Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pozdrav svima vama, ja sam nov od danas i odmah moram da vas pitam za savet jer imam problem koji ne mogu da resim danima i zbog koga mi je lose po ceo dan 24/7. Naime, moj decko i ja smo u vezi divnih godinu dana. Za tih godinu dana jako smo se vezali jedno za drugo i proziveli dosta lepih stvari, ruznih jako malo da ima ali bilo je tu sitnih svadja ali smo ih pregurali. Jako smo se zavoleli, imam puno poverenje u njega i on u mene. Emotivan jeste ali ne pokazuje osecanja bas onako naglaseno ali kroz neke postupke ( kupovina poklona, menjanje smene na poslu za nase vidjanje ) jasno mi pokazuje koliko mu znacim. Ima 27 godina, ja 22. Decko je odrastao inace u domu za nezbrinutu decu , otac mu je umro, a majka zbog nemogucnosti izdrzavanja je morala da ga da u taj dom da bi ona zivela sa covekom koji ju je maltretirao dugo vremena. Ali to nije glavni problem. Problem je taj sto on ima neke prijatelje u inostranstvu za koje mi je jako malo pricao i spominjao u proteklih godinu dana, ali pretpostavljam da su se oni pojavili jos dok je on bio u domu. On ima veliko strahopostvanje prema njima jer mu dosta pomazu i planiraju verovatno nesto da mu ostave , da ih on nasledi. Ali napominjem da mu ti ljudi nisu nikakav rod vec su se pojavili nemam pojma ni ja odkuda i ja za njih znam godinu dana da postoje i da ih on jako postuje. Jos prosle godine na pocetku nase veze, rekao mi je da su mu se planovi promenili upoznavsi mene i da tamo nece otici sem nekada ako budemo mogli zajedno tamo da odemo. Par meseci kasnije otisao je tamo na odmor na mesec dana koje mi je jako tesko palo jer mi je jako nedostajao, brojao sam svaki dan do njegovog povratka. I on sam kaze da mu je tamo grozno, da mu ne prija klima, jako je depresivno i sve bukvalno negativno, jos i ti ljudi koji su jako matori i verovatno ga ne razumeju u nekim situacijama jer su sasvim druga , daleka generacija. Kada se vratio prosle godine u novembru, rekao mi je da me nece vise ostavljati, da je rekao ljudima da vise nece odlaziti tamo na odmor a meni je to potvrdjivao uvek kad oseti da se bojim da ne ode . To je ponavljao skoro godinu dana, ubedjujuci me u to, da bi pre neki dan rekao da ti ljudi dolaze i to kod njega u stan i da mozda ostaju mesec ili dva i da su mu nasli posao u inostranstvu na 3 meseca. Ja sam jako to tesko prihvatio i ne prihvatam da ide, tj.moze da ide ali mi moramo prekinuti jer ja vise ne zelim da prozivljavam situaciju od prosle godine, ne treba mi brojanje i iscekivanje jer znam da bi mi jako nedostajao a pored toga mi je rekao da cemo prorediti sa vidjanjem kada oni budu ovde taj mesec ili dva, a pored toga ako ode, onda nasa veza nema perspektivu. Ali kljucno od svega toga je to sto sam verovao da nece ici i sada ovo ne mogu da prihvatim. Ne znam sta da radim, da li da raskinem ili ne, a stvarno ne mogu da prihvatim novonastalu situaciju Da cekam 2 meseca dok su oni ovde, posle 3 meseca dok je on tamo, znaci 5 meseci da cekam dok mi veza ne dodje u normalu. Dal nije puno? Rekao sam mu svoj stav da se ne slazem da ide jer ne znam da li ce mu oni napuniti glavu svakakvim sranjima.. Takodje mi je rekao da je priznao tim ljudima da je gay i sada ga oni kao ucenjuju za sve da ce razglasiti na sve strane da je on to sto jeste, a oni znaju da njega vuku pare a imaju koristi od toga da on bude uz njih kao da su bebe. Steta samo sto on nema svoj stav i sto je njihova rec uvek poslednja, to je i problem izgleda.! Da dodam samo da smo vec i buducnost isplanirali. Da se preselimo u Novi Sad i tamo da se zaposlimo i odrzavamo nasu vezu ! Pomozite mi , ne bih da ga izgubim ali ne mogu da se pomirim sa tom situacijom jer to nas mozda ceka i sledece godine !
Korisnikov avatar
By Madonna
ok ovako ćeš: mi ćemo ovde da se organizujemo i saznamo ko su ti matori, imamo veze i po inostranstvu skoro svuda, gej lobi je jak u to ne sumljaj. dalje, kad to saznamo unajmićemo atentatore koji će se pobrinutti za njih, to sve može da se sredi u roku od mesec dana.
kad oni dolaze? ako je skoro onda probaj da se suzdržiš makar mesec dana, ali pre toga je bitno da tvoj momak proveri da li on ima sigurno to nasledstvo, ako mu znači, ako vi ne možete posle sami da se snađete.
ali trebalo bi da možete ipak on ima 27 a ti 22, zaposlite se pa ti nije otliko ni bitno.
elem, mi ćemo njih da smaknemo i onda neće više biti problema, tj njih koji će da vam smetaju a vi ćete onda bez brige da nastavite vašu divnu vezu :)
By danas
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554887#p2554887]MDNA napisao:[/url]ok ovako ćeš: mi ćemo ovde da se organizujemo i saznamo ko su ti matori, imamo veze i po inostranstvu skoro svuda, gej lobi je jak u to ne sumljaj. dalje, kad to saznamo unajmićemo atentatore koji će se pobrinutti za njih, to sve može da se sredi u roku od mesec dana.
kad oni dolaze? ako je skoro onda probaj da se suzdržiš makar mesec dana, ali pre toga je bitno da tvoj momak proveri da li on ima sigurno to nasledstvo, ako mu znači, ako vi ne možete posle sami da se snađete.
ali trebalo bi da možete ipak on ima 27 a ti 22, zaposlite se pa ti nije otliko ni bitno.
elem, mi ćemo njih da smaknemo i onda neće više biti problema, tj njih koji će da vam smetaju a vi ćete onda bez brige da nastavite vašu divnu vezu :)
ahahahahhahahahahahah
Korisnikov avatar
By Vespertine
Primetio sam da ljudi u zadnje vreme mahom dolaze i otvraju nalog kad im nesto treba...

