Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By loreenche
slucaj #1

stvar je jednostavna... sve se svodi na to jesi li spremAn izgubiti prijAteljA. kazi mu kakva je situaCijA, a Ako te otera u 3 lepe, onda ti nije ni bio prijatelj... svaki prijatelj uvazava ono sto drugi oseca...

slucaj #2

stvaR je jos jednostavnija.
definitivno treba da mu se jednostavno autujes, i kad/ako ti kaze da nemate sanse jer je on strejt, pokusaj naCi nesto drugo, znas vec kako to ide... kaFica, upoznavANje, prica do u besvest, a posle, sta bude :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako mu se outujes a on tebi posle toga ne, niti ne nacini neki takav korak onda zaista nije vredno rizika.
By loreenche
da.. uprAvo ono sto sam ja rekAO, saMo preuobliceno ;)
Korisnikov avatar
By mikeli
DANTE ti je rekao najlepsi i najiskreniji odgovor !!!

Decka za sex, vezu, itd. ..... nacices, doci ce kad ti zatreba (samo nemoj da sad samo sedis i cekas, tako ne), ipak si u BGD-u .....

Prijatelj, neka bude prijatelj, ako je tako kako si napisao, da ste u svemu ok, nek bude to i dalje tako, nemoj forsirati stvari i desavanja u zivotu, obice ti se o glavu (toliko znam iz iskustva) !!!
By ristic
Nisam siguran da sam razumeo, sta nije vredno rizika? Autovanje? Definitivno nisam spreman da ga izgubim. To je valjda jasno iz moje price.

Meni se nekako cini da nista ne dobijam autovanjem. Koje su moguce situacije:

slucaj #1 (manje verovatan) Ja mu se autujem, i on men isto kaze da je gay :B (ovo bi bilo najbolje za mene:-D)

slucaj #2 (vise verovatan) Ja mu se autujem, a on meni kaze da je straight. On meni jeste najbolji prijatelj iz tog drustva, ali pitanje da li ja njemu jesam. Mislim da mu nisam bas na prvom mestu, nego na drugom. Sto ne znaci da mu nisam extra prijatelj i definitivno me nece oterati u tri lepe, jer je drugaciji od ostalih, ali moze da se desi da se polako udalji od mene, mislim ne znam kako ce reagovati, a i u ovom slucaju ce morati i on takodje da cuva tajnu i mucicu ga. Ne bi smeo da kaze ostalom drustvu jer bi me oni oterali u tri lepe. Mislim ne bi prestali da pricaju sa mnom, ali bi se udaljili od mene, a tako udaljili i njega od mene.

S druge strane time sto mu se autujem ja nista ne dobijam. Trebalo bi da mu kazem moja osecanja. A za to mislim da nemam hrabrosti. A i da uradim to, a u slucaju #2 sam, opet cu patiti. Sta sam dobio? Kapiram, dobio sam da znam na cemu sam, ali kako onda da se pomirim sa tim da on nece nikada biti sa mnom? Mozda ce biti lakse ako nadjem nekog drugog!

Mozda je Dante-ov savet najbolji. Ali kako iskulirati sebe, kako se iskontrolisati, kako ga smatrati samo prijateljem, kad on to meni nije? Predugo to traje, i to sam radio ovih 8 godina, ali jednostavno ne mogu vise, mucim se mnogo... Voleo bih ja da mogu da se iskontrolisem, i ja mislim da je to najbolje, cak i uspevam kad on nema nikoga, ali kad se smuva sa nekim, to ne mogu da izdrzim i tad ne mogu da se kontrolisem. Je l' imate neki savet kako da iskuliram?

