Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Modesty
Ajme,kakva tema teta Daco,smuči mi se jutarnja kava:hypno:
Korisnikov avatar
By KiWi

Kupka od jabukovog sirćeta pa posle toga tuširanje sa posebnim akcentom na pranje nogu ... Ja, ruku na srce, nemam tih problema ... ali znam druga koji na gore opisan način rešava taj problem ....

takođe mu pomaže i rastvor hidrogen peroksida ... ali više voli kupku sa sirćetom
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nema nishta loshe u jakom mirisu mushkih nogu.
Shta vishe nekada je lepo njushkati bele, znojave mushke charape.:f5:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Urotropin - za one kojima se mnogo znoje noge.

Lidera - maže se 2-3 puta nedeljno i prilično je efikasna, barem prvi dan posle mazanja.

Ja koristim samo neki sprej iz Oriflame-a. Hvala bogu, mi na poslu nosimo otvorenu obuću, ja konkretno klompe sa drvenim đonom, mada mislim da ću to da menjam, i nije baš najudobnije.

Ko ima znake gljivične infekcije (nešto od: svrab između prstiju nogu, perutanje kože, opet između prstiju najčešće, ali može i drugde, crvenilo, plikove, u drastinim slučajevima i promena boje noktiju i deformacija nokatnih ploča - tad obavezno treba otići kod dermatologa jer je lečenje komplikovano) treba da koristi i neki antimikotik (Daktanol krem, Obytin prašak ili Lamisil krem).

Stroga higijena se valjda podrazumeva.

U suštini, ukoliko je smrad nogu neverovatno jak i uporan, treba posetiti dermatologa da se vidi da nije neko oboljenje u osnovi svega toga. Obično je u pitanju zapuštena gljivična infekcija, ali ne mora da znači.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tresh-grl
Bogte zeno peri ih! :spank:
Bas sam to i ja hteo da joj savetujem.
:lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Kiborg
U suštini, ukoliko je smrad nogu neverovatno jak i uporan, treba posetiti dermatologa da se vidi da nije neko oboljenje u osnovi svega toga. Obično je u pitanju zapuštena gljivična infekcija, ali ne mora da znači.
Na zalost, sva je prilika da je kod mene upravo ovo slucaj.
:nazalost:
Smrad mi je neverovatno jak, onako je nakiseo, opor, oduran i tezak, a primetila sam i neke belicaste povrsine izmedju noznih prstiju. Suma sumarum, smrad je nepodnosljiv i ljudi mi to otvoreno vec govore. Ne mogu, kazu, da izdrze kad se izujem. :rida:
To mora da su te gljivice.
Nista, sutra idem kod dermatovenerologa. U stvari, prvo idem kod lekara opste prakse, da mi da uput, pa cu tek onda da zakazem pregled kod specijaliste.
:)
Od kud mi te gljivice, da mi je znati ?
Uvek sam nosila udobne cipele, mokasine, klompe i espadrile leti, a poluduboke kozne cizmice zimi.
U mesari sam nosila borosan espadrile, sa otvorenim prstima i petama.
Stvarno ne znam kako me je strefio ovaj belaj !
:(
Korisnikov avatar
By erkondisn
teta daco, ima lijeka za sve to, a erkondisn preporucuje najjeftinija i najefikasnija rjesenja :yes:

u apoteci uzeti hipermangan iliti kalij permanganat (KMnO4) (mene doslo nekih 50ak dinara, a kolicinu cete imati za uff... ) i u prosjeku tijekom 7 dana svaki dan po 2 puta dnevno mociti noge u lavoru mlake vode u koju je dodano nekoliko zrnaca (da voda ima blagu ljubicastu nijansu).

takodjer, koristiti i nekakve sprejeve, mene je recimo odusevio krkin Pedesal koji ima antigljivicno djelovanje, ali se ne smije koristiti duze vrijeme (pise na uputi).

za svakodnevno koristenje tijekom godine Balea ima fenomenalan sprej za obucu (onaj manjeg pakiranja koji dodje cca 200 din - u DM-u, naravno) koji mi se pokazao do sada najbolji (a hvala bogu, imao sam svakakvih) :yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam primila k znanju ove savete i preporuke, hvala vam , deco moja, pa cu tako naoruzana znanjem ipak da odem kod lekara, sto da ne - osigurana sam - pa sto da ne idem ?

Znatizeljna sam da vidim da li ce mi dermatovenerolog prepisati neki od ovih po ceni primerenih lekova koje ste mi vi preporucili, ili ce - kao sto imaju obicaj lekari danas da rade - da mi prepise neki preskup melem iz apoteke sa kojom ima dil.
:lukavi: :lija:

No, smrad nogu cu da pobedim svakako, to sam vec odlucila, jer mi je on vec manje zdravstveni, a vise socijalno - drustveni problem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nemam tih problema. Redovno tusiranje, nosenje pamucnih carapa, redovno menjanje carapa i tako to.

Ako vec dodje do problema, preporucujem Kanesten kremu (antimikotik - protiv gljivica), a postoji citava paleta sredstava protiv neprijatnih mirisa - sprej, puder, mast.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Stavljala ja sprej i puder, kako da nisam stavljala !
:yes:
No, smrad je bio jaci od tih shpecija.
Priroda se uvek pokaze jacom od kozmetike, izgleda.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Daliborka
Uvek sam nosila udobne cipele, mokasine, klompe i espadrile leti, a poluduboke kozne cizmice zimi.
Dakle, zbog ovog ima smisla dolaziti ovde.

Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Daliborka
No, smrad nogu cu da pobedim svakako, to sam vec odlucila, jer mi je on vec manje zdravstveni, a vise socijalno - drustveni problem.
eh, sto bi tek bilo da ste muslimanka :giggle:
ili pak japanka
By жњ
Originally posted by Tresh-grl
Bogte zeno peri ih! :spank:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nekako mislim da to mora da može da se reši higijenom, obućom i čarapama od prirodnih materijala, pravilnom ishranom i kvalitetnim seksualnim životom.

Ali verujem da te gljivice, te ale koje inače žive tamo, umeju da se otrgnu kontroli pa da i problem treba ozbiljnije da se rešava.

Teta Daco, javite šta ste uradili.
Korisnikov avatar
By Manon
teta daco, ja cu te izleciti!!!!
naprskaj noge i to preko carapa uvek pre obuvanja cipela (koloidnom) srebrnom vodom i smrada, gljivica i ostalih parazita i bakterija nece vise nikada biti :napitak:
Korisnikov avatar
By vman33
Pamucne carape iskljucivo!!!! ona prava skupa je jeste ali drugog izbora nema i kozna obuca i postoji krema ne znam da li smem da reklamiram:smirk: imam i ja te probleme:mad: zbog znojenja dolazi do pojave gljivica a zato hipermangan moze se kupiti u svakoj apoteci pa se operu noge u rastvoru pa se namazu sa kremom npr: daktanol:smilegrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1287054#p1287054]Daliborka napisao:[/url]
Originally posted by Kiborg
Na zalost, sva je prilika da je kod mene upravo ovo slucaj.
:nazalost:
Smrad mi je neverovatno jak, onako je nakiseo, opor, oduran i tezak, a primetila sam i neke belicaste povrsine izmedju noznih prstiju. Suma sumarum, smrad je nepodnosljiv i ljudi mi to otvoreno vec govore. Ne mogu, kazu, da izdrze kad se izujem. :rida:
To mora da su te gljivice.
Nista, sutra idem kod dermatovenerologa. U stvari, prvo idem kod lekara opste prakse, da mi da uput, pa cu tek onda da zakazem pregled kod specijaliste.
:)
Stvarno ne znam kako me je strefio ovaj belaj !
:(
:bljak:
deni se gadi samog sebe :lol: jer famozna Daliborka je jedan od mnogobrojnih njegovih duplih naloga.....

elem, ja sam uvek ali UVEK bosonog po kući, ne zato što bi mi noge smrdile u čarapama jer ne bi niti smrde pošto mi je higijena besprekorna, često mažem noge Curel Foot Therapy https://www.curel.com/default.aspx" target="_blank fragrantnim losionom distributed by Kao USA Inc. Cincinnati OH USA :D za suve noge (noge su mi čiste i suve, dakle sve suprotno od znojavih smrdljivih denijevih, pardon, daliborkinih), već zato što ne podnosim ništa na bosim mi nogama.
obučem male bele čarapice samo kada izlazim zimi i to po mraznom vremenu pa obuću. u ostatku godine nikada osim kada moram kao deo poslovne odeće. u slobodnom vremenu a i ako mogu i na poslu uvek bosonog, namazan fragrantnim losionom, naparfemisan i letnje otvorene papučice ili sandale.

p.s. inače donekle delim s Morganom polovičan kao fetiš da ISKLJUČIVO meni zgodnim muškarcima, a izbirljiv sam, servisiram noge pa i znojave smrdljive im i uzbuđuje me mešanje kontrasta mojih super čistih namazanih fragrantnim losionima naparfemisanih miomirisnih nogu s njihovim muškim znojavim smrdljivim, moja opet čista i fragrantnim losionima podmazana miomirisna prazna rupica se uzbudi. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Zamišljam Velicu u tim letnjim papučicama i sandal cipelama sa otvorenim prstićima kako se u njima šeće, a gore neka široka tunika sa cvjetnim uzorkom. :love:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779890#p2779890]Vel boy napisao:[/url]deni se gadi samog sebe :lol: jer famozna Daliborka je jedan od mnogobrojnih njegovih duplih naloga.....

elem, ja sam uvek ali UVEK bosonog po kući, ne zato što bi mi noge smrdile u čarapama jer ne bi niti smrde pošto mi je higijena besprekorna, često mažem noge Curel Foot Therapy https://www.curel.com/default.aspx" target="_blank fragrantnim losionom distributed by Kao USA Inc. Cincinnati OH USA :D za suve noge (noge su mi čiste i suve, dakle sve suprotno od znojavih smrdljivih denijevih, pardon, daliborkinih), već zato što ne podnosim ništa na bosim mi nogama.
obučem male bele čarapice samo kada izlazim zimi i to po mraznom vremenu pa obuću. u ostatku godine nikada osim kada moram kao deo poslovne odeće. u slobodnom vremenu a i ako mogu i na poslu uvek bosonog, namazan fragrantnim losionom, naparfemisan i letnje otvorene papučice ili sandale.

p.s. inače donekle delim s Morganom polovičan kao fetiš da ISKLJUČIVO meni zgodnim muškarcima, a izbirljiv sam, servisiram noge pa i znojave smrdljive im i uzbuđuje me mešanje kontrasta mojih super čistih namazanih fragrantnim losionima naparfemisanih miomirisnih nogu s njihovim muškim znojavim smrdljivim, moja opet čista i fragrantnim losionima podmazana miomirisna prazna rupica se uzbudi. :D
GO TO VO ! :lol:
Vel boy napisao:...ja sam uvek ali UVEK bosonog po kući, ...pošto mi je higijena besprekorna, ...
Da li je tebi jasno da je ovo klasican oksimoron...

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!