Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Da li posećujete forum ana.rs?

Ne, ali planiram posle owy temy
5
33%
Da, već godinama, veliki sam fan
6
40%
Ne, radije se prepucavam u komentarima na b92/e-novine
4
27%
Iscitavao sam im - Dosije X foruma , a sto reci 99, 99 procenata napisanog su budalastine i fantazije, te neistine; citao sam i temu o kristalima ali, osim dvije korisnice, ono ostalo je sve bilo smuti pa prospi jer veze sa vezom nisu imale sto ih nije sprijecilo da se razbiju od tipkanja.
http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=511.165" target="_blank

Mog drugara je omadjijala devojka a sada njegova zena, Decko je bio kao ocaran,to smo svi videli, postao je jako cudan, Ona nije nikakva lepotica, ruzna je bas, premrsava, cak i priglupa,,,,decka nije imala pre njega 100 godina, Onda je naisla na mog drugara koji je prosto odlepio za njom, Kada smo ga pitali sta vidi na njoj, ni on nije znao sta da odgovori, Onda je doslo vencanje u crkvi i pop po zavrsetku vencanja hvala mladu za ruku i govori joj ; " samo da ti kazem da brak nije magijski ritual, znas ti o cemu ja pricam. " Vecina gostiju iz crkve se pogledala, nismo u prvom momentu znali o cemu se radi, Majka tog mog drugara je izasla iz crkve i nije cak primala ni cestitke, Vidimo mi nesto cudno. POsle , platila ona doktorima da je porode na carsi rez i to na rodjendan svog oca, Shvatimo da nisu cista posla, I nisu, Majka tog mog drugara sazna da joj snajka posecuje neku zenu iz nekog sela Laktasi iz bosne i da je ta udala mnoge poznate i nepoznate zene,,,,cim se tempiraju datumi nekog bitnog dogadjaja to je znak da je djavo umesao prste, ali kao sto znamo sve ce to doci na naplatu,,,,
Korisnikov avatar
By Hys.
Sa ljubavnim cinima se ne treba igrati i sve sto uradis ti se vrati..sama sam svedok istog :dong:
Bila sam zaljubljena u jednog decka,imala sam 17 god,on me je uvek nesto muvao ali cudan ,stalno toplo-hladno nisam znala na cemu sam.Mama mi je poreklom sa juga srbije ,redovno sam se cula sa sestrom koja zivi u aleks,stalno joj se zalila i jadikovala i ona mi predlozi da dodjem kod nje za raspust ,da ce me voditi u negotin kod neke njene poznanice.Tada nista nisam znala o zenama i vradzbinama iz toga kraja.Rekla mi je ponesem njegovu kosu tj pramen kose.posto sam ga ja vidjala uvek u drustvu sa mojim drugarima,nismo spavali,nismo bili tako blizu i nisam mogla da pridjem i rezem kosu,nagovorila sam mog druga koji ga je znao da mu kad budu na treningu ukrade majcu.Kreten je otisao kod njega i rekao''Niki se zaljubila u tebe izgleda,trazi tvoju majicu da spava u njoj''Decko me nasao sutradan,prisao i kao''nemam tako lepu majcu za tebe ali evo doneo sam ti moju brojanicu'' :dong:
U zemlju sam propala,htela sam da odustanem.Ipak odem kod seke,i zajedno za negot.Odemo kod te zene i kad je videla sta sam donela kaze-''ne moze to.kako si mogla to da mi doneses!''Seka je nagovara da bar pokusa.Kod nje smo bile 2sata.Ja je nista nisam razumela sta prica...pricala je naglas neke kao stihove,ma nisu ni stihovi...neke reci nepovezane.imala je metalnu posudu sa vodom i ubacivala je susene biljke(meni delovala obicna trava).sipala je nesto sto smrdi na sirce i mesala.onda je uzela neki metalni tanak stapic ,grejala ga do usijanja i busila brojanicu...od mene je uzela krv.tacnije ubola me je malo na prst i uzela kap krvi .sve je to mesala...iskreno ja nista nisam verovala jos sam se iznervirala koliko je to trajalo i sto me je ubola a nije pomenula pre da ce to da radi.na kraju mi je dala tu brojanicu koja je smrdela,sva pokidana od spaljivanja i kao da spavam sa njom,da je stavim pod jastuk tu noc.
tako sam uradila.ne znam sta se desilo,kad sam se vratila u bg,sve je pocelo brzo da se desava,taj decko je prosto sam dosao...
poceli da se zabavljamo,voleli se...bili smo zajedno 3,5 god
na kraju se zavrsilo tako sto sam saznala da me vara tj da me je prevario vise puta...bila sam jako povredjena na kraju a on nasmejan :angry:
ne treba se igrati sa tim stvarima.ima dosta zena koje rade te vradzbine ali ne treba ici tim putem jer je prosto-nasilan proces dobijanja te osobe i kad-tad ona ce otici..
Korisnikov avatar
By badu
zbog ove teme mi se jedu čvarci iz neog razloga

