Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Sat vremena u razgovoru uživo radije bih proveo/la s

vel boy
5
18%
barni
4
14%
biram suicid ili razgovor s dušanom maljkovićem
19
68%
Korisnikov avatar
By Madonna
:smeh:

HAHAHA of the tiny i treća opcija
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ja ću da te prijavim, jer si me uznemirio sad. :lol:
Biram sucid.
Korisnikov avatar
By nsc
razgovor s dušanom maljkovićem
Korisnikov avatar
By bothways
kombinacija 1 i 2. želeo bih da posmatram tu dinamiku uživo.
Korisnikov avatar
By 2kune
osobno, cijenim da je Dušan Maljković bolja opcija za razgovor uživo nego autor teme a suicid je u mojim godinama ionako krajnje deplasirana radnja... naravno, druge opcije ne dolaze u obzir...
Korisnikov avatar
By RetributioN
od sad jednom nedeljno da mu šalješ poruke. :D bi bi
:avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion: :avion:
By Kragi
Vel boy

btw, porediti njih dvojicu :roll:
da, znam da se radi o razgovoru sto vise insinuira na smaranje but ... :roll:
Korisnikov avatar
By deran
vel-ftf bi bio zanimljiv...:srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja vel boya ne mogu da zamislim u vantekstualnom modu...da ono što svih ovih godina čitamo (tj dok neki nismo to prestali da radimo) - da to prate neki zvuci, neko pomeranje usana, facijalisa...ne mogu.

Maljković, ako baš mora, ali isključivo sa nekim gadzetima-tipa kesa za preko glave (njegove, moje, svejedno) ili bolje ceo dzak. I u mraku da se obavlja taj razgovor.

Ne znam, pa Barni mi dođe ok, bez nekih dodatnih uslova.
By Sixto
No, de ti meni rekni Vela... sto si ti tako puna srdzbe i na B92 i na forumu na naseg Vucka!? :rotflmao:

Mislim Velboy taj fotelja aktivizam ti tako pristaje. :radosnice:

Slika
sixtušo, to ti narod govori.
što je tebi Vel(a) stalno na pameti je već tvoj lični problem. :D

srklet, pa, ja sam tebi još prije nekoliko mjeseci rekao da ti kao jedinstveni gazitelj Pravilnika ima pogotovo da me se okaneš. nisi poslušao, idiotizmom si navalio na mene te sam konačno popričao s tobom djelićom jezika kojeg jedino i razumiješ. dobio si tek okrajke g....a od masa istih koje si slao meni, natrag vraćene ti u lice.
i, da, samo nastavi da prizivaš moju smrt još jedno stotinu puta, malo li je pet puta.......spamuj s flejm "temama" protiv mene...........i nadaj se da će ti popušiti da sam kao barni.......
edit: uz to, sasvim izgleda (pretpostavljam), srklete, da si popio jednodnevni ili dvodnevni ban ili barem opomenu jednu ili dvije, jučer/prekjučer, pa tumači ti to kako hoćeš...... :skola:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580966#p2580966]Srklet napisao:[/url]ja sam odlucio da ubuduce necu reagirati niti na vela niti na barnija, nema smisla.

Never argue with an idiot; he will bring you down to his level and win from experience.
Problem je što bih ja jako voleo da niko nikad ne odgovara na barnija, jer je moralna ruina i isprdak od čoveka. Bukvalno mu je misija bila da se posere po bilo kojoj naznaci dobre stvari na forumu i u zajednici, a ljudi još uvek mu odgovaraju kao da povodom bilo čega može da bude u pravu ili da ima dobru nameru. :roll:
pa, sixtušo, ti si poznat da si sam sebi stavljao imperatorske slike i avatare.....neki fetiš of yours, sixto, slično kao onaj ludi Albion što je imao fetiše s illuminatima i britanskom kraljevskom gardom itd.... :lol:

a da nemaš defekta u razumevanju, razumeo bi da je ono što louis xiv govoraše za sebe laž, a da je ono što rekoh o komentarima naroda, istina. i to jasna, vidljiva, opipljiva i čujna istina. :D

anyhow, ja veze nemam ni s jednim, iako ovo drugo podržavam, tako da NE impliciraj mene, sixtušo! :mete:
By Sixto
Navatana s prstima u pekmezu! :lol:
dobro, provaljeni *deni-Neutrone :petra: , pozdravljeni da ste, jesam li vam rekao da idete za mnom i ocenjujete mene ili bilo šta moje? nope. stoga, šetnja, :mete: vidi/te jesam li tamo iza onog pedeset petog ćoška!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!