Ludi, hvala na savetima, lepo je imati nekog negde gde slobodno mozes da pricas...
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Ma kakav prijatelj, ti njega ne gledas tako, zaljubljen si do srzi.
U zivotu nekad treba igrati na hand, skupi muda, namesti pogodne uslove (napijte se lepo i budite sami), kreni sa zajebancijom na tu temu, vidi kako reaguje i bez mnogo price kreni na njega.
Ako ne prodje kako treba vadi se da si se zajebavao.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
ne znam sta da ti savetujem, ali da si odlepio za njega jesi, i zbog toga cisto sumnjam da mozete biti (pravi) prijatelji kako stvari stoje, jer ce te ljubomora ili nesto slicno pokopati pre ili kasnije i unistiti "odnos" koji imate... :(

ako ti je stvarno prijatelj ostace i dalje tvoj prijatelj i kad mu budes rekao ili se autovao, a ako ne onda nije ni bio od pocetka i sve je bila samo farsa a takvi ti stvarno ne trebaju u zivotu, koliko god tesko to bilo prihvatiti/preboleti... tako da je mozda autovanje kao prvi korak mogucnost koju bi trebao da razmotris, jer ovako ces se pojesti iznutra... :|

naravno samo je na tebi da doneses odluku sta ces uraditi, ali sta god odlucis uraditi, nemoj drzati sve to u sebi i misliti da ce biti sve u redu, puknuces... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Moj savet posto sam prosao kroz nesto slicno skoro (samo sto drug nije bio strejt) jeste da cutis i da trpis.

Procice te. Trust me.

Edit: tek sad videh da si rekao da to traje vec osam godina...

Ummmm...Ne znam, mislim da je najbolje resenje da mu se autujes i vidis reakciju. Give him some credit, sigurno mu je stalo do tebe vise nego sto mislis.

Da li zaista mozes da volis nekoga ko ce te odbiti zbog toga ko si?
Korisnikov avatar
By *deni*
Probaj ti da izvedeš to tako da ti i vuk bude sit, a i ovce na broju.
U uzrastu ste kada su veoma česti tinejdžerski žurevi i pijanke, svako malo neko slavi punoletstvo, priređuju se tulumi, na kojima se pije, bljuje i rade svakojake mladalačke gluposti.
Na prvom sledećem takvom tinejdžerskom tulumu, kad se taj tvoj drugar dobrano podnapije, ti mu predloži da prespava kod tebe. Ti se uzdržavaj od preterivanja sa pićem, ali se pravi da si i ti jako pijan, pa, kao, zajedno ćete lakše pogoditi kuću, pridržavajući jedan drugog.
Kad ga namamiš u svoje gnezdo i kad legnete, a ti pređi u akciju. Hvataj ga za kurac, pa ćeš videti već - ako se ukrućuje, to ti je zeleno svetlo za nastavak akcije.
Posle ćeš videti, u zavisnosti od razvoja situacije, kako i šta dalje, možda i on tebi predloži sledeći put zajedničko noćenje.
Najbitnije od svega je da o tome ne pričate međusobno, kao da se nije ni dogodilo.
Što se desi u krevetu, ostaje u krevetu... Tako ćeš imati situaciju da ti je i vuk sit, a i ovce na broju.
Srećno.
By ristic
Nece me odbiti sigurno zbog toga sto jesam, previse je dobra osoba, zato ga i volim. Samo ne znam da li sam ja spreman na autovanje...Cini mi se da bi to uradio, ali ne jos, mozda za koju godinu. Mozda do tada izvalim da li je sigurno straight...
Da, to traje 8 godina, samo ja laganica kuliram kada je on sam, posto se mi vidjamo skoro svaki dan, a kad se smuva sa nekom ribom meni se svet srusi. Ocigledno velika kolicina ljubomore. Takodje sam tuzan kad ga ne vidim i kad se ne cujemo duze vreme, kad optutuje negde s roditeljima ili nekim drugim drustvom. Mislim nema protrebe da vam objasnjavam, tipicna zaljubljenost...koja traje vec 8 godina...i koja je toliko jaka da ne mogu da vam opisem...