Nevertheless, ako je to ljubav, i ako vredi i ako mislis da je on dovoljno karakter da se ne promeni, cekaj i trpi.
Korisnikov avatar
By bern
are you a wizard?

ne, ozbiljno... sad, da pokusamo.

tebi je najveca dilema da li je 3 mjeseca mnogo cekati? pa eto ti odgovora na temu kad to sebi odgovoris.
Pa ne moze ti neko drugi reci koliko je puno ili dati tacnu brojku koliko je "normalno i valja se" cekati. To zavisi od obostranih osecanja i razvoja dogadajaja u tom periodu i tako. Nadam se da si mu rekao sto i nama i kako se osecas povodom svega. Pri kraju, ako kapiram, to su neki kreteni koji ga ucenjuju na konto toga sto je gej, tako da mu bas i nisu prijatelji, i pitam se kako ce mu tek biti onda s njima.. ALi izgleda se njemu svidja da bude u njihovom drustvu? Ne znam, nesto mi fali u toj prici. NIsam mozda preterano koristan, ali mi je dosadno.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja stvarno ne razumem šta ovakvi ljudi hoće da neko njima kaže, kakvu pomoć oni očekuju? nije mi jasno
fascinantno mi je to
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554896#p2554896]MDNA napisao:[/url]ja stvarno ne razumem šta ovakvi ljudi hoće da neko njima kaže, kakvu pomoć oni očekuju? nije mi jasno
fascinantno mi je to
A jel tebi nije lakse kad podelis svoju mizeriju s nekim, makar to bilo i nebrojeno online puchanstvo :)

:kiss: :pervert:

nemoj odmah da ga :vudu: jer i ja ovih dana planiram da vas propitam sta da radim povodom mojih nedaca, samo da uspem da odvojim vreme i zivce da srocim pricu kako treba :drama:
By Dare991
Njega vuku te pare koji oni imaju a on malo teze zivi i to je to. Novac koji bi mu oni pruzili ga vuce i taj bolji zivot. Na pocetku mi je rekao da su mu se planovi promenili i da sam ja decko za njega, ne odlazi on nigde, a sad bum-tras niotkuda posao. Bas mi je stalo do njega ali neki principi ipak postoje. Ali njemu ne prija bas njihovo drustvo, postuje ih ali ih kulira cesto i ne javlja im se. Tako da opsta ludnica. U sta sam se ja upleo, tek sad vidim.
Korisnikov avatar
By HalfJack
MDNA napisao:ja stvarno ne razumem šta ovakvi ljudi hoće da neko njima kaže, kakvu pomoć oni očekuju? nije mi jasno
fascinantno mi je to
Slično oni koji imaju neke zdravstvene probleme pa otvaraju topic umjesto da odu doktoru. <3

