Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
U Herceg Novom sam vidio apsolutno fizicki prekrasnog decka - priznajem, mada je plav a ja plavusane ne volim, izniman primjerak klasicne ljepote. Divno lice, kosa, skladno tijelo, jedino sto je bas nizak.
Ne pamtim kad sam uzivo vidio osobu i priblizno lijepu kao sto je on. Caroban.
By alexandermagic
Meni ne smeta sto je nizak, ali je to fakat. Oko 165 cm. Zvonce.

Ali divan je, znas kako smo se gledali kad su nam se pogledi slucajno ukrstili... :love:

Ja taman i crn, on prozracan i svijetao ...
By Speculum Columbae
meni su ideali uvek neke sablasti što kaže aleksandar, obično ne konvencionalno lepe, ali volim da imaju nešto vazdušasto, ili fluidno
Korisnikov avatar
By Hys.
a ja sto stamenije to bolje

da (jako) parafraziram praceta, osobe koje su stvarnije od stvarnosti

crne, prave, stamene, gorstacki tip, jake crne obrve, tamne aure, zvonkog smeha

al sam se prosrala

al tako nekako

da kad udju u prostoriju ne mos da verujes koliko su STVARNI.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jes da se to meni stalno menja, ali trenutno mi je ona fiksacija i za sada mi ne postoji lepša od nje.
Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam visuelno jedan tip, al ako mogu da biram kakvom energijom da zraci onda ovako nesto

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Andy-ju je osmeh najveci adut a ti bas stavio sliku gde se kao mrsti.. Sto mu stoji ko piletu sise
Korisnikov avatar
By PainKiller
@Madonna

Meni je malo draži u varijanti kada je ozbiljan ili namršten, ali vidim odakle dolazi tvoja kritika, therefore:
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2762916#p2762916]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2762855#p2762855]Anhedonie napisao:[/url]nemam visuelno jedan tip, al ako mogu da biram kakvom energijom da zraci onda ovako nesto

http://bloximages.chicago2.vip.townnews ... .image.jpg" target="_blank
Spreman za pogubljenje na elektricnoj stolici tip, sine ?
daa. jos da mu poslednja zelja bude da konacno bude izjeban, posle celog zivota potiskivanja.
By Speculum Columbae
ima zaista vrlo platonstički filozofski lik, ako tako nešto postoji izvan subjektivnih fenomenololoških kriterijuma to mi je najviši nivo lepote

realno filozofi jesu uvek bili najlepši

Slika
By alexandermagic
Bebo, on je presladak, ali nije lijep. Da zakljucimo - tebi je slatko isto sto i lijepo kad se radi o muskarcu. :hug:
Shay pak jest. Prirodna ljepotica od koje dobar vizazist moze napravit sto god zeli.
---
Korisnikov avatar
By Andre87
Ideal lepote...hm..
Slika
ili moj omiljeni jastuk :P (Hikosen Cara)..
Slika

U mladjim godinama sam imao ideale lepote, medjutim u poslednje vreme se redje divim ljudima iz tog razloga.Primecujem ih zbog nekog talenta,neobicne genetske pozadine,meni srodnog nacina razmisljanja,razvijenog logickog zakljucivanja,dobrote itd i tek tada njihove ruke postaju lepe,kao i boja glasa,pokreti..
Ali hajde da kazem da ukoliko su u pitanju nepoznati ljudi, cesce mi paznju zadrze osobe sa tipicnim azijskim karakteristikama. Zatim osobe marfanoidne gradje(krakate,tankih izduzenih ekstremiteta i manje vilice)...balerine,zatim osobe vilenjackog ili androginog izgleda.Cesto se ispostavi da ta osoba zaista ima neki medicinski problem i neobicnu pricu koju rado saslusam...za mene nema veceg zadovoljstva nego da povremeno zaronim u drugu dusu...naravno pritom,iz sigurnosnih razloga,odrzavajuci vezu sa sopstvenom preko tanke niti..
Ukratko: Ljudi su mi izvajani iskljucivo recima i stavovima..
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa eto, ne znam. On je nesto najblize tome, jer ja ustvari muskarce i ne smatram lepima, to mogu biti samo devojke.

---
PainKiller napisao:Jao, da
Shay

Bas sam danas gledao klip na ig-u iz te epizode, kada Hanna igra sa Em :lol:
Korisnikov avatar
By PainKiller
@Hitsu

Uz "Bang bang" koliko me sećanje služi. :D To mi je zapravo jedna od najslađih scena sa Hannom.
I ona je prelepa, mada mi je nekako rang Emily, Spencer, Hanna pa Aria.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!