Deni, kao da si znao sta sam uradio:-) To sam zaboravio da kazem, bila je jedna prilika kada smo bili pijani a bili smo u tudjem stanu i morali smo da spavamo u istom krevetu. I ja ti tu mrtav pijan (da sam trezan verovatno to ne bi uradio), zagrlim njega, i polako spustim ruku i krenem da ga uhvatim dole. On je spavao, to ga je verovatno probudilo i samo je onako sanjiv i pijan sklonio moju ruku. Nikada posle nismo pricali o tome. Ocigledno je straight ili mu se ja ne svidjam, sta znam:-)

Koji zakljucak sam iz toga izvukao? Nemam pojma.
By ristic
Nemoj tako da mi govoris molim te, tesko mi je.

Stvarno mislim da nemam hrabrosti da mu se autujem. Mozda ste u pravu, kad bih mu rekao da sam gay i sta osecam prema njemu, mozda bi mi bilo lakse. A mozda i ne bi. Jer ako mi on kaze ok, nemas sanse kod mene, straight sam. Sta onda? Isto bih ga voleo kao i sad i isto bih umirao kad bi on bio sa drugom... Ili mislite da bi mi tada bilo lakse? Nemam pojma...

Ja nikada nisam bio sa nekim likom. Mozda bi se ta ljubav makar malo smanjila kada bih upoznao nekoga naseg, bio sa nekim. Sta mislite?
Korisnikov avatar
By niotkuda
Podrzavam Snakecharmera.
Kad tad ces puci, pa bolje da probas sa njim strateski sada, nego da se u 31oj olesis ko majka i ispovedis mu se uz suze na njegovoj momackoj zurci.

Ili, da mu se autujes u poverenju, a da ga ne startujes sem u slucaju da je obostrano? Ako ste dobri ortaci, verovatno ce razumeti, a mozda je vec i sam pretpostavio. Pritom, sve i da ti se ne autuje, a jeste i sam gej/bi, mozda te startuje kasnije :) . Sve i da je str8, a dobar decko, bar ces se slobodnije osecati.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
To da upoznaš još nekog pedera
ne da je važno
nego treba da ti bude na vrhu prioriteta, ako želiš da vodiš koliko-toliko normalan emotivan život....

Kada budeš mogao da izraziš svoje misli rečima, svojim glasom, da vidiš osobu koja oseća isto što i ti i koja je možda prolazila kroz te iste stvari, videćeš tek koliko je to bitno da imaš nekoga koji je u istoj priči. Naravno, ne mislim na ljubav, nego da nađeš nekog pedera ortaka sa kojim imaš zajedničkih tema i sa kime ćeš se moći ispričati. Kako? Jedna od mogućnosti je ta da se iz kvaliteta nađe kvantitet... Pričaj sa ljudima, startuj sve žive na ovom forumu, citiraj do besvesti, šalji poruke, nađi se sa ljudima, imaš sedeljki koliko hoćeš. Pa poznanika poznanika i njegov poznanik - i hop, dobićeš pravo dobrog i bliskog drugara... A onda posle toga vidiš nekoga finog, započneš finu priču, i hop, možda se neka i ljubav rodi. Previše si se fiksirao samo na jednu osobu. Mislim, neće ti on nigde pobeći, ali molim. Te. Pomeri. Se. Sa. Jebene. Mrtve. Tačke. To ti je prvi zadatak. Možda posle toga i neće ti biti toliko teško radi ovoga.

Znam da ti je teško, ali izgleda ne dovoljno da bi načinio neke pozitivne promene u životu.

P.S. Izvini molim te što sam uzeo za pravo da ti nešto serem i dajem kao neke savete. Izgleda da u poslednje vreme to sebi često dozvoljavam.
Korisnikov avatar
By Torry
ovo je tacno sto ti Korvin kaze

ili

kazi mu pa kud puklo

opcija 1. ako te prihvati takvog, a nije gay, onda je pravi prijatelj

opcija 2. ako te ne prihvati takvog, ok, kazes da se plasis da ces ga izgubiti ali ces morati da naucis da zivis bez njega. tesko jeste ali nije nemoguce

opcija 3. da cutis i dalje, nema svrhe, covece, puci ces..vidis i sam koliko se unistavas svesno/nesvesno

bolje da znas na cemu si

btw, tvoja prica mi se jako, jako svidja ;)
By ristic
@SnakeCharmer,niotkuda: Rekoh vam da sam pokusao. Pokusao sam jos par puta, nesto slicno, ali nikada nisam bio navalentan. Svaki put ili iskulira ili se kao pomeri. I svaki put sam bio pijan...

