Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640999#p2640999]Katengl napisao:[/url]Je l' mogu Sixto i denni85 da mi objasne sta tacno menja ponasanje oca sto se tice ove presude? Je l' to treba da bude olaksavajuca okolnost? Niko ga nije sprecio da je ubije, pa zato treba da dobije manju kaznu? Ili treba i otac da se kazni? Ne razumem tacno sta hocete da kazete.
Samo nemoj da pretpostavljas sta je neko hteo da kaze i uvek se vrati na post i iscitaj ponovo sta je taj neko rekao.
Za svoje ludilo sam odgovaram, Denijeve dusevne bolesti ce sam on da vam opravdava.
"na kraju ce te zakljuciti da je Music trebao zapravo ubiti oca devojke koji je za sve kriv
losa procena egzikutora"
"a majke? jel bi one trebale na takmicenje u heklanju pa koja bolje hekla da iskopa ovoj drugoj oci iglama za heklanje?"
HAHHAHAHAHAAA
Na kraju ce ispasti devojka sama kriva jer je u stvari sa ocem pokusala da ubije nevinog decka.Pa se jadna saplela o ocevu nogu i pala na stepenice, i na kraju na dnu stepenika se zabola na noz koji je ocu ispao iz dzepa dok su se sunajli do sobe jadnog decka.
bilo bi poželjno i da se javno pozabavi mindsetom i društvenim okruženjem koje stvara žene spremne na to da ih se premlaćuje u ime ljubavi.

nije da sam se udubio u ovu priču, ali rekao bih da je žrtva voljela ubojicu. :/
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Cela ta prica sa ocem o kojoj palamudite je glupa. Devojka je punoletna osoba, tako da odgovornost oca ne moze da se uzme u obzir....:nokti:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640993#p2640993]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640913#p2640913]ultraviolet napisao:[/url]jezivi ste.

... do 'što je tata nije zaštito'
je zi vi.
Da, zasto tata nije pitao 'dete, zasto imas modricu ispod oka, s kim se to vucaras'... Da, zasto tata nije odveo ceru u policiju prijavu da napisu i na vreme da pocnu da se bave monstrumom, nego sada grdi lice a lice izrasta...

Sa svojim patetisanjem ste
sli na vi....
daj siksto ne jedi govna molim te evo
sere mi se više od svih vas koji mislite da su žene osuđene na propast bez jebenog zaštitnika, prvo oca, brata, pa sutra dečka, muža i sina
na stranu što se ovde uopšte ne radi o tome ko je kriv
ovo je u top ten najvećih sranja koje sam ikada pročitala

space oddity :up:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641090#p2641090]ultraviolet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640993#p2640993]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640913#p2640913]ultraviolet napisao:[/url]jezivi ste.

je zi vi.
Da, zasto tata nije pitao 'dete, zasto imas modricu ispod oka, s kim se to vucaras'... Da, zasto tata nije odveo ceru u policiju prijavu da napisu i na vreme da pocnu da se bave monstrumom, nego sada grdi lice a lice izrasta...

sli na vi....
sere mi se više od svih vas koji mislite da su žene osuđene na propast bez jebenog zaštitnika, prvo oca, brata, pa sutra dečka, muža i sina

