadan posle prve knjige, hocu reci, covek se zaista ponavljao.. iako su mu 'stilske figure sssavrsssene'. A ovi novi sto se pominju su mi jos grdji: Vidojkovic, ove zene sto izdaju recepte u formi knjige, i narocito Basara - meni su zesci smor.. i vrlo cesto gledam americke bestsellere - cesto po tome znam sta ne zelim da citam.
Originally posted by shishmishHeh, meni je Perl Bak jako zanimljiva, ali zato Igoove Jadnike nisam (kao ni Kiborg: ) uspela da procitam do kraja (meni je za mrvicu, ipak, zanimljivija od Zvonara), nekako mi je suvoparan, ako je to razumljiv argument.. vrlo subjektivna temaOriginally posted by Kiborgju... kako to...
Viktor Igo
Zvonara Bogorodičine crkve sam jedva pročitao, a sa Jadnicima stadoh na pola i kraj. U stanju je da ode u digresiju od 100 strana samo da bio objasnio nešto što bi stalo u dve rečenice.
meni Perl Bak...
pre sto godina keva mi dala da citam... bolje da me je kaznila

Ruse cenim, i neke volim, ali desi mi se da preskacem delove dok opisuju sazrevanje zita na 20 strana (negde, nekad sam cula da su prodavali knjige po broju strana, pa eto razloga za odugovlacenje

And the winner is: ubedljivo najdosadniji mi je Krleza. I svi ex-yu pisci (osim, mozda, Selenica).. Cak mi je i Andric uzasno dosadan posle prve knjige, hocu reci, covek se zaista ponavljao.. iako su mu 'stilske figure sssavrsssene'. A ovi novi sto se pominju su mi jos grdji: Vidojkovic, ove zene sto izdaju recepte u formi knjige, i narocito Basara - meni su zesci smor.. i vrlo cesto gledam americke bestsellere - cesto po tome znam sta ne zelim da citam.