Ok, u pravu ste. Pomeram se sa ove "jebene tacke", sada sam u search fazi:-)
A resio sam da autovanje saceka da ja nadjem nekoga sa kim mogu da se ispricam, vidim, druzim, mozda spavam... Tada cu bolje upoznati sebe, i svoja osecanja. Moje emocije jesu jake, ali mozda se lako prebace na nekog drugog, sta znam. I svakako da autovanje saceka njegovu reakciju sa sadasnjom ribom. Ako se bude zaljubio u nju, bio s njom duze i to, onda cu znati da je straight, a ako i nju bude iskulirao kao proslu, tu vec nesto smrdi.

Slobodno mi seri, mozda i treba kad sam se ovako zalepio u jednu osobu:-) Bolje da mi kazes nego da precutis. Samo nemoj ono "ej cekaces jos 100 godna umreces sam":-) Hvala za pricu, morao sam da napisem, bilo mi je mnogo lakse...
Korisnikov avatar
By mikeli
on treba da je pjan, ne ti ?

jbt. isti si ja ....
al bi se ja i ti slagali, barem u alkoholisanju .... xexex

:pivce: ?

neke stvari treba pustiti, neke propustiti ..... sta si bre zapeo ...
kazi mu, pa ces vidjet ko je od nas sviju bio u pravo a ko u krivom smeru ....

poslusaj ovu stvar, radi reda ...
''

pa ne popi .... zbog ljubavi
By ristic
Treba i ja da budem pijan da bih imao muda da to uradim:-) Ma obojica smo bili mrtvi pijani kada sam pokusao par puta, ali kao sto rekoh bio sam blag, nikada navalentan, ocekivajuci da ce on da nastavi igru. Ali nista, kao da nije shvatio znak... Da sam jednom bio odlucniji i isao do kraja verovatno bih dobio odgovor. Jbg, plasio sam se da ne bude odgovor koji ne zelim...

Definitivno bih se slagao sa svima, kad je u pitanju alkohol:-) Ja ne znam, posto sam se skoro registrovao, a nisam stigao da procesljam sve teme, je l' se organizuju neke zurke forumasa i sl? To bi bilo kul. Sta mislite?