Evo ja tako ne mislim,ali relano je sto kaze i sixto ako joj je cale zasitinik kako bi trebalo da bude jel te,zasto je nije na vreme odveo u policiju,zasto se on nije zabavio sa njenim problemom zlostavljanja,ako je uopste bilo toga?
I evo pravog pitanja zaasto ona nije sama se pozabavila sa problemom" ja sam u bolesnoj vezi i decko me lezi od batina"?
Cak se i slazem sa space odituy iam takvih slucajeva,ali cekaj sada znaci da oca nije bolelo uvo,ili brata ili je to jadnica krila od njih,cak mislim da je to onaj srpski sindorm 'Pa valjda nece"
"Cero sta ti je to?" ,"Pa nista tata pala sam niz stepenice" ,"A p[a dobro jel si se pomirila sa deckom" "Jesam tata sve je u redu" ,"Znao sam ja da je on ipak dobar decko"
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641093#p2641093]Zvonki napisao:[/url]
Evo ja tako ne mislim,ali relano je sto kaze i sixto ako joj je cale zasitinik kako bi trebalo da bude jel te,zasto je nije na vreme odveo u policiju,zasto se on nije zabavio sa njenim problemom zlostavljanja,ako je uopste bilo toga?
I evo pravog pitanja zaasto ona nije sama se pozabavila sa problemom" ja sam u bolesnoj vezi i decko me lezi od batina"?
Cak se i slazem sa space odituy iam takvih slucajeva,ali cekaj sada znaci da oca nije bolelo uvo,ili brata ili je to jadnica krila od njih,cak mislim da je to onaj srpski sindorm 'Pa valjda nece"
"Cero sta ti je to?" ,"Pa nista tata pala sam niz stepenice" ,"A p[a dobro jel si se pomirila sa deckom" "Jesam tata sve je u redu" ,"Znao sam ja da je on ipak dobar decko"
Zašto bi morala da ima zaštitnika?
Curu bez zaštitnika možeš ubiti nekažnjeno?

Za monstruozan zločin monstrum je dobio maksimalnu kaznu, treba ga samo zadržati unutra 40 godina.
Uhhh,ne kazem da mora ili ne mora da ima zastitnika,vec ako je ona bila sa njim u vezi i ako je bio bolestan a ona trpela i roditelji ili bilo ko od brace nije se zapitao zasto je ona u modricama onda nije ni jebeno cudo sto je ubio,nesto ako stokholmov sindrom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to se ne zove jadnica vec stokholmski sindrom. koji je vise problem drustva i mizoginije nego nje kao individue. ali vi koji zastupate to "mogla je da spreci" nemate kapiceta da to shvatite.

da je MOGLA ona bi to URADILA. to sto vi mislite da biste vi mogli da sve to sprecite ne znaci da je svaka osoba u stanju da to uradi. ona je uradila najbolje sto je mogla, inace bi uradila vise.

koliko je zalosno sto trazite pravdanje zrtve za ono sto je dozivela. jako bih voleo da se svima koji tvrde da je trebala da spreci, i da je njena odgovornost, desi neko sranje pa da mogu da vam se poserem na grobu i pricam "sto nisi sprecio".
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641104#p2641104]Anhedonie napisao:[/url]to se ne zove jadnica vec stokholmski sindrom. koji je vise problem drustva i mizoginije nego nje kao individue. ali vi koji zastupate to "mogla je da spreci" nemate kapiceta da to shvatite.

da je MOGLA ona bi to URADILA. to sto vi mislite da biste vi mogli da sve to sprecite ne znaci da je svaka osoba u stanju da to uradi. ona je uradila najbolje sto je mogla, inace bi uradila vise.

koliko je zalosno sto trazite pravdanje zrtve za ono sto je dozivela. jako bih voleo da se svima koji tvrde da je trebala da spreci, i da je njena odgovornost, desi neko sranje pa da mogu da vam se poserem na grobu i pricam "sto nisi sprecio".
E ako si nam rekao! ajde sada ispravi post i napisi kapaciteta :)
Jako bih voleo...vidis to sto zelis nama,pazi da se tebi ne ostvari,dakle kada budes ti bio u smrtnoj opasnosti i kada to prezivis onda dodji pa palamudi ovde po forumu,dotle zacepi jebenu gubicu i ne kenjaj
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ono kad te zvenki ispravlja u typo-u

dotako sam dno zivota
Ne uopste niej typo vec " jako bih voleo da se svima koji tvrde da je trebala da spreci, i da je njena odgovornost, desi neko sranje pa da mogu da vam se poserem na grobu i pricam "sto nisi sprecio"." ovo,zaiste je pateticno da se spustis na toliko dno i da nekome pozelis ovako nesto,svaka cast TI HUMANO BICE ajd sada vidi da li sam napolje
By space_oddity
Jebiga, izgleda da je toliko teško prihvatiti da je za sprečavanje ovog ubistva bilo ključno da Musić ne bude ubica, a ne da devojka pobegne, otac štiti (really? the fuck people?), šta već.

