Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
Gledao sam zvezdane ratove...Svih sedam delova po redu.Kenuo sam od juče i završio jutros...
Zadnji deo jeste malo vuče na fanfic(komplet sa meri su likušom) jer nije baš najoriginalnija priča ali je bolji nego što sam očekivao.
Slika

The Hobbit: An Unexpected Journey (Peter Jackson, 2012)

The Hobbit: The Desolation of Smaug (Peter Jackson, 2013)

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (Peter Jackson, 2014)

7/10

Paše mi fantasy u ovo doba godine. :mini:

Hobit trilogija mi je bila bolja ovako u komadu s ponovljenim gledanjem. Valjda zato jer više nisam imala očekivanja da bi me se trebala barem približno dojmiti kao i LOTR.

Ian McKellen je takva legenda od glumca. :hypno:

Sad mi se zbog zimskog ugođaja i hladnoće opet gleda Fincherova TGWTDT.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ si gledala i originalnu verziju? ja nisam ni jednu ni drugu, poceh oridjinal davno al sam zaspala /retkost/ i ne nastavih.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740485#p2740485]Srklet napisao:[/url]rocknrolla 6/10

zabavno. tom hardy kao handsome bob je prekjut. <3

Slika
ne seri da nisi ranije gledao, filmic je mnogo simpa

@aven

ne znam Noomi Rapace tek malo skandinavskih glumaca sam upoznala kroz killing i bron broen pre toga sam vrlo malo bila upoznata (recimo znala sam za kim bodniu).

Sad me zanima da pogledam i original i rimejk i da vidim sta se meni dojmi.
Pogledaj. :)

Koliko sam čitala po forumima, većini ljudi se više sviđa original.
Još ako si ufurana u B/B...

Na nekim lezbijskim forumima su otvorene Noomi Rapace teme u kojima lezbe sline na nju. :'D

Mene pak Fincher skoro uvijek pogodi 'u žicu' sa svim segmentima, a ovaj film mi već funkcionira od (genijalne) uvodne špice i glazbe. Rooney Mara mi je nemjerljivo bolja Lisbeth (iako je ova u švedskoj verziji, koliko sam čula, bliža liku iz knjige). Btw, išla sam ga dva puta gledati u kino. :giggle:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Imao je Tarantino i bolje naravno. Samuel L. Jackson je sjajan, o muzici da ne pričam. I bilo je slatko gledati ga na 70mm sa sve intermissionom u bioskopu.

7/10

Slika

Moj omiljeni domaći film svih vremena. Ovo je neko dvadeseto ili trideseto gledanje. "Ne pijem oče…", "ZATO I LUDIŠ!!!!"

9/10
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
the force awakens. svideo mi se, sad da obnovim gradivo i rewatchujem predhodnih 6 :D
By Ulix
By the Sea 8/10

Kritičari, što ovi profesionalni i ovi oko mene, su toliko loše ocenili ovaj film da nisam imao baš nikakva očekivanja, a zapravo, sada kada sam ga pogledao, imam teoriju da je u pitanju prvoklasno licemerje. Da film nije napravila Angelina Jolie i da je snimljen na italijanskom, francuskom ili poljskom, ovaj film bi bio u trci za Oskara za najbolji strani film. Ali pošto ga je napravila Lara Croft, onda mora biti da je površan i bezvezan.

Moj utisak je da je Angelina Jolie vrlo talentovana i za režiju i za glumu (ovde je kao glumica bila izvanredna). Šteta je što nije scenario dala nekom da ga popravi jer je to možda najveći problem sa filmom. I mogla je muža da zameni za nekog ko zna da glumi, jer je očajan.
Korisnikov avatar
By bothways
Monsters University (2013)

Cute, ali sam očekivao nešto više..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
circle (2015)
http://www.imdb.com/title/tt3118452/" target="_blank

zanimljiv ali ništa posebno. poklonjeno* 7/10

exam (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1258197/" target="_blank

bolji od prvog ali opet ništa spektakularno. isto poklonjeno* 8/10

*jer su mi oba filma ipak održala pažnju dok u zadnje vreme uglavnom prekidam sa filmom posle 10ak minuta koliko me već za tako malo vremena smori :shrug:

hotel transilvanija prvi deo kul
drugi već izlizan
ali zanimljivi su
možete da gledate :grin:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2740784#p2740784]Hys. napisao:
@aven

ne znam Noomi Rapace tek malo skandinavskih glumaca sam upoznala kroz killing i bron broen pre toga sam vrlo malo bila upoznata (recimo znala sam za kim bodniu).

Sad me zanima da pogledam i original i rimejk i da vidim sta se meni dojmi.
Ma ne moraš gledati remake, samo original. Fincher je doslovce prekopirao original, znači, nije snimao po knjizi nego po filmu, a Mara,iako predobra glumica, daleko mi je od lika iz knjige, Noomi je bolja.

Circle (2015)

Mislim, mogao bi ja sad napisati pet kartica kao Srklet, ali nemam volje. Ukratko, sranje.

45 Years (2015)

Jako lep,osećajan film, dobra gluma. Charlotte Rampling i u ozbiljnim godinama (blizu sedamdesete) ima sjajnu figuru. Preporuka.
Korisnikov avatar
By bothways
The House of Magic - vizuelno privlačan crtać, dovoljno interesantna priča. Lagan filmić za lagano veče.
Korisnikov avatar
By Kiborg
The Martian

nije loše, dopalo mi se :)
Korisnikov avatar
By sallys
Carol

pa......
dosadno, sve u svemu
Korisnikov avatar
By bothways
The Nut Job - još jedan slatki crtani film. onako
  • 1
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!