"Za saku ljubavi, za trunku neznosti ja s tobom bio bih do vecnosti" Hm, definitivno:-) Mozda je moja ipak ova, poslusaj reci:
''
Korisnikov avatar
By _Hibiskus_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2202985#p2202985]Milos.Q napisao:[/url]Situacija je jako delikatna: zaljubljen sam u svog najboljeg strejt prijatelja(Bože, kako mi je teško da to kucam). Godinama. Obojica imamo 19 godina, a znamo se već 15 - od vrtića! Išli smo zajedno u osnovnu, i sad smo zajedno u srednjoj. To što osećam nije klasična ''zaljubljenost''. To je nešto više od zaljubljenosti, ili bar neka druga vrsta ljubavi. Jako sam vezan za njega i neverovatno mi je drag. Dok mu nisam rekao da sam gej, bio je strašno homofobičan - sada je super. Naučio sam da ''ohladim'' sebe, kada vidim da nešto nema šanse. Ali u ovom slučaju mi to ne polazi za rukom. On me uvek ''podgreje''. Gleda me (jako lepo) kada misli da ga ne vidim, voli da priča o meni i svima stavlja do znanja da smo prijatelji, lepo mu je u mom društvu, ja sam jedini muškarac sa kim priča o seksu. Ponosan je na mene (ja sam faca u školi :grin: ) i brani me kada me olajavaju. Jednom kada je malo više popio na nekoj žurci, izašao je napolje dva minuta pošto sam i ja izašao. Vrteo se oko mene dok ga drugarica nije odvela. Meni nešto govori (a retko se prevarim u vezi tih stvari) da je on bi. Jednostavno to osećam. Neki put imam osećaj da me gleda na isti način na koji i ja njega posmatram i da oseća isto. Eto. Smorih. Pitanje je šta treba da preduzmem! Bićemo na različitim fakultetima, doduše obojica ovde u BG. Bojim se da ću doveka prebacivati sebi što ništa nisam pokušao. A opet, ne želim da rizikujem da ga izgubim. Šta da radim? Postoji li išta što se može uraditi? Da li ste imali takvih iskustava?
Ja sam imao sličnu situaciju, ali razlika je u tome što je lik toliko homofobičan, da je čak išao do te mere da mi kaže kako sam bolestan i poremećen i slao članke da me uveri u to. U fazonu: 'Prihvati sebe kao bolesnog ili idi na lečenje'. A inače, koliko me je povredio u nekim stvarima, imao sam i dobrih trenutaka sa njim. Čak više nego sa bilo kojim drugim bi likom sa kojim sam izlazio. Za razliku od svih likova sa kojima sam izlazio, on se zaista ponašao divno, čak i kada je saznao da sam gej. Međutim, bilo je dosta nesigurnosti kod njega, govorio je jedno, radio drugo, a mislio treće...I to je ono što je kvarilo sve. Ponašao se isto kao taj tvoj, pokazivao mu je da mu je stalo, čak je otvoreno i flertovao sa mnom i gledao me na neki neobičan način. To mi je bilo dovoljno da shvatim da je latentni biseksualac, ali da je isto tako homofobičan kako prema drugima, tako i prema sebi. Ja sam digao ruke, zato što mi je(da budem iskren) muka od povređivanja i jednostavno sam prekinuo kontakt sa njim. Posmatraj i dalje kako će se odvijati Vaš odnos, ali ako vidiš da te zavlači, nemoj mnogo gubiti vreme sa njim.Imati str8 ili bi(čast izuzecima) crush, po meni je najgore...
Korisnikov avatar
By Madonna
A koja je razlika izmedju strejt ili bi crush-a i crush-a u pedera koji te nece? Ovo prvo ti teze pada jer...? Nece te pa te nece, kakve veze ima seksualnost. Neceju te
Korisnikov avatar
By _Hibiskus_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731850#p2731850]Madonna napisao:[/url]A koja je razlika izmedju strejt ili bi crush-a i crush-a u pedera koji te nece? Ovo prvo ti teze pada jer...? Nece te pa te nece, kakve veze ima seksualnost. Neceju te
Nema veze seksualnost, ali mi ovde pričamo o heteroseksualnoj osobi koja je MOŽDA gej ili bi(pritajno), dakle uoči razliku između pravog heteroseksualca i osobe koja glumi da je heteroseksualna. Kod heteroseksualne osobe, nema šanse, logično...Pod uslovom da nije pritajni gej ili biseksualac, a kod biseksualaca je fora u tome što dobar broj njih(čast izuzecima) ne zna šta hoće i dosta njih je nesigurno što se tiče veza i drugih stvari. A tbh, to je ono što mi je odbojno. Što se tiče gejeva, na moju žalost, nijedan moj lik do sada nije bio gej(da li je sreća ili ne, ne znam), ali uglavnom sam bio u vezama sa bi osobama. Ne vidim poentu tvoje burne reakcije i uopšte tvog ponašanja, jer se pre svega nisam ni obraćao tebi.
Korisnikov avatar
By Madonna
Moracu da okacim par slicica da ilustrujem "ton" tog posta, kao nekakvo uputstvo kako se cita, samo trenutak
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731850#p2731850]Madonna napisao:[/url]A koja je razlika izmedju strejt ili bi crush-a i crush-a u pedera koji te nece? Ovo prvo ti teze pada jer...?
Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731850#p2731850]Madonna napisao:[/url]Nece te pa te nece, kakve veze ima seksualnost.
:nokti:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731850#p2731850]Madonna napisao:[/url]Neceju te
Slika
alexandermagic napisao:dramatizuje
_Hibiskus_ napisao:tvoje burne reakcije i uopšte tvog ponašanja
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!