Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
koliko ste jebeno dosadni sa njim
ceo fejsbuk mi je preplavljen
Cekaj, a sta je lose u toj izjavi??? Pa covek lepo kaze da mu nacionalnost nije bitna! Sta je trebao da kaze, da mu je bitno koje nacionalnosti je bio decak pa da ga onda pljujete? To hocete, samo da pljujete i omalovazavate, e nece moci! Tebi i takvima u inat, SNS ce osvoji preko 40% glasova gradjana Srbije, pa vi vidite sta cete onda.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613174#p2613174]Denni85 napisao:[/url]Cekaj, a sta je lose u toj izjavi??? Pa covek lepo kaze da mu nacionalnost nije bitna! Sta je trebao da kaze, da mu je bitno koje nacionalnosti je bio decak pa da ga onda pljujete? To hocete, samo da pljujete i omalovazavate, e nece moci! Tebi i takvima u inat, SNS ce osvoji preko 40% glasova gradjana Srbije, pa vi vidite sta cete onda.
Ti ili trolujes ili ja sada trebamd a ti objasnim...ajde hocu,bole me kurac za politiku nas drzave, zemljice,a zasto? Zato sto i politicare boli kurac za mene,a ti ako ovde na ovim vestyima ne vidis ocigledan propagadni materijal da bi vucko dobio glasove onda si jebeno i slep i glup,ova prica i ostale se uvek vrte ponovinama i vestima i uvek je to pred izbore.20 jebenih godina i mozda vise niko od njih nije ucinio i sredio probleme u ovoj drzavi nego su samo vrteli istu pricu,a meni je licno muka od njih,a takvi kao ti vama zelim samo reci sto pre otvoris oci pre ces shvatiti neke stvari u zivotu.A da interesantna vest je npr da je Vucko ostavio zenu i dete i opet se udao za neku drugu,ne znam koliko je to tacno ali znam da takvog coveku ne bih verovao kako se ono kaze pica sa dva lica??
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613174#p2613174]Denni85 napisao:[/url]Cekaj, a sta je lose u toj izjavi??? Pa covek lepo kaze da mu nacionalnost nije bitna! Sta je trebao da kaze, da mu je bitno koje nacionalnosti je bio decak pa da ga onda pljujete? To hocete, samo da pljujete i omalovazavate, e nece moci! Tebi i takvima u inat, SNS ce osvoji preko 40% glasova gradjana Srbije, pa vi vidite sta cete onda.

lose je sto uopste daje izjave i pravda se i maltretira narod

ok, digao si dupe po onoj hladnoci, pomagao si zavejanim ljudima sto te cini vecim humanistom od svih nas koji smo sedeli u toplom i trolovali po internetu ali cuti jbt

ko jos ide da se hvali onim sto je ucinio?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613176#p2613176]Zvonki napisao:[/url]
Ti ili trolujes ili ja sada trebamd a ti objasnim...ajde hocu,bole me kurac za politiku nas drzave, zemljice,a zasto? Zato sto i politicare boli kurac za mene,a ti ako ovde na ovim vestyima ne vidis ocigledan propagadni materijal da bi vucko dobio glasove onda si jebeno i slep i glup,ova prica i ostale se uvek vrte ponovinama i vestima i uvek je to pred izbore.20 jebenih godina i mozda vise niko od njih nije ucinio i sredio probleme u ovoj drzavi nego su samo vrteli istu pricu,a meni je licno muka od njih,a takvi kao ti vama zelim samo reci sto pre otvoris oci pre ces shvatiti neke stvari u zivotu.A da interesantna vest je npr da je Vucko ostavio zenu i dete i opet se udao za neku drugu,ne znam koliko je to tacno ali znam da takvog coveku ne bih verovao kako se ono kaze pica sa dva lica??
Ja sam potpuno svestan da je to deo marketinga, deo PR naravno, ali kao sto rekoh Vucic je ipak podigao svoje dupe i otisao tamo a gde je bio nas pokrajinski premijer Pajtic? Ljudi su bili zavejani u Vojvodini, njegova nadleznost, a njega nigde nema???
Korisnikov avatar
By Mars
Slučajno sa onog sajta ispod uhvatio komentar, zaskrolovao sam malo brže i uleteo u tekst...kad ono tamo:

