Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ана Гашпар
Poverljive informacije iz Obrenovca : "Do sada su pronašli 3321 tela od toga 9 beba i 2 trudnice. Nažalost brojke nisu konačne, jer mnogo leševa voda odnosi i nikada neće biti pronađeni. Drugarica čiji je muž specijalac,i sve vreme je u Obrenovcu, kaže da je izbrojano preko 3000 žrtava i da ih ubacuju u neku vojnu halu. ( gde će posle toga biti najverovatno spaljeni )"
Korisnikov avatar
By ManToy
Mislim da to licitiranje sa lesevima stvarno nije cool. :\
Korisnikov avatar
By Trilian
ne znam više... ni ovih 27 poginulih nije malo, broj će nažalost biti veći kontam, a ona izjava da je od 27 poginulih 11 umrlo prirodnom smrću je jadna, jer ako doživiš stresnu situaciju, ako doživiš infarkt onda kao nisi žrtva poplave... smučili su mi se više, jebo ih bog nesposobne...
još sad poslanici nisu mogli da se slože koliko para da odvoje od plate, primaju 100.000din, većina naroda preživljava ko zna kako sa 30.000, mnogo im je bilo da od jedne plate odvoje 50%, a to su btw pare poreskih obveznika, znači naše pare... nije to skupština nego štala...
ma i da ima 3000 žrtava, a iskreno mislim da nema, i da rade to što je bleki napisala u postu, jbt primetiće neko da tih ljudi nema, pa imaju oni rodbinu, prijatelje, komšije
mnogo je dezinformacija... pročitala sad da onu priču koju je kurir sinoć objavio o onim momku koji je izgubio ženu i sina i spasavao ljude po obrenovcu nakon toga, kurir pustio priču da su mu javili da su mu našli ženu i sina... danas vidim priču da nije tačno, da mu niko ništa nije javio, u tom članku ga još i citirali... pa ako takav događaj iskorišćavaš samo da bi te više ljudi kliknulo ili ostavilo komentar, nosi se u tri lepe
Korisnikov avatar
By blenta
ja se jako nerviram glede tog bacanja brojeva. stavise smatram da u ovakvim slucajevima treba uvesti preki sud za ljude koji javno sire paniku i doprinose losoj siuaciji nepromisljenim glupavim izjavama (see spc)

opasnost je velika jer trenutno postoji uzasno mnogo ocajnih i emotivnih ljudi, i medju nezahvacenom populacijom a jos gore medju zahvacenom populacijom koja se bori sa mislima sta ce i kako ce dalje jer nema vise nista - gadjati se sa brojkama u hiljadama znaci indirektno reci svima koji ne mogu da nekog nadju jer je opsti haos da su im najblizi mrtvi - cineci ih jos vise nestabilnim.

u ovom trenutku najmanje sto nam treba je makar opasnost od socijalnih nemira a kamoli stvarni neredi

naravno da je brojka od 12 ili 14 koju vlast baca bezvezna, ali ovo je jako strasna poplava koja nije biblijski potop - ni po brzini nit po intenzitetu - za poplavu smo stavise znali unapred iako se nismo spremili adekvatno

nadalje obrenovac nije venecija niti ima milion stanovnika - ergo brojka od 3k koja je 7% celokupne obrenovacke populacije stvarno nije realisticna (osobito posto je gomila ljudi evakuisana iz zahvacenog podrcja, a voda je dolazila samo sa jedne strane i nije uhvatila apsolutno celu opstinu)

i na kraju taj lik koji je specijalac je lazljiva moroncina (sto je deo obuke u vojsci i policiji srbije) jer ako je izbrojao/izbrojano 3k ljudi (a kamoli 3200) to znaci da je u 4 dana non stop (24/7) izvlaceno po jedno telo na manje od svaka dva minuta - em brojka je sa mozgom na vi, em sumnjam u sposobnost i resurse u ljudstvu, mehanizaciji i organizaciji nasih specijalaca da izvuku i tih 14 u 4 dana (a 4 dana sam uzeo arbitrarno - nisu tamo bili od pocetka neg ajde)
Korisnikov avatar
By blenta
a vezano za pevacice, i sa tim me svi nervirate -
svesrdno podrzavam bilo koju njihovu akciju i pomoc u parama, nosenju kutija, i pucenja pored spasene dece
sve u cemu em ulazu sopstvena sredstva da nekome pomognu, em se medjusobno utrkuju koja ce vise i mozda ce time nagnati jos nekog estradnog pajaca da se ukljuci ili animirati svoje fanove

