Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Crnu misu http://www.imdb.com/title/tt1355683/" target="_blank
Mislim da je moglo sve dramaticnije da se snimi, iako sam bila svesna da je film radjen po istinitom dogadjaju, ocekivala sam vise. Utisak nakon gledanja filma je da je sve razvuceno (kao i vecina novijih filmova), sa gomilom bespotrebnih detalja, mlako i cini mi se da bi utisak dosade jedino popravilo da je Whitey pojebao agentovu zenu.
Korisnikov avatar
By Mars
gledajte east is east ako niste

lepa, topla komedija
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Uhm... Nije baš loš kao "The Iron Lady", ali to i nije neki kompliment, zar ne? U svakom slučaju - Meryl ima kameo ulogu, scenario je krš i iskreno muka mi je od te enterijerne klaustofobije u britanskim istorijskim dramama... Nadam se da neće nastaviti da "guraju" ovaj film za sve žive nagrade jer nije vredan toga. Mulligan je dobra, ali nije kao da je imala bog zna šta da radi s ovakvim tekstom.

4,5-5/10
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734067#p2734067]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734064#p2734064]Markiza napisao:[/url]http://www.imdb.com/title/tt2707848/

Sen Loran 2014

Još uvek ga gledam.

ocekivala sam mnogo vise od filma
Ja ga još uvek gledam. Nešto su mi scene predugačke i to one najdosadnije kao ona sa prevodiocem.
Korisnikov avatar
By Mars
Enemy, po preporuci Popaja.

Dopao mi se jako (priču Saramaga nisam čitao), atmosfera fantastična, onih par minuta Izabele Roselini nisam disao.

Simboliku pauka nisam ukapirao, ali ne verujem da bi bitno uticalo na razumevanje i celokupni doživljaj filma.
The Stanford Prison Experiment (Kyle Patrick Alvarez, 2015) - 6.5/10

Jedan od najvažnijih eksperimenata s područja socijalne psihologije u istraživanju utjecaja socijalne uloge (pozicija moći) na pojedinca i društvo. Sviđa mi se što je za razliku od svojih prethodnih verzija prilično vjerodostojan stvarnom eksperimentu, a time vjerojatno i manje atraktivan široj publici.

Otvorio mi je puno pitanja tijekom gledanja. Najviše sam se 'zadržala' na poziciji osobe koja promatra cijeli eksperiment pa me zanimalo do kad bih izdržala promatrati kako sudionici pate kroz preuzimanje svoje nove socijalne uloge, bez obzira što su dobrovoljno pristali na cijelu stvar. Vjerojatno kao i Zimbardova djevojka, psihologinja Christina Maslach (her evaluation of the Stanford Prison Experiment persuaded the investigator, her future husband Prof. Philip Zimbardo, to stop the experiment after only six days.). No nikad se ne zna. Poanta svega jest da neke nove, stvarne i ekstremn(ij)e okolnosti izvlače neko sasvim novo lice i kapacitete.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
eternal sunshine of the spotless mind
jebo nalov strava film
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Oh my dosadnog li filma... Downgrade u odnosu na "Skyfall", koji je isto bio precenjen, ali makar pristojan.

4/10

Slika

Ponovo ga pogledah. Sada mi se više dopao. 7/10

Slika

Jako dobar! 7,5/10

Slika

Joj... 3,5/10

Slika

Ok je. 6/10
Korisnikov avatar
By bothways
Jurassic World
Šta znam, popcorn flick, blago zabavan, nedubokouman
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
the gift (2015)

koliko ga nahvališe očekivala sam više. meni ništa posebno.
da se dešavalo u nekom drugom vremenu ostavio bi mi mnogo bolji utisak ovako nah
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ocu ja da gledam spirited away prvi put opet
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Dosadan… Sem par scena. 4/10

Slika

Neću ga uopšte porediti sa originalom. Scenario je nekako zbrda-zdola napisan, ali su svi dobro odigrali, Julia Roberts naročito. Zapravo, ovo joj je jedna od boljih uloga u poslednjih 15 godina.

5,5/10
  • 1
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!