Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/tukao ... ak-2645815" target="_blank

Filip Roksandić (24) dugo nije mogao da prihvati da je gej, pa je 2010. godine kao huligan bio među onima koji su razbijali Paradu ponosa, što je upamćeno kao dosad najkrvaviji napad i najbrutalnije prebijanje LGBT osoba u Srbiji.

Međutim, Filip je danas deklarisani gej i promoter kampanje „Biće bolje“, koja serijom video-spotova treba da podrži mlade LGBT osobe da prihvate sebe.

:srba:
Korisnikov avatar
By *deni*
Alal ti vera. I ja planiram da se upišem na boks.

------
Inače, ovakvi zaokreti samo svedoče o nakaradnosti i izopačenosti naše kulture i mentaliteta u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"hahah mogu misliti koliko se znoje oni sto su sutirali pedere, kada znaju da svakim danom isplivava na povrsinu da su oni ustvari najveci pederi :-) eto poruka za sve: ako znas nekoga iz svog okruzenja koji je isao da sutira pedere, znaj da je taj verovatno i sam peder ;)"

ovo se moze pretvoriti u zanimljivu aktivisticku kampanju na drustevnim mrezama, samo treba jos koji primer
Korisnikov avatar
By Kiborg
Al što volim sintagmu "deklarisani gej"...
Gde je ta deklaracija i koji je sirovinski sastav tog proizvoda?
Korisnikov avatar
By Blady
Ma samo kada sam videla da je Boris to serovao, povracalo mi se.
By Sixto
Jednom sam tako bio s jednim u vezi sto je posle utakmice u Grckoj uvalio klupu u izlog Todor radnje na Trgu. Eno ga sad pusta narodnjake na radiju u Backoj Palanci. Sve krajiski melos.
Korisnikov avatar
By zozefin st
meni prica ovog lika zvuci pomalo nerealno, kao da je sve izmislio...
valjda zato sto je rekao da nije znao sta ce da se desi na paradi nakon sto huligani probiju kordon...
By Sixto
Sta se smejete hohstaplerke raspale... tako je bilo. Eno ga didzejise covek Baju Malog Knindzu. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa muka na sve čoveka natera i živ se čovek na sve navikne, ali smešno je, zaista, naročito kad ti to tako formulišeš.
By Sixto
Jao takav baja vise nikad. Patike i flanel kosulja. Ma srce mi zatitra kad se setim...
By Sixto
Ma gde smesno, meni gace mokre bile onomad kad su prikazivali klupu koja viri iz izloga radnje. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Voliš huligane, Sixto ? Mislim, kakav je to način razbijati izloge ?
By Sixto
Ma ne da ne volim vec obozavljem. KAd vidim Ostrog na ramenu ili Svetog Savu ili tako nesto narodski... ma cao, mokre i nogavice i carape.

:roflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je straŠŠŠno. Treba da te je sram. Vela bi ti sad svašta rekla, ali ne može, jer je banovana. :nazalost:
By Sixto
Ma evo ja cu da reknem. Ja volim bre te huligane, ja sam ti jedan hodajuci Stokholmski sindrom. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ti, Sixto, treba pozitivno da utičeš na ovu omladinu ovde, jer se ona kali i vaspitava gledajući u starije. I šta sad treba, ZlatnaPica u svojoj mladosti i nesmotrenosti da pomisli kako je to što radiš cool, pa da i ona krene za huliganima, ili, ne daj Bože, sama da razbija izloge ?! Razmisli malo, Sixto, o posledicama svojih delovanja ovde. :neto:
By Sixto
MA mene omladina edukuje bre. Mi matore generacije smo odrasli prezasticeni pod komunistima. Preksinoc sam imao ozbiljan edukativni konferencijski razgovor za Zlatnom Picom gde me je edukovala u parti aksesoaru i tako tim sitnicama koje mladalacki duh znace.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!