Iz nekog razloga, svi ljudi koje ja poznajem imaju jako nadaren smisao za govor i baš me zanima kakav bi to oni imali fight sa njim. Bilo bi to žestoko... A što se tiče favoriziranja lgbt zajednice njega kao spodobu, pardon, čovjeka , to neću ni komentirat.hihihi

... Radikalne lezbijke bla bla, ajde pofarbani , kojeg veza radikalne lezbijke imaju sa njime. Umjesto da ismijava malo svoje nedostatke ( što je moć samo iznimno inteligentnih i duhovitih ljudi) on uzeo na pik sve žene od reda. Što mi je malo jadno i otrcano, zar ne. Jer ako hoće biti Trumpićova pička mora uništiti "zle pederske lobije" , "zle radikalne feminiskinje" , učiniti da svijet povjeruje da živi u sreći i ravnopravnosti sa voljenim dobrim nam vođom Trumpićem.
Naprijed Trumpić! Svi ćemo radosno klicati.
Radiklane feminiskinje, što se tiče njih, imaju moj naklon. Da nije bilo njih, kao i sufražetkinja i ostalih ((("zločestih žena koje samo mrze te jadne muškarce, koji već ne znaju kako da se obrane od te moći tih zlih radikala sa snajperima " )))koje bi nekako mogli čak i svrstati u radikalne, pošto su to i bile za svoje doba, mnoge žene bi i danas bile potisnute,a da ne govorimo kolii je njihov doprinos u znanosti i kolike su im invencije ukrali muške kolege u dobima kada nije bilo red da žena pokazuje svoju pamet.... A radikalnim lezbijkama nek se skinu sa klita više takvi maloumnici ofrabani

. Kad bi barem taj jadnik imao muda kao što je klit radikalnih feminiskinja, možda bi se uspio izvući iz nečijeg dupenca.
Bože koja bezvezarija od čovjeka