- iz makar kojih pobuda - jer ono so rade je pozitivno na vise nacina

smeta mi kad to isto rade politicari koji bi se trebali zabavljati animiranjem na nekom drugom nivou, a pritom se guzei puce sa nasim parama - tipa ova moroncina sa glavom downie sarana sto taksira helikopterom
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634507#p2634507]Blady napisao:[/url]Ана Гашпар
Poverljive informacije iz Obrenovca : "Do sada su pronašli 3321 tela od toga 9 beba i 2 trudnice. Nažalost brojke nisu konačne, jer mnogo leševa voda odnosi i nikada neće biti pronađeni. Drugarica čiji je muž specijalac,i sve vreme je u Obrenovcu, kaže da je izbrojano preko 3000 žrtava i da ih ubacuju u neku vojnu halu. ( gde će posle toga biti najverovatno spaljeni )"
Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634525#p2634525]deran napisao:[/url]na B92 ide emisija,gde čovek (obrenovčanin) kaže da je osiguran kod UNIQA kuće iz italije...i da je 13.maja dobio poruku od njih kako kreću kiše i da će biti poplave 16 maja...
OVO KOPIRATI U ORIGINALNOM OBLIKU U SVEJEDNU TEMU SA KEY WORDS:
#neoliberalizam #socijalizam #jaspecijalankomunista #komunizam #DM a nije DraganaMirkovic #drzava d'uradi nesto #sta traba da bude besplatno #busplus #kapitalizam #velferizam
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634517#p2634517]blenta napisao:[/url]ja se jako nerviram glede tog bacanja brojeva. stavise smatram da u ovakvim slucajevima treba uvesti preki sud za ljude koji javno sire paniku i doprinose losoj siuaciji nepromisljenim glupavim izjavama (see spc)

opasnost je velika jer trenutno postoji uzasno mnogo ocajnih i emotivnih ljudi, i medju nezahvacenom populacijom a jos gore medju zahvacenom populacijom koja se bori sa mislima sta ce i kako ce dalje jer nema vise nista - gadjati se sa brojkama u hiljadama znaci indirektno reci svima koji ne mogu da nekog nadju jer je opsti haos da su im najblizi mrtvi - cineci ih jos vise nestabilnim.

u ovom trenutku najmanje sto nam treba je makar opasnost od socijalnih nemira a kamoli stvarni neredi

naravno da je brojka od 12 ili 14 koju vlast baca bezvezna, ali ovo je jako strasna poplava koja nije biblijski potop - ni po brzini nit po intenzitetu - za poplavu smo stavise znali unapred iako se nismo spremili adekvatno

nadalje obrenovac nije venecija niti ima milion stanovnika - ergo brojka od 3k koja je 7% celokupne obrenovacke populacije stvarno nije realisticna (osobito posto je gomila ljudi evakuisana iz zahvacenog podrcja, a voda je dolazila samo sa jedne strane i nije uhvatila apsolutno celu opstinu)

i na kraju taj lik koji je specijalac je lazljiva moroncina (sto je deo obuke u vojsci i policiji srbije) jer ako je izbrojao/izbrojano 3k ljudi (a kamoli 3200) to znaci da je u 4 dana non stop (24/7) izvlaceno po jedno telo na manje od svaka dva minuta - em brojka je sa mozgom na vi, em sumnjam u sposobnost i resurse u ljudstvu, mehanizaciji i organizaciji nasih specijalaca da izvuku i tih 14 u 4 dana (a 4 dana sam uzeo arbitrarno - nisu tamo bili od pocetka neg ajde)
Price ljudi koji su u panici bezali i ostavljali kuce ja ne bi uzeo za apsolutno istinite.
Ti "upuceni" koji se frljaju brojkama, shbb kbb... "verovatno spaljivati".... sama evolucija dramatizacije je fascinantna.
Svako s jebenim tviterom je danas izvestac s lica mesta Mira Adanja Polak.

3000ljudi... To je pola Srebrenice jbt....
Korisnikov avatar
By Hellas
Povodom cenzure i Tvitera
Slika
Nastavak
Slika

Eto kak'i vole Vucketa :D
Korisnikov avatar
By blenta
a ovaj nas herakle ni dana radnog staza - 20 godina bio opozicija,
i za sve to vreme jedino naucio cenzuru jbt
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa neka je zalepila, treba da se zna da pomoc stize od verke
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!