Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590087#p2590087]2kune napisao:[/url]to me podsjeti... kad sam uzimao ovaj samsung galaxy note ponudi meni prodavač bijeli... velim ja njemu da sam htio tu spravu bijelu uzeo bih iPhone...

Meni su beli mnogo elegantniji od onih tamnih i kad sam kupovala svoj, insistirala sam na belom. Mada, ima to veze i sa gomilom stvari nabacanih u mojoj torbici, pa je verovatnije da cu ga brzo naci samo ako je beo.
Korisnikov avatar
By Madonna
windows phone, naravno :debarok:

and that's all that matters. fan od 2011, sada već STAN
Korisnikov avatar
By bothways
Dakle trenutno:
HTC Gratia (privatno-javni broj), Sony Ericsson W995 (privatni broj), Nokia C2-01 (poslovni broj) i ZTE Blade G (privremeni telefon za privremene poslove)
Korisnikov avatar
By Torry
Ja sam trenutno u fazi prodavanja/zamenjivanja/doplacivanja nekih telefona, ne znam ni ja vise sta bih....ono, jedan je Iphone 3gs, videcu za drugi sta i kako
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602237#p2602237]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514767#p2514767]Aven napisao:[/url]Nisam mijenjala mob od Nokie N96. Čekam da u HR dođe Lumia 920. :setnja:

Slika

Lego kocka. :meda:
Kupila ga prije tri mjeseca. Prezadovoljna sam. :love:
Sviđa se i frendovima androidovcima. :D

Jedini nedostatak mu je što je malo težak.
Nakon njega je Nokia lansirala na tržište Lumiu 925 s alu kućištem. Lakši je i tanji.
e ja imam 820 :P

Po meni je prednost sto je "tezi", a zapravo nije. Jer imas onda osecaj da zapravo drzis mobilni a ne plasticnu igracku.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618274#p2618274]emo_haos_ napisao:[/url]^ i utisci su? :)
ja sam jako zaljubljena. u životu nisam držala u rukama brži i neopterećeniji telefon. čak i sad kada sam nakrcala "pretty" launchere i slične gluposti. i više je nego što sa očekivala zaista. bilo je vredno čekanja... :sunce:

...i bem ti naše operatere što uzimaju po (kako se čini) tri telefona po radnji. bem ih baš.

@IriS, i treba!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Waldorf, koji je to model. imaš li link do specs? :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :wow: wireless charging?

interesantno, memorijske kartice ne podržava ali ima 32 GB interne? :wow:

samo mi se ne sviđa ono non-removable battery :/

ohoho! sad mu vidim i cenu Slika
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Same old - 3gs, iphone.
Sluzi jos uvek, sledeci u planu - cetvorka, iphone.
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618311#p2618311]emo_haos_ napisao:[/url]^ :wow: wireless charging?

interesantno, memorijske kartice ne podržava ali ima 32 GB interne? :wow:

samo mi se ne sviđa ono non-removable battery :/

ohoho! sad mu vidim i cenu Slika
16GB. Ta verzija od 32GB ide samo preko američko Verizona. To što se ne otvara, meh.. Gomila novijih telefona je u tom fazonu. A cena preko paketa nije ni blizu takva. Ja ga platila ispod 200eura.
Korisnikov avatar
By Waldorf
nisam. em gubim garanciju, em zašto bih kad je na mojoj mreži...
Korisnikov avatar
By Mars
pošto je otključavanje iPhone?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Meni su prosle godine naplatili (u Paracinu) za jailbreak, unlock i instaliranje novog iOS sistema oko 2500. (I onda mi se vise isplatilo da sama naucim to da radim :lol: )
Korisnikov avatar
By Madonna
^instaliranje. Instalira VA nje? :sarana:

Poenta svih nexusa je da budu jeftini a da dobijes odlican* hardver i lejtest softver je je to gugl brendirani mob. Cist bloatwarefree droid ima danas za masu modela, na guglovom sajtu. E sad, potpuno druga prica je sto kod nas nexus 5 kosta koliko kosta a na oficijalnom sajtu je 250 i kusur evra

*koliko toliko, negde za te pare moraju da ujedu, pa recimo kamera je sranje po mnogim review-ovima
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618411#p2618411]MDNA napisao:[/url] E sad, potpuno druga prica je sto kod nas nexus 5 kosta koliko kosta a na oficijalnom sajtu je 250 i kusur evra
Aj nou, ali ta naduvana cena nije samo za nas nego bukvalno za sve osim za 10ak zemalja u svetu (u Evropi samo UK, Španija, Nemačka i Francuska) koje imaju pristup Nexusima i generalno gedžetima preko Google Playa. Mada ono, što se mene tiče, ja super prošla. Ali da su naduvali osnovnu cenu, jesu. Smrde..
*koliko toliko, negde za te pare moraju da ujedu, pa recimo kamera je sranje po mnogim review-ovima
Ja sam se zbog toga nećkala. Ali onda imala prilike da se igram malo sa Xperiom Z i HTC One, koje sam isto razmatrala, i ja iskreno ne vidim neku razliku u kvalitetu slike među njima (Xperia, štaviše, ima šuma koliko hoćeš - totalno to nisam očekivala). Ne kažem da je neko šizenje i ludilo od kvaliteta, ali ono, nije ni toliko strašno koliko sam čitala i očekivala. Ja kontala posle da su testeri očekivali poboljšanje u odnosu na ranije modele, ali da to nisu dobili pa se dure. Tako nekako..
Korisnikov avatar
By Madonna
True dat za sony. Istina, nisam imao priliku da baratam nexusom da bih znao... Ja mislim da su primedbe bile najvise za fotografisanje u losijim svetlosnim uslovima tipa indoor, polumrak i sl. A za cene u ostalim zemljama nisam znao :neznam: jedino da ti je neko u ameriki kupio :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!