Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Thunders55
Dakle, pitanje glasi da li biste startovali lika za koga znate da je redovni ''korisnik'' objekata iz naslova? U pitanju je kolega sa posla, cist, uredan, prezgodan, dobro se oblaci (mada sudeci po tekstovima koje sam citao na ovu temu, to apsolutno nista ne mora da znaci). Inace, radimo u razlicitim sektorima tako da je prakticno nemoguce bilo na samom poslu zapoceti nesto, i zbog toga sam krenuo da razmisljam u pravcu nakon posla...Tipa na stanici, u prevozu itd. I jednom tako udjosmo u isti bus i posto je bila preguzva, a silazimo na istoj stanici nameravao sam da po izlasku nastupim... Medjutim njegov izlazak se desio nesto ranije. Na Zelenom vencu, ali ne radi presedanja na 56, vec je li, radi obilaska WC-a. Tad sam probao da iskuliram u glavi taj momenat, kao ma dobro, ide covek u toalet boze moj, medjutim posle par dana sam ga sreo tj video na Trgu kako prelazi ulicu i ulazi u... Naravno onaj kod Narodnog. I sad sam vec morao da prihvatim gorku cinjenicu da lik na koga se lozim obilazi glibave vonjave toalete po Beogradu... E sad, vracamo se na pitanje s pocetka... Skroz sam u dilemi, s jedne strane mi se nevidjeno svidja, a s druge tu su sto bi rekli, bezbedOnosni rizici, s obzirom da njegove vannastavne aktivnosti... Sta biste vi ucinili i da li je neko mozda imao slicnu situaciju?
Korisnikov avatar
By gossip
nisam bas najbolje skontao temu

ako koristi javni toalet za obavljanje nuzde,ne vidim nista lose u tome pod uslovom da je toalet higijenski odrzavan

ako ga koristi (u onom sexualnom smislu sto bi rekla maca diskrecija) onda fuj :D al dobro svi mi imamo svoje mane
Korisnikov avatar
By blenta
ja stvarno ne shvatam neku preterano veliku raziku glede tog bezbedonosnog slucaja izmedju momka:

-koji udje u javni toalet
-udje u darkroom negde
-upali grindr pa nadje nekoga
-upali chat/romeo/oglase
-pokupi nekog u apartmanu pa ga dovede kuci
Korisnikov avatar
By Madonna
Nema razlike, potpuno je isto kad se skontas s nekim preko neta ili uzivo, upoznate se, dodje kod tebe gde postoji kupatilo, istusirani ste obojica jer ste hteli da tu bude nesto

i sisanje necijeg kurca bez ijedne izgovorene reci, znojavog, usmrdelog, posle vrv radnog dana i posle x pisanja, vrv i bez opranih ruku, dok punis pluca smradom ustajalog urina, klececi na popisanim plocicama
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to, jbt, da.

edit to add

STD mos dobiti svakako u oba slucaja ako se ne pazis, al bar je onaj prvi nacin mirisniji.

random

sad se setih onih bolesnika koji buse kondome :kesa:
Korisnikov avatar
By elizevin
what madonna said :(

gadna praksa klozetski turizam :(
Korisnikov avatar
By Madonna
[quote=hys]
edit to add

STD mos dobiti svakako u oba slucaja ako se ne pazis, al bar je onaj prvi nacin mirisniji.
[/quote]
To se nekako podrazumeva ali samo htedoh da se osvrnem na taj neki higijenski aspekt price, posto se otvarac teme zali da ga to malo odbija, mene ne da bi odbilo nego mu ne bih ruku pruzio da znam for a fact da to radi LOL ali to each it's own.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ukoliko je fetis ne bi mi smetalo, what blenta said, ne vidim povezanost izmedju higijene i posecivanja takvih mesta tbh. ukoliko vodi racuna o higijeni onda se nece navatavati bilo sa kim vec sa nekim ko mu deluje kao da vodi higijenu takodje. sto isto vazi i za klub, ni tamo ne znas nista o necijoj higijeni i bolestima.

ukoliko je ormarluk u pitanju smetalo bi mi
Korisnikov avatar
By Hys.
brate es ti bio nekad u javnom wcu

what madona sed -.-
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ti upisani smrdljivi podovi mogu da budu cistiji od drzaca za ruke u prevozu

al opet, ne verujem da iko zapravo cucne tamo, makar ne u ovim nasim
Korisnikov avatar
By Hys.
Brate smrdi na govna i mokracu. Jako.

a to dal neko cucne u ovim nasim ....eh, my summer child :)
Radije bih se uneredio nego usao na ta mjesta, shodno tome imam iracionalnu odbojnost prema osobi koju bih uocio da iz istog izlazi, sve i da je molekularni biolog i naljepsi na svijetu istovremeno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2762823#p2762823]Thunders55 napisao:[/url]Dakle, pitanje glasi da li biste startovali lika za koga znate da je redovni ''korisnik'' objekata iz naslova?
Ovo su neke skrivene poruke.
Ovo treba da znači da ljudi gledaju TV koji ne treba da se ponaša kao bioskop.
Rečima drugog sagovornika dvougla: možete da gledate TV zato što isti ne zna za repciprocitet zbog "nerazumevanja" i nedostatka čula! :rotflmao:
By Thunders55
E pa hvala vam dobri ljudi, Madoni posebno :D
Vidim kako se nizu komentari da postaju sve eksplicitniji i negativniji... Dakle morace ipak razum da prevlada nad srcem, ma koliko tesko bilo. A taman sam mislio da ulazim u safe zone, kada sam se 100% uverio da je gay i spremio se za start, i onda otkrijem njegov mali fetis... Jbg mozda je i bolje sto sam na vreme otkrio nego da mi je rekao e ajde sa mnom, vodim te na jedno skrovito mesto... A da ga vidite samo, rekli biste da je upravo izasao iz teretane ili nekog salona, a ne iz mraka nekog raspalog cucavca :shtap:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Predrasude najčešće i vode u zablude. Kako bi trebalo da izgleda neko ko praktikuje klozetski turizam?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a cek sta bi s onim da mozda samo ide da pisa?
Bez obzira sto se osobno gadim toga, kako i napisah, stvarno ne kuzin da je osobi dostatno par tudjih misljenja pa da definitivno utvrdi i svoje.
Radi po svom osjecaju, a ako ti se svidja, budi sa njim makar do koljena gazio feces i pisalinu.
Korisnikov avatar
By stardust81
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2763185#p2763185]alexandermagic napisao:[/url]budi sa njim makar do koljena gazio feces i pisalinu.
Stvarno ponekad znaš da budeš težak...

@thunders55 Vidi... Sve je to super, što se on tebi sviđa itd.... Lokacija gde obitava je odvratna meni lično... Takođe, verujem da je neko gore pomenuo (da ne kopam citate), lik je jako rizičan po pitanju STD-a ili ne daj bože HIV-a. Takođe, njegov izbor sexa u toaletima upućuje na to da voli česte promene partnera.
Ako ti je sve to zanimljivo, bez obzira na njegov izgled, ti izvoli... Samo budi svestan da tu nešto više od sexa nema (moje mišljenje)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!