Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591476#p2591476]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591441#p2591441]Still napisao:[/url]nisam bila kod kuce, a nisam ni znala da je gostovala u emisiji.
i sta je pricala? u dve recenice... ko je gledao sve molicu da mi preprica... nemam ni vremena ni enrgije da citam esej tj. izvestaj. (neka bolesna radoznalost me vuce da saznam...)
hvala.

ko je uopste blesav da gleda emisiju onog bolida?
100% sam sigurna da je neko ipaaak pogledao :smokin: :kesa: :iskolacen:

ajde, ajde...
Korisnikov avatar
By Neutron
Evo sada sam pogledao reprizu. Ništa nije rekla. Nagoveštavano je svo vreme, ali ništa konkretno. Tipa biće otkriveno na TV-u putem njene serije. A generalni utisak mi je da je bila nekako slatka. :shtap:
By Kragi
Suvise kompromisno za jednu 'jaku', 'tvrdoglavu' i 'uspesnu' osobu kao sto je Marija. Ona bi da je vole takvu kakve jeste ali bi i da se dodvori homofobicnom narodu ne vadeci sexualnu orijentaciju iz kontexta deljenja kreveta sa osobom istog pola uz nesposobnost da jednom prostom recenicom 'Ja sam lezbejka' jasno deklarise sebe.
No dobro, bar je prevazisla neke clanove svoje familije koji svoje autohomofbicne frustracije lece izivljavanjem nad zenama. :sweet:
Korisnikov avatar
By constantine
ja kolko sam skontao niej priznala da je gej ali je rekla da je bila sa zenom. nije isto!
Korisnikov avatar
By bern
znaci li ovo da je marija srpska dzodi foster? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Od kad je uvela alkohol u priču, neverovatno me sve podseća na Dzodin slučaj.
Korisnikov avatar
By bas bleu
lolek-i-bolek je dosegla potpuno spektakularan iako ne i nepredvidiv nivo psihoticnosti.
ivanovic je odvratni, neduhoviti licemer.
cela ta prica i film su toliko isforsirani i tupavi i nicim izazvani te shodno tome jedno veliko fuck-all. a inace bi svaki agorafobicar izveo bolje taj izlazak iz ormara. :shrug:

mene nekako blam od svega toga.
Korisnikov avatar
By No Doubt
Ok. Ni prva, ni zadnja. Jasno je kao dan da je ili lez ili bi. Da je samo bila sa ženom ili šta god samo da nije "čisto" hetero. Nikakav big deal osim da se podigne bespotrebna prašina.
Korisnikov avatar
By Stripi
Neda mi se pratiti cijelu temu :blush:
U kojoj je to emisiji Marija Šerifović nedavno gostovala i jel ima neđe kakav link?

Kisi kisi
:kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Koliko me boli kurac za njenu knjigu :povraca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova će biti sigurno ' deblja ' od Stojanovićeve. 300 strana ispovesti minimum. Prosto ne znaš čemu više da se oduševiš - Ispovesti na 80 strana za 450 dinara, ili na 300 strana za opet 450 do 500 dinara. :njuska:
Korisnikov avatar
By Mars
Glavu dajem da su u toku pregovori te usrane izdavačke kuće sa recimo NATAŠOM BEKVALAC da i ona objavi svoju potresnu ispovest.

Pa posle Željko Joksimović, vazda drugi ili treći u svemu.

Samo gledajte, Pandorina kutija je otvorena.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da, kad smo tragična nacija, nije ni čudo što ne oskudevamo u potresnim ispovestima. :njuska:
Korisnikov avatar
By hippo...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592462#p2592462]Orlando the Lady napisao:[/url]Laguna objavljuje knjigu Marije Šerifović

...U svom novom ostvarenju, koje će se naći u prodaji početkom 2014. godine, Marija Šerifović otkriva neverovatne činjenice iz svog života koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim....

http://www.laguna.rs/v2482_vest_laguna_ ... aguna.html" target="_blank
HAhahaah .. Oni nisu normalni. Sve bi uradili zbog para. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Mars
gospode bože.

bregović da iskomponuje operu na literarni predložak.

onda balet.

edit: sad mi u stvari najviše ide na kurac TON koji se daje ključnoj temi u koju svi bulje napeto: bila sam sa ženom.

Ko da je bila tad, ko da je bilo JEDNOM i ko da nikad više biti neće.

Fuj fuj.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!