- 27 Nov 2006, 15:54
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by LolaRennT85Na žalost imam te str8 faze ... Veruj mi, lakše bi ih bilo da ih nema... Tokom seksa sa devojkom počnem da mislim, O Bože, daj da se ovoj dopadnem dovoljno da je zaprosim, oženim, oplodim i da zaboravim pederisanje i da nastavim sa životom ko svaki drugi čovek ... a onda shvatim da nema str8 momka koji tokom seksa može da misli o budućnosti zajedničke veze sa ženom, te da će ista biti samo potiskivanje mojih poriva koji će isplivati pre ili kasnijel.
Kad poludite, pozelite da sve bude drugacije, budete str8 i pozelite da nikad niste ni bili Gay, da svi odjebu od vas u svakom smislu................?
Originally posted by LolaRennT85
Originally posted by LolaRennT85
Originally posted by KiwiOriginally posted by LolaRennT85Na žalost imam te str8 faze ... Veruj mi, lakše bi ih bilo da ih nema... Tokom seksa sa devojkom počnem da mislim, O Bože, daj da se ovoj dopadnem dovoljno da je zaprosim, oženim, oplodim i da zaboravim pederisanje i da nastavim sa životom ko svaki drugi čovek ... a onda shvatim da nema str8 momka koji tokom seksa može da misli o budućnosti zajedničke veze sa ženom, te da će ista biti samo potiskivanje mojih poriva koji će isplivati pre ili kasnijel.
Sva čast onima koji su bi i imaju ženu i decu ... misim da ja to ne bih mogao da uradim![]()
Originally posted by LolaRennT85ne, nikad nisam imala zelju da budem str8 u deset godina bi faze sam zelela da budem gay sto se na kraju i desilo i sad povremeno imam strah da cu odjednom otkriti da sam ustvari str8
Originally posted by Duh_iz_KonzerveNe seri, života ti!
hahahaha.....pa jbt svaki dan opsujem sebe i kazem koj djavo mi je ovo trebalo..al opet se navucem na istu boljku...do 25 godine cu lepo da se izlecim od zena,obecavam!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!