Kako vi pojedini ne kapirate da to nije prosto dođe ćale i prebije Musića i sve kul? Da nije to nešto prosto kao 2+2?
Imam blisku drugaricu koja je do skora bila u vezi sa nasilnikom. Ja sam bila jedina osoba kojoj je mogla da kaže šta se dešava. Kada je rekla porodici, prve reakcije su bile u fazonu "a da ga nisi ti izazvala?". U porodici je inače otac ranije zlostavljao majku, pa su se razveli, ali eto, njena majka je ponovila stvari koje su njoj nekada govorili. Kada ga je jednom ostavila (a bilo je potrebno nekoliko raskida da se to stvarno završi), drugarice su govorile "ma, pomirićete se vi". Pri čemu su iste te drugarice videle neka sranja koja su se dešavala. Celo njeno okruženje je bilo "za" njihovu vezu. Njegov ujak ju je zvao "snajka". Razumete, ta veza nije uopšte ni bila ocenjena kao negativna!, iako je ona nekada imala modrice i proplakala silne noći i izgubila kilo života nervirajući se.
Ja sam provela sate i sate i sate pričajući s njom, ili čekajući na iglicama da mi se javi da je sve u redu nakon što su se videli. Ili samo slušajući. Jer osobi koja ima mindset žrtve u vezi koja se nada nečem boljem ne možeš tek tako reći na keca "pobegni, on je nasilnik". Time zatvaraš sebe za tu osobu jer se odmah javlja kao neki instinkt odbrane njega. "Pa dobro, nije to tako strašno", "nikad pre se nije desilo", "razumem ga, nije ni njemu lako"... Ne, i kad si bliska osoba zlostavljanoj osobi, moraš jako pažljivo i jako neosuđujuće i sa jako mnogo razumevanja da pristupaš.
I jebiga, cross your fingers and hope she gets out in time.
Moja drugarica se izvukla, više ne pomišlja na vezu s njim, ali je on i dalje povremeno prati. Za par meseci će biti u drugom gradu i to će biti verovatno priča sa srećnim krajem po nju.
Ali to je jedan od najuvrnutijih mindseta i međuljudskih odnosa koji postoji i mnogi akteri su tu nemoćni. Ne postoji magični štapić koji rešava problem ovog tipa. Ne postoji jedna rečenica koju kažeš žrtvi nasilja pa ona odjednom sve shvati.

Inače evo vidim sad vest da se kurčio Musić da je neku lisicu ubio u nekom periodu pre nego što je ubio i devojku.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641104#p2641104]Anhedonie napisao:[/url]to se ne zove jadnica vec stokholmski sindrom. koji je vise problem drustva i mizoginije nego nje kao individue. ali vi koji zastupate to "mogla je da spreci" nemate kapiceta da to shvatite.

ekšli mislim da je ovo najvažniji point.

naime, potrebno je emancipirati žene a ne muškarce. heteropatrijarhalni bijeli muškarci su jednostavno kasta koja ima moć na ovom svijetu, pa onda i u srbiji, te nema smisla očekivati da bi se oni dobrovoljno i iz novopronađenog morala samo tako odrekli privilegija na koje su kroz stoljeća navikli. treba se raditi na emancipaciji žena, koje kao samostalni društveni akter mijenjaju stanje stvari, pa tako onda i ne ostaju uopće u vezi s frajerom koji ih tuče i zlostavlja. da ne govorim o cijeloj 'nabildani macho s autom' paradigmi, koja je duboko mizogina.

