Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By milidecilitar
Mislim da nema tu zasto. BIo je jednostavan, neupadljiv, ni po cemu se nije isticao. Bio je kao brdo ljudi koje vec znam i evo i sad razmisljam i ne mogu da izdvojim nesto sto je karakteristicno samo za njega. A opet je od tog mora ljudi on za mene postao neko. Zato mislim da nema pravila to te samo lupi u glavu pa ko prezivi prica :D
U onoj jednostavnoj pjesmici Clean Bandita je zapravo sve rečeno:

When I am with You, there's no place I'd rather be.

I to je tako rijetko jer gotovo stalno imam potrebu biti 'negdje drugdje'.
Kad craving i vrijeme stanu, znam da je to TO.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ono kad sam pomislila da si tako nesto napisala, pre nego sto videh post. :smilegrin:

Ont:
Nisam zaljubljena.
jer se zaljubljujem u kompleksne licnosti...u cijem (najcesce i nazalost) samo prividu izgubljenosti i neshvacenosti pokusavam da u oblutcima prepoznam fragmente i svojih nedodefinisanih stremljenja i (u okruzenju)zaboravljenih vrednosti...i ponadam se da cemo da inspirisemo jedno drugo i napravimo nesto vise od nas samih..i tako..nikako da izadjem iz tog filma,te potrebe da iza stotinu vrata trazim nesto...kad (najcesce)nema nista..
Zato. Zato sto je za mene najsladje stvorenje koje sam upoznao. Zato sto mi u njegovom prisustvu srce lupa nenormalno. Zato sto sa najsitnijim gestovima i najobicnijim recima cini da mi kolena klecaju u njegovom prisustvu. Zato sto vec dva dana ne dolazi na chat, jer tamo nema nikog ko ga zanima osim mene. Zato sto sam lud za njim. Zato sto ga jednostavno volim!!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
"Zato sto vec dva dana ne dolazi na chat, jer tamo nema nikog ko ga zanima osim mene."

for realz?

ok, nek cveta hiljadu cvetova al jebemu mu sunce ...
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisi shvatio sta sam htela da kazem.

Ajd da probam.

Pomenuo si da tu osobu volis. E sad moje subjektivno misljenje /kakvo drukce/ al koje mislim da nije nerealno, jeste da treba vise od nedolaska na chat dva dana da se osoba VOLI.

Ono kako ti opisujes osecanja to deluje kao infatuation* /ako neko ima dobar prevod nek izvoli ja sam na 3 pivu/.

edit

*zaludjenost, slepa zaljubljenost recimo
@HYS. Može biti... Uh, boodala (ja) se oseća kao da ima 15 godina a ne 35...
Doduše, ovde su navedena moja osećanja, a ne njegova...
Ako želiš, objasniću ti na PM celu situaciju....
U subotu smo bili zajedno :) Izgubio sam se, gledajući u njegove okice lepe. Prosto sam uživao u svakom trenutku sa njim. Učinio je da čak i danas imam osmeh na licu!
Pa ja kada bi sebio mogao da objasnim bio bi najsrecniji covek na svetu. Znaci osim sto me decko fizicki provlaci do besvesti, mene i sve ostalo privlaci kod njega. To je nasjtrasnije!!! On je osoba bez karaktera, bez stava i bez integriteta, nepredvidiv, bez postovanja prema bilo kome, bez ljubavi prema bilo kome, samo mu je zezanje bitno i nista vise.
I ja se zaljubim do usiju u takvog. JBT!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2762470#p2762470]urke145 napisao:[/url]Pa ja kada bi sebio mogao da objasnim bio bi najsrecniji covek na svetu. Znaci osim sto me decko fizicki provlaci do besvesti, mene i sve ostalo privlaci kod njega. To je nasjtrasnije!!! On je osoba bez karaktera, bez stava i bez integriteta, nepredvidiv, bez postovanja prema bilo kome, bez ljubavi prema bilo kome, samo mu je zezanje bitno i nista vise.
I ja se zaljubim do usiju u takvog. JBT!
Uhh ala će to biti vožnja...puno sreće ti želim :D
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!