Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By space_oddity
Sad sam naišla na ovo http://www.depresija.org/forum/index.php?s=1fbb9bafc5172b6a9859e4cae4e72d9d&showtopic=15030. Dečko se usro da je možda gej (priča kakve srećemo i ovde) i razvio anksioznost i (koliko shvatam zbog te anksioznosti) pije lekove.
Posle mesec ipo dana javlja napredak.
Napredak je taj da gej misli iščezavaju....

Sad ću ja u "neka neko uradi nešto" fazonu - ali kako se nije našao niko da mu kaže da je to skroz ok sve i da jeste zaista gej ili biseksualac? Ja nemam sad snage da kucam ali me je ovo vrlo neprijatno iznenadilo. Umesto da mu neko objasni da bi bilo u redu i da jeste gej, objašnjavaju mu da verovatno uopšte ni nije gej. To je kao neko površinsko rešavanje i maskiranje problema. A ako je i psihijatar u tom fazonu, nadam se da će mu dozvola biti oduzeta iz ma kog razloga.
By space_oddity
Pardon ima dečko koji je valjda gej i koji je rekao videćeš da nismo mi čudovišta i sl - da ne grešim dušu - ali mi se čini da je sveukupno fokus stavljen na potpuno pogrešnu stvar.
Korisnikov avatar
By blenta
ali odgovori
mozda je vrsta opsesivno kompulsivne neuroze
a mozda je ovo
a mozda je ono

prosto razmisljam da se registrujem samo da bi napisao
a mozda si peder

jebote
By space_oddity
I to.
Ali tamo su opsednuti dijagnozama šta god da je u pitanju.
Korisnikov avatar
By hippo...
Meni nije jasno zašto mu taj psihijatar daje tolike lekove.
Da li misli da će tako naći lek koji "leči" homoseksualce ?? Hoće da postane zvezda preko noći...:shocked: :wink:

Sad ozbiljno . Definitivno je najgore to što mu niko nije reko da je OK ako jeste gay.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555901#p2555901]Srklet napisao:[/url]neka mu se javi vel boy ^^
tebi taj vel boy i dalje u glavi....

ONT, sigurno da je homofobično i s te forumske strane što manjka ljudi koji bi rekli ili će reći da nema razloga za frku i da biti gej ili bi nije bauk. taj inherentni heteroseksizam tog foruma i jeste najveći problem tu.

što se tiče tog dečka koji se usro, moguće je da se tu radi zaista o distoniji s homoseksualnim intruzivnim mislima kao deo njegovog obsesivnokompulzivnog poremećaja. ukoliko je u tome reč, to je primer anksiozne fobije, fobija u pravom smislu reči ovde, kao simptoma rečenog poremećaja.
za razliku od te distonije, puno veći problem je namerna, smišljena, sračunata, premeditirana homo"fobija" koju se zapravo treba preciznije imenovati homomržnjom. a toga izgleda ima i na tom forumu tako da su urgentniji slučajevi ti kojima se dečko obratio tamo nego sam on.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621310#p2621310]Summer_time napisao:[/url]

promena perspektive je kljuc
tako je, samo treba da razmišljamo pozitivno/pronađemo smisao u bogu i depresija će otići!

to su sve lazi farmakologije!!!
ja sam video kako je zena doktori su je posali da ide na hemotrapiju kako je izlecila svoj rak ujednacenom ishranom, drzi predavanja na najznacajnijim unvierzitetima na svetu!!!
Korisnikov avatar
By gossip
a sto je najjace od svega,negde sam procitao da postoji oblik anksioznosti koji se manifestuje tako sto osoba ima inappropriate sexual thoughts (tj takav tip misli koje su inappropriate za tu osobu,u njegovom slucaju homosexualnost)

mada vrv je gay i imao tu nesrecu da je okruzen zatucanim ljudima :sudija:

ja licno nisam fan takvih foruma
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ama, da li sam samo ja procitala

,,Sorry, we couldn't find that!

We could not determine which topic you were attempting to view.

Need Help?

Click here to log in
Our help documentation
Contact the community administrator''
?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!