Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Bavite li se nekim sportom?

1. Fudbal ( i mali fudbal)
1
1%
2. Kosarka
5
7%
3. Odbojka
2
3%
4. Rukomet
1
1%
6. Vaterpolo
Nema glasova
0%
7. Plivanje
7
10%
8. Trcanje (7minuta/ 1 milja)/ Jogging(10 min/1 milja)
4
6%
9. Aerobic ( tea-bo,...i ostale mesavine i derivati)
6
8%
10. Atletika
Nema glasova
0%
11. Gimnastika
Nema glasova
0%
12. Tennis
4
6%
13. Borilacke vestine (karate,aikido,judo,tae-kwon do,kick-box,jiu-jicu,.)
6
8%
14. Extremni sportovi (paraglajding, free-climbing, bungee-jumping,skateboarding...)
1
1%
15. Biciklizam
5
7%
16. Skijanje ( i ostali zimski sportovi)
4
6%
17. Streljastvo
3
4%
18. Ostali sportovi ( ne spomenuti ovde)
22
31%
By Kragi
^ To je donekle tacno i vise vazi za kolektivne i masovnije sportove. Ranije se nas 12 redovnije skupljalo zbog fudbala dok nismo poceli da radimo i imamo jos neke obaveze u zivotu te se ta opcija raspada polako zbog nemogucnosti uklapanja posla (od kojih neki rade u 3 smene nekad i vikendom), zatim porodicnih obaveza (nisu svi gay jelte pa moraju da cuvaju i provode vreme sa decom (i zenama :lol: )) ... i jos svasta nesto.
Onda sam ja otkrio badminton dok za spidminton, nazalost, jos uvek ne vlada veliko interesovanje. I oni koji bi da probaju obicno nisu zainteresovani da kupe opremu (reket prvenstveno) te su moji pokusaji da ga aktivnije uvrsrim u svoj zivot uglavnom propadali. :D
Jednom nedeljno odem na plivanje sto mu dodje kao neki kardio ali se desi da mi ponekad zatvoren bazen nije pristupacan pa umem sometimes i da preskocim.
Odbojkom sam se bavio tokom cele srednje skole i bude mi zao sto je ne igram vise a kontam da je za to tek tesko naci ekipu posto se pomenuti sport i ne kotira bas nesto medju omiljenima kod nas.
Nije da je tema ali moram da napomenem da kosarku bas ne volim niti sam ikad naucio da igram :D
Korisnikov avatar
By Oziris
A trudim se da idem u teretanu svaki dan od rano sabajle, a igram i tenis 2-3 puta nedeljno (opet, nakon duuuuugeeee pauze), kako se zalomi i kako je ko raspolozen i raspoloziv od nas da se sastavimo i ubijemo sat vremena na terenu. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jok

al bavio bih se plivanjem.

al me mrzi

i streljastvom.

al sam corav

:sigh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Igram košarku, vozim bicikl, trčim, ponekad plivam, malo zimski...
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Treniram karate vec 10 godina :) Pocelo je kao zanimacija, a onda se pretvorilo u hobi, pa u fizicku potrebu, i danas mi je to i karijera :D Mada je i dalje fizicka potreba, bez treninga nedelju dana, i vec postajem nervozna i svadjalacki nastrojena xD
Osim toga, radim vezbe snage i zatezanja na dnevnoj bazi :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
teretanom, 4,5 meseca
ne znam koliko se to baš računa u sport :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
naravno da se racuna, kada peder na romeu kaze da se bavi sportom i trazi slicne misli u preko 90% na teretanu posto smo za ostale kategorije uglavnom nesposobni,
:ozbiljan:

A u teretani mahom dizu lakse utege i malo se promrdaju na traci za trcanje. Ostalo vrEme je utroseno na posmatranje odraza u zrcalu i odmjeravanju medjunozja. Sve to treba poslati u kamenolom. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa i to blejanje u ogledala i tipove okolo mu dodje kao neka spostska disciplina posto je sastavni deo pederskog treniranja, ne zaboraviti selfie u ogledalu 5 seksundi nakon napumpavanja bicepsa.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jedna stvar me izluđuje, definitivno, iako nema to veze sa mnom, jer kardio ne radim u teretani.
Ali neko dođe i hoda na traci. I tako pola sata. Aman, ne zauzimaj traku nekom ko bi na njoj zapravo trčao, samo zato što hoćeš da kažeš da si bio u teretani.

Ili one-arm dumbbell row (valjda je prevod jednoručno veslanje bučicom) koje neko uzme da radi sa tegom za aerobik od 4kg? Ili muško koje radi biceps sa 2kg?

