Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by KiborgNa zalost, sva je prilika da je kod mene upravo ovo slucaj.
U suštini, ukoliko je smrad nogu neverovatno jak i uporan, treba posetiti dermatologa da se vidi da nije neko oboljenje u osnovi svega toga. Obično je u pitanju zapuštena gljivična infekcija, ali ne mora da znači.
Originally posted by DaliborkaDakle, zbog ovog ima smisla dolaziti ovde.
Od kud mi te gljivice, da mi je znati ?
Uvek sam nosila udobne cipele, mokasine, klompe i espadrile leti, a poluduboke kozne cizmice zimi.
U mesari sam nosila borosan espadrile, sa otvorenim prstima i petama.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1287054#p1287054]Daliborka napisao:[/url]Originally posted by KiborgNa zalost, sva je prilika da je kod mene upravo ovo slucaj.
U suštini, ukoliko je smrad nogu neverovatno jak i uporan, treba posetiti dermatologa da se vidi da nije neko oboljenje u osnovi svega toga. Obično je u pitanju zapuštena gljivična infekcija, ali ne mora da znači.
![]()
Smrad mi je neverovatno jak, onako je nakiseo, opor, oduran i tezak, a primetila sam i neke belicaste povrsine izmedju noznih prstiju. Suma sumarum, smrad je nepodnosljiv i ljudi mi to otvoreno vec govore. Ne mogu, kazu, da izdrze kad se izujem.![]()
To mora da su te gljivice.
Nista, sutra idem kod dermatovenerologa. U stvari, prvo idem kod lekara opste prakse, da mi da uput, pa cu tek onda da zakazem pregled kod specijaliste.
![]()
Od kud mi te gljivice, da mi je znati ?
Uvek sam nosila udobne cipele, mokasine, klompe i espadrile leti, a poluduboke kozne cizmice zimi.
U mesari sam nosila borosan espadrile, sa otvorenim prstima i petama.
Stvarno ne znam kako me je strefio ovaj belaj !
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2779890#p2779890]Vel boy napisao:[/url]deni se gadi samog sebeGO TO VO !jer famozna Daliborka je jedan od mnogobrojnih njegovih duplih naloga.....
elem, ja sam uvek ali UVEK bosonog po kući, ne zato što bi mi noge smrdile u čarapama jer ne bi niti smrde pošto mi je higijena besprekorna, često mažem noge Curel Foot Therapy https://www.curel.com/default.aspx" target="_blank fragrantnim losionom distributed by Kao USA Inc. Cincinnati OH USAza suve noge (noge su mi čiste i suve, dakle sve suprotno od znojavih smrdljivih denijevih, pardon, daliborkinih), već zato što ne podnosim ništa na bosim mi nogama.
obučem male bele čarapice samo kada izlazim zimi i to po mraznom vremenu pa obuću. u ostatku godine nikada osim kada moram kao deo poslovne odeće. u slobodnom vremenu a i ako mogu i na poslu uvek bosonog, namazan fragrantnim losionom, naparfemisan i letnje otvorene papučice ili sandale.
p.s. inače donekle delim s Morganom polovičan kao fetiš da ISKLJUČIVO meni zgodnim muškarcima, a izbirljiv sam, servisiram noge pa i znojave smrdljive im i uzbuđuje me mešanje kontrasta mojih super čistih namazanih fragrantnim losionima naparfemisanih miomirisnih nogu s njihovim muškim znojavim smrdljivim, moja opet čista i fragrantnim losionima podmazana miomirisna prazna rupica se uzbudi.
Vel boy napisao:...ja sam uvek ali UVEK bosonog po kući, ...pošto mi je higijena besprekorna, ...Da li je tebi jasno da je ovo klasican oksimoron...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!