Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Korisnikov avatar
By m..
Ne.
Odjebem one od kojih poludim.
By жњ
da

to je normalno i zove se PMS
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by LolaRennT85
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Na žalost imam te str8 faze ... Veruj mi, lakše bi ih bilo da ih nema... Tokom seksa sa devojkom počnem da mislim, O Bože, daj da se ovoj dopadnem dovoljno da je zaprosim, oženim, oplodim i da zaboravim pederisanje i da nastavim sa životom ko svaki drugi čovek ... a onda shvatim da nema str8 momka koji tokom seksa može da misli o budućnosti zajedničke veze sa ženom, te da će ista biti samo potiskivanje mojih poriva koji će isplivati pre ili kasnijel.

Sva čast onima koji su bi i imaju ženu i decu ... misim da ja to ne bih mogao da uradim :(
By жњ
ja nemam problema sa kajanjem u vezi toga sto sam gay. Normalno vidim svoj zivot i postepeno ga planiram. Dok sam bila mladja nisam znala sta zelim i bila sam nemirna jer sam sve htela odmah i sad!! Nervirala sam roditelje i bila lajava. e pa ne moze tako... sada mudro cutim sto se tice cica. prvo faksic, pa posao, pa stancic, pa kola, da vidim sveta, a mozda i trajno preselim dupe na zapad... karijera na prvom mestu, pa tek onda ljubavisanje jer drugacije i nije moguce!! ili mozda tako razmisljam jer dugo nisam bila zaljubljena :giggle: kako god, svidja mi se ovako!!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by xyz
da

to je normalno i zove se PMS

Bar da sam u pms-u :D
Niko nije spominjao kajanje... vec da ti tako dodje....
( ovo citiram ono drugo sto si pisala)
Korisnikov avatar
By Delete
Da!!! Mnogo puta! Ali se uzdrzim da ne posaljem sve u p.m., posaljem poruku drugarici koja me ubedi da nije sve tako crno kakvim se meni u datom trenutku cini.
By Dionysus
@lollarent
Da. Desava mi se. Ovih dana. I potpuno te razumem.
Korisnikov avatar
By coka
Da, pozelim sve da oteram u pm ali nikako da budem str8!!! Tipovi su jos gori od teta lezbejusa! Jednostavno u tim trenutcima zamisljam kako drugarici razbijam glavu od sto, to me bas smiri :zacepi: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da, al onda drmnem jedan kurcomicin od 20mg, i sve je super truper :lol: :cheer: :mini:

shalim se... samo kad se debelo razocaram, al prodje to za dan-dva
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn
shalim se... samo kad se debelo razocaram, al prodje to za dan-dva
ako te bude duže držalo od dan-dva, javi mi se :kissing:

:D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sad mi je OK, i nemam te faze, ali kapiram da mi za jedno 10 - 15 godina uopste nece biti svejedno...

Ali ponekad imam isti trip kao i KIWI.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
da,te faze su se pre vrlo cesto desavale...u poslednje vreme ne toliko...ali mislim da je to normalno,nije lako biti gay i pod tolikim pritiskom svega sto se desava oko nas te faze se normalizuju.,..ne mislim da su to neki kompleski i sl.....i to je to..
By pčelica

Well, to stanje "luđenja" mi nije (do sada)
bilo ni u kakvoj vezi sa seksualnošću.

I tada ne tražim da svi od mene odjebu,
nego se ja lepo sklonim od drugih.
Korisnikov avatar
By Kitee
Hmmm... Imam prilicno ambivalentan stav prema tome. Zbog posla cesto pomislim (ne pozelim!) da bi mi sve bilo lakse da sam str8 i da bih mozda jos i dalje dogurala nego gde sam sada, da sam mogla da se smeskam i obavezno pominjem da sam supruga i majka, a ne solo zena u 34 godine. A onda se setim kako mi je sa zenom, a kako mi je bilo sa muskarcem... Da li treba da napominjem da me one misli odmah napuste???
Korisnikov avatar
By hlaefdige

o opet bi stvari bile iste....samo sto ljudi koji treba da odjebu ne bi bile samo zene
Korisnikov avatar
By malecka
khm... pa ponekad mi dodje da priznam i sebi i svima sta sam... da se pokupim i odem negde daleeeeko... ali me to brzo prodje, jer nemam snage... valjda to moze tako da se karakterise... :roll:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa sta znam... ja jesam bisex, tako da, ako cvrsto odlucim, mogu iz svog ljubavnog zivota izbaciti jednu stranu, ali necu.
Mislim da krize i nezadovoljstvo nama samima dopire iz mnogo vecih dubina od one cisto seksualne, tj 'ljubavne'.
:plavuso:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi
Na žalost imam te str8 faze ... Veruj mi, lakše bi ih bilo da ih nema... Tokom seksa sa devojkom počnem da mislim, O Bože, daj da se ovoj dopadnem dovoljno da je zaprosim, oženim, oplodim i da zaboravim pederisanje i da nastavim sa životom ko svaki drugi čovek ... a onda shvatim da nema str8 momka koji tokom seksa može da misli o budućnosti zajedničke veze sa ženom, te da će ista biti samo potiskivanje mojih poriva koji će isplivati pre ili kasnijel.

