Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
EnMademoiselle napisao:pa bi eto prvi deal breaker, koliko god da im se neko svidi, bio da krene da me psihoanalizira zašto sam takva i da pokaže da ima nadu da ću se promeniti ili još gore da će me promeniti :shrug:
Skroz. :yes:

Isto tako su mi turn off osobe koje bi se prilagođavale mojim željama, odnosno one koje se ne mijenjaju zbog sebe, već zbog toga da bi me zadržale. Prežalosno mi je vidjeti parove u kojima jedan od partnera (dominantniji) iskorištava nizak nivo samopouzdanja onog drugog pa ga modelira prema sebi. :shrug:

Deal breaker: neravnopravnost.
Korisnikov avatar
By Hys.
kad je sociopata

jer ono, smara to.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
..... okej. :hypno:

Elem, posle svake veze iskoči i neki novi deal breaker. Tipa, nmg da se koljem oko religije. Te neke ideološke stvari su mi jako bitne, treba mi sagovornik i podrška, te za ozbiljniju vezu tip mora da bude ateista. #sorrynotsorry
Korisnikov avatar
By emo_haos_
alergična sam na neravnopravnost.

i fascinatno mi je koliko pojedinci mogu da budu oblivious kada je reč o konretnim počinjenim neravnopravnostima. to je kao prekidač za mene, u trenutku se iz bambija transformišem u bodljikavo prase.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2521125#p2521125]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505491#p2505491]blenta napisao:[/url]
uzasno mi se ne svidja to - imamo veliki krevet pola je tvoje pola je moje
i imas i svoje jastuke i svoj jorgan, vidimo se sutra
Samo tako moze spavati sa mnom.
Dakle, pola moje pola tvoje.
Zelim da se odmorim,a ne da se budim ukocena...

Ne spavam nikada zagrljena.

.
still.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ u prvih 6 meseci jebanja, definitivno.
By Aven
Zapravo, kad me "prebaci" na neku (rijetko.O), puno toga joj može proći što ostatku vjerojatno ne bih tolerirala.

I suprotno, može se postaviti na trepavice, ali ako nema tog X faktora, piši kući, propalo je. :/

To je u kratkom roku. :D

Za dugi rok je ipak potrebna velika kompatibilnost.
Korisnikov avatar
By Srklet
ako priča o svom mobitelu ili smartphoneu ili ajfonu.

i da, ako u nicku ima godinu rođenja, grad u kojem živi, riječ 'boy', koliko godina ima ili dužinu kurca. nešto u stilu croboy1985zg20cm i tak to. i naravno, ako u nicku ima riječ 'normalan'.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724271#p2724271]ZlatnaPtica napisao:[/url]Te neke ideološke stvari su mi jako bitne, treba mi sagovornik i podrška, te za ozbiljniju vezu tip mora da bude ateista. #sorrynotsorry
misliš, agnostik :kosa:

koja je razlika između zadrtog ateiste i vjernika? nikakva.

ot:
ta lista se stalno mijenja. i dalje je apsolutni dealbreaker upadanje u razne "psihološke uloge" (među kojima "spasilac") i emotivini prtljag.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727527#p2727527]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727393#p2727393]bern napisao:[/url]

koja je razlika između zadrtog ateiste i vjernika?

uglavnom u kvocijentu inteligencije
sve zavisi od osobe. religioznost (ili, ako hoćeš, duhovnost kroz oblik vjere) je širok pojam, ateizam nije.

moja je poenta da ne treba biti isključiv.
Korisnikov avatar
By bern
"bolujem od depresije". nije totalni deal breaker, ali ono - red alert.
By alexandermagic
Leprsavost, laka dostupnost, tracanje, deficit empatije, obzira, manira, brige o sebi, kolerican temperament, egocentrizam, odsustvo ambicije, religiozni i ateisticki fanatizam, etc.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
"da ne poštuje sebe", napisa neko iznad.

definitivno, pukli bismo pre ili kasnije zbog toga.
Korisnikov avatar
By PainKiller
Htedoh da napišem nešto u fazonu "Živ se čovek na sve navikne, bitno je da ima dobro srce itd itd" i onda se setim
Brkovi
By Sixto
jezivo
kao sef stanice Podlugovi u trecoj smeni sto drema za sporetom raskopcanog sinjela
Korisnikov avatar
By Hys.
ne mogu da opisem koliko prevrnem ocima kad vidim sad ove mlade momke koji furaju one brkove sad uvijene na gore hipsterske.

:facepalm:

nije mnogo tolerantno od mene, al sta cu.

Jao i men bun i brada :facepalm:

Al brkovi uvijeni na gore su definitivno gori.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hej, šta fali bradi?! :lol:

OnT: novi dealbreaker mi je kad priznanje odgovornosti/krivice ili reč 'izvini' moram kleštima izvlačiti iz nekoga. I kad neko ne ume da kontroliše svoj bes u raspravi. Povremena neslaganja su neizbežna u svakom odnosu, i način na koji se pristupa konfliktu mi je jako bitan.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!