Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665655#p2665655]emo_haos_ napisao:[/url]inače, meni su u tom smislu manji problem sve ove fotke jer ja ništa od toga ne umem sama da napravim :( :)
Suosjećam.

Točnije, vjerojatno bih i mogla, ali mi se ne da.

Plus, jedna od omiljenih radnji mi je odlazak u restoran(e) s dobrim društvom i isprobavanje različitih kuhinja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2665735#p2665735]Hys. napisao:[/url]

meni je problem što umem sve navedeno da napravim, većinu već jesam in some shape or form.
Marry me.

OT:
Tijelo mi danas traži laganiju hranu. Govori mi da želi kelj pupčar. Može i s toplim preljevom.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
divno.

lejdiz en dzentlmen-njegovo veličanstvo fanel kejk

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
idemo u mexico

Slika

(jel samo mene zeza sa nekim ogranicenjima za slike?)
Korisnikov avatar
By Mars
ovo možete da napravite u nekoj specijalnoj prilici za vas i voljenu osobu, ili kada zelite da impresionirate drustvo na veceri pa svi to pamte kao dan kada smo jeli kavijar :D

Slika
By alexandermagic
Joey je prototip svih mojih stalnih partnera glede hrane. Te nitko ne moze najest. :lol:

Sve postavljeno rado mijenjam za neki sir i maslinke. Osim hobotnice.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jedan od najvećih gestova ljubavi koje mogu da učinim jeste da dam zalogaj iz tanjira nečega što volim a nema ga mnogo u istom. Kada to vrlo povremeno uradim, sva sam ponosna na sebe i uvek je praćeno sa "el vidiš ti koliko ja tebe volim"

Umem čak i da dam lepše parče ponekadd :lol:

A zapravo ozbiljne stvari i pomoć mi nisu problem, to mi je normalno. Al hys doesn't share food.

Zato redovno kukam da je partner u restoranu lepše naručio i nemam preterano blama da prihvatim da zamenimo jelo. Il da barem podelimo po pola oba jela.

Slika
By alexandermagic
Mada to uzivo nikad ne bih priznao, meni ste mili vi takvi i uzitak sa kojim jedete. A i da bih vam ugodio kad sam posebno raspolozen, naucio sam napravit gomilu jela koje sam skoro i da ne kusam. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
:D

A istina je i da ja isto tako uživam da kuvam za meni drage, nije mi teško satima nekad da nešto pravim za nekog posebno. Samo je bitno da ima dovoljno da ne moram da dajem iz svog tanjira :lol:

Hm, možda sam zato skoro pa nesposobna da napravim hrane za manje od troje ljudi :nerd: Jer ne daj bože da nema dovoljno :ozbiljan:

Kako bi mi ovo prijalo ....

Slika

seafood :bale:
By Aven
^
To te ja pitam. :love:

Najdraži gurmanski doživljaji bili su vezani za plodove mora. Mali obiteljski restoran, uvala Hvara, vlasnik ujutro otišao loviti hobotnicu, a popodne ju on i žena uz povrće ispod peke spremali za nas.

Drugi je bio na Rabu kad smo usidrili brodicu u jednu uvalicu i u velikom loncu u vinu krčkali dagnje.

Nezaboravna simfonija u ustima. :love:
Korisnikov avatar
By Mars
"Najdraži gurmanski doživljaj" je isto lepa tema.

Mislio sam da je vađenje hobotnica u Jadranu nezakonito.

ot

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Posle japanaca mi uvek treba neki žestoki slatki EVROPSKI desert, zbog uspostavljanja svih mogućih ravnoteža: zabaione

Slika
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666202#p2666202]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666043#p2666043]Hys. napisao:[/url]Jedan od najvećih gestova ljubavi koje mogu da učinim jeste da dam zalogaj iz tanjira nečega što volim a nema ga mnogo u istom. Kada to vrlo povremeno uradim, sva sam ponosna na sebe i uvek je praćeno sa "el vidiš ti koliko ja tebe volim"

Umem čak i da dam lepše parče ponekadd :lol:
e to. :shake:
e a paj sad

ja dam celo jelo onome koga volim

SNAP SNAP SNAP
SNAP
SNAP
SNAP
SNAP
SNAP SNAP SNAP
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!