tj. kako učinti da potencijalna žrtva ne postane žrtva, pritom odlazeći dalje od lakog odgovora 'pa tako da kriminalac ne bude kriminalac'?
Eto nisma ni ja znao da je tako ali sam pretpostavljao da se desavaju i takve stvari,i znam da ne postoji magicni stapic ali ljudi kao sto je gospodin"videcemo kada se vama to desi" na kapira da ima ljudi kao ja koji nisu bili u takvoj situaciji ili se nisu druzili sa ljudima koji su u takvoj situaciji ali pokusavam da shvatim da je ipak moguce da moze biti takav scenario kao sto si opisao space odity,drago mi jeda se ipak izvukla tvoja drugarica i andam se da ce ubuduce biti dobro.
cuj ubio lisicu..
sada sam bas pogledao po netu bigrafiju lika
ljudi oko njega, komentari podrske prijatelja...
pa taj da nije ubio nju ubio bi neku drugu
u prolazu, haustoru...
to je prosto takav covek, monstrum
ubice taj ponovo ako se pusti napolje
"tj. kako učinti da potencijalna žrtva ne postane žrtva, pritom odlazeći dalje od lakog odgovora 'pa tako da kriminalac ne bude kriminalac'?"
Nekada sma mislio da su ove stvari deo vaspitavnja dece,ali danas vidim da je to mnogo vise od vaspitavanja dece,jbg nemam pojma ni ja.Evo sada uzmemo moj primer,ja sam se ranije druzi sa losim drustvom,duvali travu itd,medjutim neki su presli na iglu i na dop ali ja nsiam,nudili mi i odbio sam.opet jel mama i tata su mi govorili da je droga losa ali sam ipka duvao,mogao sma i da se fiksam ali eto ja sma znao kada je dosta a tome me niko nije naucio,ovo sam postavio kao primer jer opet ce neko reci da je krivo i drustvo
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641090#p2641090]ultraviolet napisao:[/url]

je zi vi.

sli na vi....

:seronjo:

Ja samo govorim o ocu, njegovom nastupu i sirem kontekstu njegove drame. Ocevo dejstvovanje ili ne-dejstvovanje ne opravdava ubistvo, ali mnogo govori o njemu samom.
Crci ce sam ili se obesiti jednog lepog dana sa saznanjem da je imao cerku sa istorijom zlostavljanja, a nije ni prijavu krivicnu podneo.
O devojci nisam govorio, previse improvizujete u ovom slucaju i imputirate nesto sto nije receno, stoga ne prdi.

Svakom se sere na nesto. Meni recimo od svih vas koji ste iz inkubatora nikli, maticnim celijama sazdani i o vama je brinuo samo EPS proizvodeci struju za taj inkubator.

Seronje pateticne kilave.
"Ja samo govorim o ocu, njegovom nastupu i sirem kontekstu njegove drame. Ocevo dejstvovanje ili ne-dejstvovanje ne opravdava ubistvo, ali mnogo govori o njemu samom.
Crci ce sam ili se obesiti jednog lepog dana sa saznanjem da je imao cerku sa istorijom zlostavljanja, a nije ni prijavu krivicnu podneo. "
I o ovome sma isto pricao u prethodnim postovima ali sam zato ja zbog toga retard da...ok
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao sixto i njegovi tracevi, da si glavni urednik novina na naslovnoj strani bi ti bilo "BESKRUPULOZNO: DRAMA OCA ONE STO JOJ SE DESILO NESTO" kao glavna vest

sto me podseti na onu temu sto si otvorio o ne znam ni ja cemu, a u stvari ogovaranje drugarice

obe su nebitne stvari i tracevi iz kojih vristi mizoginija.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641139#p2641139]Anhedonie napisao:[/url]jao sixto i njegovi tracevi, da si glavni urednik novina na naslovnoj strani bi ti bilo "BESKRUPULOZNO: DRAMA OCA ONE STO JOJ SE DESILO NESTO" kao glavna vest

sto me podseti na onu temu sto si otvorio o ne znam ni ja cemu, a u stvari ogovaranje drugarice

obe su nebitne stvari i tracevi iz kojih vristi mizoginija.
Postoji jedna televizija drzavne vlasnicke strukture, zove se Radio Televizija Vojvodine... kao i vise lokalnih televizija u Novom Sadu. Redovno su za proteklih meseci sudjenja izvestavali o toku procesa, intervjuisali manje vise iskljucivo oca ispred glavnog ulaza u zgradu suda u Sutjeskoj ulici kod Spensa.
To sto ti ne pratis pomenute televizije ne znaci da se otac nije pojavljvao u njihovim prilozima.
Mada, interesantno je posmatrati kad se neko utripuje da je "etalon" za merenje svega ostalog.

A ti nastavi samo sa baleganjem, rulja je iza tebe s vilama u vazduhu... To je takav ego boost.
Sad je momenat da odneses pobedu, kad vec nisi mogao na drugim temama.

:jazzva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!