Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Nisam sigurna gde treba da ide ovaj tekst i ova tema, ali ako joj nije mesto ovde, nek' je neko premesti :)

Ovo je prica o pocetku i kraju jedne bajke, koja i sad nema kraj, i ako se zavrsila.

Moja strana zivota

Ne znam tacno odakle da pocnem ovu pricu. Vremenski nije proslo mnogo, ali je moje srce ostarilo barem 20 godina. Idemo redom, korak po korak, mozda shvatite zasto je naizgled nesto kratko, bilo toliko vazno.
Upoznala sam je sasvim slucajno, na internetu, iz radoznalosti bez ikakvih ocekivanja poslala joj poruku. A ona je odgovorila. I opet. I opet. Znate ono kad nemate bas nikakav cilj i nikakva ocekivanja, pa vas nesto pogodi kao oluja, noseci sve. E tako je meni bilo te veceri. Bila je zanimljiva, intrigantna, duhovita, iznenadjujuce prijatna. Imala je dozu drskosti, sto sam odmah zavolela. Sve u svemu, jedan od najprijatnijih razgovora u mom zivotu, sve sa devojkom koju nikad nisam ni videla. Znala sam samo ime. Dunja. Kasnije te veceri, razmenile smo fejsbuk profile, i to je bilo moje sledece iznenadjenje. Bila je prelepa. Jedno pravo malo savrsenstvo, pred mojim ocima. Nisam mogla da verujem da se JA tako slazem sa njom, i da ona, videci mene, zeli da nastavi razgovore sa mnom. Toliko nisam verovala, da sam kroz par dana zatrazila da je vidim na skajpu, 'jer moram da vidim da li si stvarna'. I jeste bila. Stvarna koliko god to moze biti preko virtualne stvarnosti. Nastavile smo da pricamo danima, nocima, svakog dana na skajpu, svake veceri zajedno. Ubrzo mi je postajalo jasno da ja nju moram da upoznam, ja nju moram da imam. Zanimljivo, izgleda da je i ona delila moje misljenje. Nakon oko mesec dana od tog 'upoznavanja' sela sam u auto i presla skoro 300km da bih je stvarno upoznala. Ludo kazete? Ne, nije to ludost, to je bila potreba. Ljudi moji, ja vam ne mogu recima opisati osecaj prvog zagrljaja i prvog poljupca. Reci cu prosto: Kao da je neko konacno sklopio Rubikovu kocku, i sad je celina. Prosli su dani bajke, ja se vratila kuci, nastavile smo da pisemo, da se vidjamo.... ja sam bila najsrecnija na svetu. A mislim da je i ona. Nakon toga, dolazila je ona kod mene, nalazile smo se po drugim mestima, po drugim gradovima, kako god smo mogle. Mislila sam da ce mi srce puci od srece i zelje za njom. Ona je bila moj zivot, moje sunce, moje sve. Ironicno, srce mi jeste puklo na kraju, ali od bola, od tuge. Sve je to lepo trajalo skoro 4 meseca... a onda se desilo nesto sto je srusilo citav moj svet. Prevarila me je i ostavila. Necu da pricam puno o tome, to je do sad nesto najgore sto sam prezivela i ja ne znam kako sam to uspela. Danima sam imala osecaj da umirem, koji ni sad nije nestao, a 15 sati sam plakala bez mogucnusti da stanem. Znam sta mislite sad, to je preterivanje, znate se tako malo... Ali moju ljubav prema njoj ne mogu objasniti, ne mozete shvatiti. Otisla sam kod nje jedan poslednji put, da se oprostimo... zelela sam da zapamtim svaki detalj nje, svaki dodir i svaki osecaj. I jesam zapamtila, tako dobro da ih sanjam svake noci, i osecam svakog dana. Oprostila sam. A kako i ne bih, ona je sve dobro sto sam imala, ona je sve dobro sto cu uvek imati. Ne mogu da mrzim, ne mogu da proklinjem...ja je i sad zelim, celom mojom dusom. Moje srce je ostalo kod nje, u komadicima. Cujemo se i dalje, svakog dana mi jos uvek kaze da me voli, svakog dana mi kaze ljubavi. Ali ne mogu da se ne setim da ona ima svoju drugu ljubav, koja je ima a ja ne. Ali ne mogu i ne zelim to da prekinem. Ako nju izbacim iz zivota, izbacila sam sebe, i zivot vise ne postoji. Takva kakva, neka je. U mojim snovima smo samo nas dve. Zajedno.
Korisnikov avatar
By Mage
Zao mi je sto je tako ispalo na kraju, ali to nastavljanje sa njom zvuci veoma unhealthy... Uostalom, meni iskreno nema smisla da ti neko govori kako te i dalje voli a prevarila te je i sad se jebe sa nekom tamo levom :shrug:

Nesam skolovala ali meni to zvuci apsurdno. Teraj ti to lepo u 3 lepe.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Yeah, yeah, znala sam da ce biti tih reakcija ;) verujte mi kad kazem - SVE. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
"A kako i ne bih, ona je sve dobro sto sam imala, ona je sve dobro sto cu uvek imati."