Sva čast onima koji su bi i imaju ženu i decu ... misim da ja to ne bih mogao da uradim :(

Wow ala ti bas daleko ides u tim tvojim str8 fazama. Meni dodje ponekad da odjebem sve...i nekad bas i nisam nimalo zabavljen cinjenicom da sam gay...to je znaci ta moja faza...ali da idem toliko daleko da uopste pozelim neki sex sa nekom (mos´ misliti) devojkom...e to nema sanse...Moje su faze vise retoricka pitanja sta bi bilo kad bi bilo...razmisljanja i varijacije na temu egzistencije na filozofskom planu. Te moje faze nikad ne dobiju fizicku dimenziju. Ustvari dobiju...ali samo u smislu da dok traju te faze ne bi mi palo na pamet da obucem moje crvene pantalone...ili da stavim moj crno-rozi kais, ili moje zelene suncane naocari...Te se moje faze odrazavaju u tome da je moj trenutni izbor garderobe u takvim trenucima mnogo vise str8 looking nego sto bi to bio inache...
U tim fazama ne organski podnosim slager i eurovision trash i la-di-da "muziku" koja tresti u pederskim klubovima...ni inache je ne podnosim ali u takvim fazama sam alergican na nju ... dobijam osip...
U tim fazama i ne idem u gay klubove i od celog gay sveta i "scene" (ma sta to sad znacilo) imam kontakt samo sa nekoliko gay-prijatelja...koji su mi prijatelji nevezano za to sto su gay...

Mada, takve faze mi cesto i prijaju...iz njih izadjem odmoreniji i sredjeniji...
Korisnikov avatar
By bigirl
:smeh: :smeh:

Poslednji put kad sam upotrebila frazu "da li ti dođe nekad...", pisala sam u2u jednoj forumašici i nastavila "... da pobiješ sve bivše?"... :D

And yes... Slažem se sa xyz za pms...
Korisnikov avatar
By HARP
Volim vas sve and peace in the world :D

Neka besne oni, šta ima ja da se nerviram, ja sam od toga davno operisan :nokti:

But, I'll kill you all :avalon:
Korisnikov avatar
By tramp
ne, nikad nisam imala zelju da budem str8 u deset godina bi faze sam zelela da budem gay sto se na kraju i desilo i sad povremeno imam strah da cu odjednom otkriti da sam ustvari str8 :shok2:
Korisnikov avatar
By Shmi
Imala sam tu fazu,ali nikada nisam pozelela da budem str8.Zasto?Jer jednostavno ne vidim sebe sa muskarcem.Kada sam imala tu fazu,da necu da imam nista sa zenskim polom jednostavno se povucem i ne vidim zene u smislu da budem sa njima nego prijatelj. I uvek kad mi naidje ta faza naidje famozna devojka koja me prosto obori s nogu. Smesno,a? Ali je tako.
Korisnikov avatar
By mmiki
Ahh, imam prepunu glavu ne tog "dodje mi", vec bas "kajanje"... :nazalost:
Budem ja duuugo OK, ali vrlo lako me nesto slomi... Jednom sam bio u NEVIDJENOM, ali NEVIDJENOM bedaku citavih nedelju ipo dana, tada sam dosao na ovaj forum, Vi ste me oraspolozili i ohrabrili. :hvala: :hvala: :hvala: VELIKO HVALA SVIMA VAMA JER POSTOJITE!!!

Kad sam ponovo u bedaku, otvorim moju prvu temu:"Tesko mi je da budem..." i neke prve U2Ue koje jos uvek cuvam, i puno mi je srce...
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
e slazem se sa mmikijem.... u pravu je...od kako sam poceo da dolazim na ovaj forum lepse se osecam....:)Imam sa kim da popricam,kazem ono sto mislim i sto me muci...:)
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
hahahaha.....pa jbt svaki dan opsujem sebe i kazem koj djavo mi je ovo trebalo..al opet se navucem na istu boljku...do 25 godine cu lepo da se izlecim od zena,obecavam!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Vrlo, vrlo retko... I to onda traje do pola minuta najviše... Poslednji put pre par dana kad sam bio odbijen... :sigh: ...
Originally posted by Duh_iz_Konzerve
hahahaha.....pa jbt svaki dan opsujem sebe i kazem koj djavo mi je ovo trebalo..al opet se navucem na istu boljku...do 25 godine cu lepo da se izlecim od zena,obecavam!!!
Ne seri, života ti! :wcsolja:
By Mudolog
Pomislim, ali iskljuchivo ukoliko bi to bila lezbejska drugarica sa kojom bih zasnovao porodicu. Pa sad, kresali se il' ne, al u svakom sluchaju podizali dete kao prijatelji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!