tenks
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja pomislio da je neka Čurka konstruisala priču kako je ostala trudna, jer joj je neki mangup navraČao u odaje, dok je ona spavala i tako usnulu je obeščastio i napumpao, bez njene krivice. :beba: Sad vidim da je reč o crnog maĐiji i vračanju.
Nema crne magije, samo treba da se otarasite tog muškarca, on je vrag, on je đavo, a vi ste se vezala za njega, jer je lep, mlad, kurat i zato što vam seksualno odgovara. Ne utiče ni njegova majka na njega, jedino što vidim je da si se ti vezivala za njega, a on te izbegava, neće te i shvati to, ženo luda ! :gatara:
^
Pa, jeb'o te otac ! :lol:

---

Nemaju para - magija, ne slazu se sa komsilukom/rodbinom/supruznikom/nadredjenima - magija , ne prcaju se kvalitetno - magija ... Idi begaj. Magijom se bave eminentni ljudi, mozda paradoksalno - ali najcesce intelektualci koji to kriju kao zmija noge, a babe po selima koje zive u cumezima samo psihicki labilnu osobu mogu ubijediti da imaju bilo kakvu moc. Da je imaju, pomogle bi sebi. Samo su dobre u smislu sugestivnosti njihovih rituala i kradji novca ocajnicima.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ljubav one osećaju po telu svom - Magija, čekaju se opuste one i partneri koji će potom sshvatiti da još nisu previše popile - Magija, osecaj osećaj tako mise čini jer ynam da nisi ta koja rekla bi izvini - Magija, kada se obuku u seksi bikini - Magija. Ne znam ali ja jedino verujem zoranu sumadincu
Izvukla mi je 6.000 evra

"Malo po malo, ja sam počela da se zadužujem, pa sam na kraju digla dva kredita iz banke, u vrednosti od po 2.000 evra. Na kraju, kada sam se prebrojala, prenerazila sam se jer je cifra i pored kredita dostigla i do 6.000 evra. Videla sam da je vrag odneo šalu, želela sam da prestanem sa svim tim. Dečko mi se nije vratio, ja sam ostala bez dinara a "vračara-prevarant" je nastavljala da me pelješi. Jednom prilikom sam joj pripretila da ću je tužiti zbog svega, iako sam bila svesna da sam u svemu tome ja najviše kriva, pretila mi je istom onom slikom mene i mog dečka koju sam joj dala. Još uvek mi odzvanjaju njene reči: „Kako sam ti pomogla, tako mogu i da ti odmognem.“ Još uvek ne znam čime mi je tačno pomogla ali sam se jako uplašila da može i nešto loše da mi uradi, seća se naša sagovornica i svog očajnog stanja.

:lol: Torry

Moja majka, sreća što nema novca, inače bi angažovala sve gatare da me vrate. Neke lokalne je već unajmila nekom sićom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ipak je ono u zasto je pile preslo put bio mutant zvorni a ne barni
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste. A ta rešenja što su u nama samima nisu ni brza, ni laka, tako da, kad krene učestalo da nas pritišće neka muka u želucu i na duši, ili ako nas bilo šta ždere i tišti iznutra, ako osećamo neku težinu u stomaku, ili imamo zatvor, treba da znamo da je to sve upravo od tih sporih i teških rešenja, što čuče u našoj nutrini. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogu samo da se doseTJam i da zamišljam na koji način ta rešenja izleću van iz organizma.
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Treba ga zaviti u marame, snabdeti ga mističnim detaljima i proglasiti za vidovitu Đamilu. :gatara:
Korisnikov avatar
By Hys.
kako se, bre, gleda u kasike o.O
Baca ih, pa kako joj se namjeste. :lol:

Ok, ne mogu jest feces pa rec da nista ne zna, ali za to sto zna kasike su nebitne i iluzija za klijenta. Sirotoj zeni je uzalud sto je puna novca kad je konstantno u nevidljivom drustvu i mora radit i kad joj nije ni do zivota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!