Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368809#p2368809]Waldorf napisao:[/url]Ja bez sata k'o gola. Ali zaista. Mnogo mi je nelagodno kad zaboravim da stavim sat. Srećom ne dešava se često. Inače, imama neki relativno prost metalni swatchić sa crnim kožnim kaišem. Meni je pretty.

Evo ovaj:
Slika

Počeo da mu se rabi ovaj kaiš, pa sam u panici gde da nađem/napravim isti pošto je nestandanrdan, jel..
Znam da je post od pre dve godone i da si se verovatno u medjuvremenu snasla ( ili nisi? ) no posto je tema o rucnim satovima pa bih za sve one koji imaju slican problem ili bi da metalnu narukvicu menjaju koznom da dam link.

http://www.pugostraps.com" target="_blank

Covek odlicno radi svoj posao, rucni rad, unikat. Sve moze da se zavrsi online bez nekog veceg cimanja. Mislim da je prakticno jedini u zemlji a nije skup uzimajuci u vidu kvalitet izrade, materijala pa i konkurenciju.
Korisnikov avatar
By Waldorf
juuuuu! nisam se snašla! u međuvremenu mi je crkao i mehanizam tog sata i nikako nisam stizala da promenim. u jednom momentu se u swatchu čak pojavio isti takav samo verzija sa dužim kaišem, a ja em tada nisam baš imala kinte, em mi se nije cimalo da seckam novu stvar.
e, baš bih mogla da otrčim do swatcha da promenim mehanizam, pa onda i do ovog čike da me obraduje sa kaišom.
tnx, dude! :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Jedan 'vak'i:

Slika

Jedan 'vak'i:

Slika

i 'vak'i:

Slika
By Kragi
@Waldorf

ae ako budes radila narukvicu kog puga javi utiske ;)

Inace, mene nervira to sto puno ljudi nosi 'modne brendove' rucnih satova a manje obraca paznju na one proizvodjace koji imaju tradiciju u proizvodnji i usko/uze su specijalizovani za tu oblast. Za kolikcionare i te varijante mi je ok, ali kad imate/zelite jedan sat onda nemojte kupovati d&g, armani ili nesto slicno.

Evo ja sam skroman a volim i Japance i Casio a i (retro) minimalizam :D

Slika

Ima ga u varijanti i sa metalnom narukvicom i kosta manje od 100 jura. Beside. :P
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Slika
Imam ovakav.
Ne izlazim iz kuce ukoliko nemam sat na ruci, nekako se osecam "golo". Bez obzira sto lako mogu da izvadim telefon i da pogledam koliko je sati.
By Speculum Columbae
nosim nekada dekin zlatni lonžin koji je sitan i diskretan, ali samo kada je neka pogodna prilika, inače ne nosim satove, posebno muški izgledaju prenabudženo preko svake mjere.

sličan je ovome, s time što imam jednostavnu kožu, dao sam je zameniti prema mome vkusu:

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
skoro sam kupila ovakav za neke smesne pare coz it made me smile.

Slika

ogroman je, nepraktican, odvratno pink but it still makes me smile.
Korisnikov avatar
By Mars
kao da je malko i neprecizan ako je čoveku do tačnog vremena?
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

vrlo je neprecizan ali ja ionako ne umem da gledam na sat tako da je ok.
Korisnikov avatar
By Mars
:B

a one šarice? jel se pomeraju možda?
By alexandermagic
Bas bleu, da vidis satove moje sestre utjesila bi se. Klinci iz osnovne skole ih ne bi odabrali. Samo nek su glomazni, sareni/drecavi i nek joj se ne uklapaju apsolutno ni sa cim.

Volim je. :radosnice:
Korisnikov avatar
By bas bleu
@mars - naravno da se pomeraju.

@alexandermagic - meni je jedan takav vise nego dovoljan.
By Ulix
Imam ih par, za različite prilike i različita raspoloženja. Mislim da mi je ovaj omiljeni:

Slika
By Aven
Ljubav prema satovima je (o)stala negdje na početku prve godine faksa kad su se pojavili mobiteli, a meni je počelo odgovarati da nemam ništa na ruci i oko vrata.

Nosim samo Garminov Vivoactive, multisportski smartwatch kojim bilježim sportske aktivnosti i sinkroniziram s aplikacijom na kompu. S obzirom na moj OCD i boje koje moraju! pasati odjeći, mijenjam mu po potrebi samo narukvice (crna, bijela, ljubičasta, crvena i plava).

Nabavih i ovo postolje koje se fiksira na bike i tako lagano prate rezultati tijekom vožnje. :bicikl:

Slika
By alexandermagic
Jest da ovo nije pitam se, pitam, ali mi je interesantno kako veliki broj bi i gay muskaraca nosi sat uvijek na desnoj ruci, bila to samo puka koincidencija ili ne. Zamjetno je.
Kako ih nosim odmalena, takodjer sam ih uvijek nosio i nosim iskljucivo na desnoj ruci. Protok vremena mi je uvijek bio pozitivno fascinantan. :ozbiljan:
By Kragi
Slika

Trenutno ovaj u laganoj casual, sportskoj varijanti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!