A poseban hit mi je kad neko kaže "neću da se pumpam" kao izgovor za šetkanje po teretani i male tegove - ko da je to tako jednostavno i očas posla, digneš jednom veći teg i odmah se napumpaš :))))
By soubiber
I hodanje na traci je takodje kardio.Toliko o tome.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627438#p2627438]soubiber napisao:[/url]I hodanje na traci je takodje kardio.Toliko o tome.
SVAKO hodanje je kardio ako podignes puls pri brzom hodanju makar na 110-120, onda mu to dodje neki low intensity cardio... No, ono sto mislim da je Kiborg hteo da kaze je da je besmisleno i nesvrsishodno zauzimati traku za ljude koji hoce da otrce na traci tu kardio deonicu, a oni koji hodaju mogu vala da othodaju par stanica peske do busa ili kuce. Ipak je mnogo lakse brzo hodati trotoarima kroz grad nego trcati, ne?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Tako je Oziris :)
Glupo je zauzimati traku ZA TRČANJE, da bi se na njoj HODALO.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627438#p2627438]soubiber napisao:[/url]I hodanje na traci je takodje kardio.Toliko o tome.
Samo ako si baba preko 70god van kondicije kojoj je ciljni puls za aerobni trening 50 otkucaja u minuti :P
Puno studija je pokazalo potpunu neefikasnost hodanja, šetanja, pa čak i bržim tempom, kao oblika rekreacije, tako da je ono praktično rezervisano samo za ljude kojima je srce bolesno i ne smeju da se bave ničim intenzivnijim.
Nema apsolutno nikakvog medicinskog (ili sportskog da tako kažem) opravdanja da zdravi ljudi samo hodaju na traci.
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni je traka inace stupidan izbor za kardio aktivnost, osim ako nisi runner ili na njoj radis HIIT - 20 sec sprint, 30 sec hodanje, 15 sec dzoging, 20 sec sprint, i tako sve nekih 15-20 min... Sve sto odradis za tih nekih 45-60 min tog kardio programa mozes da uradis za 15-20 min uz HIIT, i to neki body complex workout,a dobit je visestruka - HIIT je, za razliku od low intensity cardio koji trosi kalorije samo u trenutku rada, i metabolicki trening, te osim sto potrosi maltene isto kalorija kao i 45 min kardio programa, u narednih 48h trosimo vise kalorija i u stanju mirovanja. Hodanje je mnogo lepse da se radi vani, kao i voznja bicikla uostalom... A ako bas neko hoce taj low intensity cardio, za sta ja ne vidim neku efikasnu primenu OSIM u jednoj stvari - kod endurance treninga i to kod ljudi koji se bave ciljanim sportom u kome je endurance bitna stvar, onda uvek moze da uzjase onaj nordijski orbitrek, trenazer ili steper.
By soubiber
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627438#p2627438]soubiber napisao:[/url]I hodanje na traci je takodje kardio.Toliko o tome.
Nema apsolutno nikakvog medicinskog (ili sportskog da tako kažem) opravdanja da zdravi ljudi samo hodaju na traci.[/quote]

U rekretaivnom sportu ne postoje pravila.U takmicarskom da!Ako nekoga boli koleno naravno da nece trcati vec ce malo brze hodati i podici radnu temperaturu svoga tela lagano na puls od bar nekih 110!
Takodje,ako je osoba jako gojazna(a takvi su najcesce konzumenti kardio sprava) nije preporucljivo da ta osoba trci!Cak je kontraindikovano!Zbog velike kilaze dolazi do opetrecenja SVIH zglobova nogu pa takvo trcanje moze biti fatalno po vezbaca!

I da,srcana frekfenca od 50 b/min je vise stvar intervente kardiologije i peys makera...
By soubiber
U cemu se sastoji greska,objasni?
Osoba ima 110 kg,jako je gojazna ima prosirene vene na listovima od gojaznosti i bolne zglobove?
Koji je tvoj logican "novi princip" po kome joj neces nauditi predlozivsi joj trcanje?
Korisnikov avatar
By Oziris
Doslo je do nesporazuma. Nisam mislila da je greska sto osoba NE TRCI, nego je upravo greska sto doticna osoba "ZIVI" po kardio spravama... :)

A sto se gojaznih osoba tice, umesto sto ih treneri ostave da kampuju po trakama i biciklima, bolje bi bilo da rade drugaciji trening. Kao sto si i sam rekao/rekla, upravo gojazne osobe su najveci konzumenti kardio sprava, pa nakon toliko bivstvovanja na tim istim spravama trebalo bi da su mrsavi kao maratonci, ali nisu... Dakle, nesto je tu pogresno, ne?
Korisnikov avatar
By Madonna
oziris, može neka fotka nogu i dupeta u helankama?
Korisnikov avatar
By Oziris
Moze, cim skinem preostali visak. NE kardio spravama. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
pih, ja se ponadao da ima neko ovde ko je u top formi
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahah, bicu ja do kraja godine, kako sam krenula sa skidanjem kilograma i koliko je do sada otislo. :D

No, sigurna sam da ima ljudi koji su u top formi. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!