Ostoja· pre 3 sati
Narod nije svestan sta ce sve da se desava ako dobije izbore :
1.Pustice pedere i lezbejke da setaju i da usvajaju decu
2.Dovesce nam papu zavladace svejeres jer nas ni nas patrijarh nazalost ne vodi na dobrom putu
3.Prihvatice novi kalendar slavicemo Bozic kad i katolici
4.GMO hrana nam takodje stize
5.Bicemo poligon za ispitivanje raznih bioloskih i hemiskih oruzja
6.Totalna rasprodaja !
7.Od Kosova necemo imati ni "K" ITD. ITD.
Kao i svi narodi EU imacemo lazan mir i kao slobodu a u stvari dusevni rat i patnje praznine...Neka nas dragi Bog cuva i sacuva...Definitivno zivimo u poslednjem vremenu...Gospode Isuse Xriste sine Boziji pomiluj nas gresne!AMIN!
- See more at: http://www.teleprompter.rs/najsmesnije- ... 6wXL6.dpuf" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613233#p2613233]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613176#p2613176]Zvonki napisao:[/url]
Ja sam potpuno svestan da je to deo marketinga, deo PR naravno, ali kao sto rekoh Vucic je ipak podigao svoje dupe i otisao tamo a gde je bio nas pokrajinski premijer Pajtic? Ljudi su bili zavejani u Vojvodini, njegova nadleznost, a njega nigde nema???
Da digao je dupe sa sve reporterima i novinarima a inace za to izvlacenje ljudi vec postoji vojska i policija,ali ok Vucic je supermen jel da?
Slika
Neki drugi su vodili kamermane i novinare da ih prate kada su isli na sa'ranu dede Novaka Djokovica ili kada su zloupotrebljavajuci svoju funkciji omogucavali svojoj deci da upoznaju Johnny Deppa ;)
Slika
Бој на Фекетићу

Боже мили, чуда великога!
Кад завеја по земљи Србији,
по Србији земљи да замрзне
и да влада зима леденица.
Ту ти скочи Први Потпредсе’ниче,
те рашири руке спасилачке.
И до'вати лопату голему,
те полеће Војводини равној,
ка Фекетићу месту скровитоме.
Па излеће из челичне тице,
војску склања, ђецу сам спасава
од љутога зимскога северца.
За њим стиже Ђоковићу Ново!
Руке шире, у лице се љубе,
за јуначко питају се здравље
и староставне да л’ снимају камере.
Трчи Ново кано соко сиви
те зама’ну злаћанијем рекетом,
Што бекхендом, што форхендом силним
да развеје што је завејано,
да одмрзне што је замрзнуто,
да спасава Српчад омладину,
да укроти љутога северца.
Ђецу спасише, образ осветлаше,
камере староставне снимише
и у свијет поруку послаше
благо нама, одсад па довијека!

Народни гуслар
Митровчанин Јово

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
RELATIONSHIP WITH SNOW: It is rumored that he was beaten by snow as a young child, not Ned's bastard but the freezy watery kind. Since then he has vowed to fight against snow and all it's "evil minions", ice cream, ice cubes, ice T and other rappers. Using vast amounts of the treasury, with the help of Serbian basketball coach Novkovic Djole on Feb 1, 2014 he struck a critical blow to snow! He managed to single handedly carry a child for a few meters and thus defeat his arch enemy.

THE FUTURE: Now that snow is defeated and is shamed in the eye of the Serbian public he stated in an interview "Today have sad snow in shoe, but my kidney is full price for artichoke" [20]. Snow could not be reached for comments because it's basically water.

http://en.wikipedia.org/w/index.php?tit ... =593646691" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613247#p2613247]Still napisao:[/url]Slika
Бој на Фекетићу

Боже мили, чуда великога!
Кад завеја по земљи Србији,
по Србији земљи да замрзне
и да влада зима леденица.
Ту ти скочи Први Потпредсе’ниче,
те рашири руке спасилачке.
И до'вати лопату голему,
те полеће Војводини равној,
ка Фекетићу месту скровитоме.
Па излеће из челичне тице,
војску склања, ђецу сам спасава
од љутога зимскога северца.
За њим стиже Ђоковићу Ново!
Руке шире, у лице се љубе,
за јуначко питају се здравље
и староставне да л’ снимају камере.
Трчи Ново кано соко сиви
те зама’ну злаћанијем рекетом,
Што бекхендом, што форхендом силним
да развеје што је завејано,
да одмрзне што је замрзнуто,
да спасава Српчад омладину,
да укроти љутога северца.
Ђецу спасише, образ осветлаше,
камере староставне снимише
и у свијет поруку послаше
благо нама, одсад па довијека!

Народни гуслар
Митровчанин Јово

Slika

GENIJALNO
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2612888#p2612888]alexandermagic napisao:[/url]Pa dobro, za glavnicu glasačkog tEla on je sad ’eroj. Super. :zev2:
ne potcenjuj glavnicu vise nego sto ona sama sebe potcenjuje. :ozbiljan:
Vučić je napravio nekoliko prizemnih ali prizemno samo tako genijalnih političkih poteza.
ah, ta skrušenost! ah, ta poniznost! ah, taj smiren i stišan radikal u mekom tonu glasa.
ali ovo sa ovim detetom... ja ne znam. mislim da ga je ovaj put neko pr telo ili ko već da reguliše sve to baš zajebao.
ili to ili imamo psiho diktatorčića u najavi, u sluaju da mu zaista padne na pamet da iscima vojni avio-prevoz pa da i on može da pripomogne usred dnevnih obaveza koje u okviru svoje funkcije ima. :upomoc:
Korisnikov avatar
By Mars
Genijalno.

Samo mi je zao sto sva ta energija ide na tu vickastu kreativnost umesto nesto krvolocnije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sprdnja ili ne, veću (diskutabilno i bolju) političko-medijsku kampanju nije mogao da osmisli, a ni dinara nije morao da plati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!