Hoces reci sada znas unapred da neces vise nikada imati nesto tako dobro?

I ako ti je neko, bilo ko, "sve" to nije ono ...pa ...zdravo. Takvi odnosi i fokusiranja vise deluju kao opsesija nego zdrav odnos prema sebi i drugome.

I da, procice. Sem ako ne kreiras neku nezdravu fiksaciju koja traje godinama, svi smo imali ljubavi i svi smo prolazili kroz bolne stvari. Vremenom bol prestane da bude tako jak. I niko od nas /sem kazem, ako nije u pitanju visegodisnja nezdrava opsesija/ nije speshl shouflejk pa da ga vremenom nije uveliko prosla ta patnja i bol.

I samo da se osvrnem - kazes ona je sve dobro sto sam imala, a secam se da si postovala slike sa drugom curom, i pisala jako srecne postove na tu temu, te /ne ulazeci u to kako se to zavrsilo/ ipak je bilo neceg dobrog i pre, ma koliko da je trajalo, ne :)?

Kazem samo jer mi ljudi imamo tu losu naviku da zaboravimo lepe trenutke sa nekim kada neko drugi dodje. Uglavnom zato sto se desi ono o cemu gore pricah - prodje nas :)
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757097#p2757097]Mage napisao:[/url]Zao mi je sto je tako ispalo na kraju, ali to nastavljanje sa njom zvuci veoma unhealthy...
Jako nezdravo. Drugo da imas drugarska osecanja prema njoj. To budi lazan osecaj neke intimnosti i bliskosti, kada jedna strana zeli daleko vise (zato kazem lazan). Ne sumnjam da jeste bliske, ali kada ti zelis da budes sa njom a ona ocigledno sa tobom ne zeli vise vezu, razmenjivanje neznosti moze samo osobu koja pati jos duze da drzi u stanju patnje i neke mozda cak i lazne nade.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Jedine slike mene i jos nekog su bile sa njom, odnosno samo jedna, ako se dobro sećam.

Kapiram ja sve vas, i tako se nadam da cu nekad reci 'bili ste u pravu' ali ne sad. Sad jednostavno ne mogu ni da razmišljam o tome.
Znam da je ne zdravo, smrsala sam 3kg za nekoliko dana, a ni psiha mi nije u boljem stanju, ali sam mozda ja samo takva osoba, kreten koji ne ume da se okrene i ode. To bi mi samo jos teze palo.
Korisnikov avatar
By Hys.
ne secas se dobro, bile su slike i sa devojkom kratke kose i pisala si vrlo ushicene postove na tu temu :)

Razumem te, i ta spoznaja " nadam se da cu reci nekad bili ste u pravu" je korak napred.

Daleko od toga da si jedina, puno nas je lemalo mrtvog konja. Pocetak ozdravljenja je da znas da je konj mrtav.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a koje je opravdanje/izgovor da je ona sa drugom zenskom, a tebe oslovljava sa "ljubavi" i kaze ti da te voli?
Korisnikov avatar
By PainKiller
Andrie,
Verujem da treba vremena da čovek pati ali moraš uzeti u obzir da nećeš odjednom magično izaći iz petlje u kojoj se vrtiš. Ta devojka je, koliko god ti bila opčinjena njom, uradila groznu stvar. Šanse su da je voliš previše da bi uvidela koliko malo poštovanja ona zaslužuje sa tvoje strane. Tek onda kada budeš rešila da voliš sebe više nego što voliš nju bićeš u stanju da razaznaš razmere svojih i njenih grešaka.

Ne postoji hiljadu načina da bol koji osećaš u ovom trenutku prestane. To je univerzalna stvar u vezi bola - bledi onda kada rešiš da staviš tačku na to. Ali ako nastaviš da se vrtiš u krug, preispitivajući njene postupke, komunicirajući sa njom i nadajući se nečemu iz te veze, teško da će to iznedriti bilo šta pozitivno za tebe.

