- 25 Sep 2014, 19:14
Da Blady, pogodila si, plus našla si stvarno odvratnu sliku, a deran je omašio malo.
Ono što je deran stavio je vakuum fetish, penis uvećan putem vakuum pumpe, a postoji i slično izgleda kad se u penis ubrizgava silikon, ovo sa vakuumom je privremeno, jer otok je izazvan vodom koja se resorbuje nazad u organizam, jedino ukoliko je primenjen visok vakuum onda može da pukne neki kapilar, što daje modrice koje traju malo duže. Ubrizgavanje silikona daje trajnu nabubrelost penisa i scrotuma i ima ljudi koji su to namerno radili. E da, takođe dolazi u obzir da ljudi sami sebi ubrizgavaju potkožno i fiziološki rastvor, pa nekoliko sati imaju mega-otečene penise, ali i to se povlači kad se fiziološki rastvor upije u cirkulaciju.
A on topic, vezano za ružin pupoljak iliti rosebud
Ja sam se koječega gadnog nagledao i gledam svaki dan, jer prosto, posao je takav, ali ovo mi je nešto što mi se stvarno gadi. Plus što mislim da je tu ozbiljno poremećena fiziologija završnog dela debelog creva i što ljudi to sami sebi rade i ko što neko napisa, ponose se time. Najgroznije je kad vidim mlade ljude da su se tako upropastili i sebe osudili na pelene u kasnijim godinama života.
Moj prvi pogled na to je bio kad sam negde na xtube-u naleteo na čuvenog kirkJ-a, koji je sebi gurao bez problema flažu od 2l u guzicu i posle izbacivao crevo napolje, tad sam bio začuđen ko laerem, pa sam istražio o čemu se radi kako bi efikasno zaobišao bilo kakve pojave te vrste. Naleti to povremeno na cam4-u ako je neko baš zainteresovan to da gleda.