Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Kako za koga.

Ja sam pocela da rezim na ljude oko mene kad primetim to.
Korisnikov avatar
By gossip
"avast virus database has been updated"
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569462#p2569462]bgboyyy napisao:[/url]to nisu sitnice. to su ljudi.
neki ljudi su sitnice.
posebno oni toliko uzivljeni u neku superiornost, a nespremni da udju u tudje cipele. sto manifestuju i svakodnevno, sto krupnije, sto u bezbroj "sitnica".
uopce se ne osjecam superiornim zbog toga sto se sjetim ponijeti ulaznice za kino, sto kad izadjem iz stana imam kod sebe sve sto mi treba i ne moram se vracati itd. nista od toga mi nije doslo samo od sebe nego sam se morao potruditi kako vise ne bih gubio vrijeme i komplicirao si zivot takvim gluparijama. jednostavno ima mnogo ozbiljnijih problema u zivotu od stvari poput zaboravljanja mobitela i sl, te nemam vremena za luksuz infantilnog neodgovornog izdrkavanja tog nivoa.

plus, muka mi je od ljudi koji svoju nesposobnost i glupost opravdavaju frazama 'walk in my shoes' and such. svatko ima svoje fakin cipele, moje su moje i ne treba nitko u njima nikad hodati osim mene, pa mi nije jasno zbog cega su neki toliko zeljni svoje cipele prepustati drugima. valjda jer nisu u stanju hodati u njima? ^^
By bgboyyy
otkud ti. hodati u tudjim cipelama kazem kao sposobnost saosecanja, tolerancija, zamisliti sebe u tudjoj poziciji.

eve

put oneself in someone's shoes

(idiomatic) To try to look at a situation from a different point of view; as if one were the other person. To empathise

If you could just put yourself in his shoes for a moment, perhaps you would understand why it is not as easy as you seem to think.

http://en.wiktionary.org/wiki/put_onese ... %27s_shoes" target="_blank
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Odakle početi?

- Kad me neko ne sluša pomno dok govorim, pa moram x puta da obrazlažem istu stvar.
- Nedostatak samokontrole kod mnogih.
- Kad mi poluidioti dele savete i pametuju, bez da im je iko to tražio...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
- Kad mi se jede baš ono čega NEMA u frižideru (a, ima pregršt svega i svačega u izobilju, al' ništa mi ne paše :drama: ), pa moram do samousluge... Mis'im ono.
- Kad u toj istoj samousluzi, koja se nalazi pored moje zgrade, NEMA onog divnog isečenog hleba (nekad ga razgrabe pre nego što se ja kreten probudim), već samo onog odvratnog celog :bljak: , pa moram da pešačim do sledeće. Nije to lepo! :nono:
Korisnikov avatar
By acid drop
Kad me neko nepoznat pita "koji sam razred". :roll:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569921#p2569921]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569887#p2569887]Delerium napisao:[/url]nervira me kada me neko non stop gurka dok prica sa mnom.
ju bože mi oprosti pa zar ovo još postoji, sreća pa ih nema u mojoj blizini jer bi takav neko ostao bez ruku
postoji, i te kako. mislim na to kad neko sedne pored mene i dok prica, verovatno da bi skrenuo/la paznju na sebe povremeno me gurka, udara, lagano, ali jako nervira kad non stop to neko radi :flaming:
Korisnikov avatar
By Markiza
Naborani itison, tepih, ponjava šta li je već , u hodniku zgrade koji je naboran tako visoko da se stalno saplićem jer zaboravljam da postoji. Osećam se kao sprinter na 110m sa preponama.
By Aven
Od sitnica:

- zatvoren prozor - otvorena vrata
- fajlovi sa filmovima, glazbom i dokumentima koji nisu lijepo preimenovani i katalogizirani
- uzimanje hrane iz mog tanjura bez pitanja

Sve ostalo su velike stvari. :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!