Nećeš moći da osetiš pravu ljubav dok ne počneš od sebe.
Ako praštaš, praštaj zbog sebe, ne zbog nje.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
HYS smejem se na cinjenicu da 'mrtav konj' predstavlja dobru stvar xD prvi put danas, hvala ti na tome :) zaboravih za te slike, ali to je bila skroz drugacija situacija.

4NY K3Y pa opravdanje je da me voli i da nece vise da me laze. I dont understand eather....

Puno puta sam postovala sebe, i stavljala sebe prvu, i sve se zavrsavalo tako sto sam se uvek vracala pravo na pocetak, gde sam i bila. Sad se menjam, jer me je sve sto se desilo promenilo, i videcemo dokle ce me to odvesti. ;)

Hvala vam na savetima, svima, stvarno i nemojte mi uzeti za zlo sto jos uvek ne mogu da ih u potpunosti prihvatim, valjda shvatate i to, ali pamtim ih sve doslovce. :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Drž se. Baš me dirnula tvoja priča. Ali da ne tupim sad, rekli su ti drugi već sve. Drž se. :hug:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Jao, kako ćeš ti jednom da budeš ravnodušna :mazi: To ti je neizbježno.

A onda će doći neki novajlija koji u naletu pogubljenosti diže stare teme, izmedju ostalih i ovu, pa ćeš ti da se nasmiješ kad pročitaš ovaj uvodni post.

Ok, možda ti neće baš biti milo što ona tako, a ti ovako, ali sve u svemu, sve će to biti tako daleko i tako nevažno. ;)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Svakome mora da se desi u nekom trenutku. Vec su ti rekli najbitnije, proci ce.
Nisam dobar na recima koliko na likovanju contenta so:

Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa da. ljubav IMA granice, kad granice ne postoje onda je opsesija.

najzdravije bi ti bilo da je iseces totalno iz zivota. bice teze al ce proci, ovako ce trajati u nedogled.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
bilo bi, ali kako moze da je isece, kad je stalno podgreva sa "ljubavi" i izrazima ljubavi

tesko da bi iko mogao da je totalno isece iz zivota
Korisnikov avatar
By Kiborg
300km???????

Zaustaviću se tu.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nema meni bega od ovoga, ne xD
I hvala vam :)

da, tacnije 283km... :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757214#p2757214]4NY K3Y napisao:[/url]bilo bi, ali kako moze da je isece, kad je stalno podgreva sa "ljubavi" i izrazima ljubavi

tesko da bi iko mogao da je totalno isece iz zivota
pa svakako da je tesko al ne mora to odjednom da se desi.

baby steps, al mora da se gura napred, svesno, sa ciljem, zarad sopstvenog zdravlja. za pocetak, kako nekome mozes da verujes kad ti kaze "ljubavi" posle svega toga. samo racionalizacija.
Korisnikov avatar
By Blady
Odrasces, shvatices i pravices razliku ubuduce.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
E, stvarno prodje. Majkemi. Prodje kao da ga nije ni bilo.

Neko ko ti zeli dobro se ne bi s tobom cuo posle toliko cesto u tom nivou intime.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Hell yeah, I'm gonna be stronger then ever after this. :)
Korisnikov avatar
By Taki
huh. naježila sam se, setila prošlosti tj. sličnog stanja u kojem sam bila. ono što ću ti reći ti to već znaš... što je pre izbrišeš iz glave to bolje po tebe. iz cele priče mi samo nije jasno zašto si i dalje u kontaktu s njom kad te je prevarila. to je đubre od devojke. nisi trebala da oprostiš, ne zaslužuje te ona ni kao prijatelja.
boleće. neko vreme. dok smiriš emocije. kad prođe neki period pojaviće se cura koja će da bude ponosna što te baš ona ima. ja prva nisam verovala u pravu ljubav i desila mi se kad sam bila na dnu. ona me je vratila u život, vratila veru u ljubav, spojila komadiće srca i sad sam a i zauvek biću kao u raju. imaćeš jednog dana i ti ovakvu ženu pored sebe. samo pusti neka vreme prođe... sreća pa niste bile zajedno dugi niz godina, bilo bi ti još teže. proći će. isplači se i ma koliko da je teško prekini svaki kontakt s njom jer te ne zaslužuje ni kao prijatelja, a neće mi ni to biti nikad jasno, biti prijatelj sa osobom koja je nekad bila ceo tvoj svet. boleće još više dok je gledaš pored druge devojke... ne treba ti to... zaboravi je, kao da nikad nije bila deo tebe. ne zaslužuje te.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!