OT: Prekinite.
Korisnikov avatar
By bern
a gdje je to tako strašno inostranstvo, i ko su ti ljudi koji njemu, koji je bez porodice, prijete da će ga svima outovati?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Da, to i meni dodje malo nelogicno... Kome bi ga autovali?
By Dare991
Danska je u pitanju. A ti ljudi su sami na ovom svetu, nemaju rodbine nikakve jer su ih se odrekli, sve nade polazu u njega. A ja nemam dokaz da ti ljudi uopste postoje sem njegove reci ali mu verujem jer znam kako se ponasa, osobine da znam da je ozbiljan decko koji ne bi prokockao ovo sto ima sa mnom. Zato mi je sve cudno. Rekao im je da je gay , ja sam se u pocetku protivio kada mi je rekao sta mislim ako budu hteli da me upoznaju ali sad zelim da me upoznaju i da me predstavi tako kako mu ja jesam da bi mi bilo jasnije i da se uverim da je to rekao. Ali on sada odbija da me upozna i nece, pa ne znam kako da ga nagovorim. Oni ga ucenjuju da ce razglasiti na poslu da je gay za bilo sta ako ne uradi kako je po njihovom. Znaci doci ce kod njega na posao i reci ce svima, to ga plasi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554945#p2554945]Dr_Shortbus napisao:[/url]On ima frajera u Danskoj koji ga zove tamo. To ti je. :sarana:
Ma ne, nije to. Da ima njega tamo, ne bi nista zeleo da ima sa mnom a moze tamo da se preseli. To otpada definitivno. A jos uzima 2 meseca neplacenog odsustva sa posla i jedan mesec odmora da bi radio tamo. Logicno je. Lako je odmah pomisliti na prevaru.
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554947#p2554947]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554929#p2554929]Dare991 napisao:[/url]Danska je u pitanju.
danska?! jedna od najliberalnijih zemalja... pa nije bliski istok da mu leti glava zbog homoseksualnosti.
U pravu si, to mi je i on rekao. Zato je on njima i priznao medjutim to je stvorilo samo kontraefekat jer mogu da ga ucenjuju, valjda sto znaju da se ovde to ne prihvata. Zato on i ne sme da ih odjebe jer ga oni mogu sjebati, a isto moze njih da sjebe jer se bave nekim nedozvoljenim radnjama. I to mi je bas lepo prijateljstvo, jebe kevu, da se ucenjuju dok moze da ima ne mozda bolji zivot ali uvek moju ljubav i podrsku.
Korisnikov avatar
By Blady
Ako nece da te upozna, i ako se tako ponasa, ja bih prekinula.
Nema tu sta da se kaze.. i kakve su to pretnje i gluposti.
Otkud oni znaju gde on zivi? uostalom i posle tih pretnjizasto bi dosli kod njega?
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554950#p2554950]Blady napisao:[/url]Ako nece da te upozna, i ako se tako ponasa, ja bih prekinula.
Nema tu sta da se kaze.. i kakve su to pretnje i gluposti.
Otkud oni znaju gde on zivi? uostalom i posle tih pretnjizasto bi dosli kod njega?
Znaju oni odlicno sve o njemu jer gledaju jedni na druge kao clanove porodice, oni su mu dosta pomogli, on se njima nasao pri ruci uvek, rekao je da ce biti uz njih kad ne budu mogli nista da rade ali on se uplasio tih pretnji i sad mora da im bude rob ocigledno. Ma strasno. Najgore od svega sto sam se ja najiskrenije zaljubio u njega i dao sebe emotivno skroz ali kad su ti ljudi u pitanju ja sam ocigledno jedna 0 koja se ne pita nizasta. Voli i on mene , to stoji, to mi pokazuje, ali ipak ima on svog vodju. Oni dolaze kod njega na odmor inace i njima ne odgovara da prekinu s njim jer onda oni ostaju sami i to je to.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^ ne ne mora da im bude, kakva je to sekta?
Po meni je ti sve cist bulsit.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kakva je to sekta :pucaodsmeha:

Pa jbt sam izvagaj da li mozes da trpis sve to sto te muci ili ne mpzes.. Ako on nece da te upozna vrv zna ih bolje pa ne zeli da tr uvlaci u sve to, tu je nesto trulo ovijusli
Ili ti je stalo da ne raskines ili ti previse smeta pa ces da raskines. Postoji i treca opcija a to je da i dalje lupas glavu i zalis se narodu i pitas za misljenja i nista ne radis po tom pitanju
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554957#p2554957]Blady napisao:[/url]^
^ ne ne mora da im bude, kakva je to sekta?
Po meni je ti sve cist bulsit.
Pa ne mislim bukvalno rob ali u fazonu, njih mora da slusa, da njihova uvek bude zadnja jer ga imaju u saci. To je meni za povracanje iskreno pogotovo bre od ljudi koji zive bogu iza nogu, umesto da odjebe te manipulatore i da se ne ponizava on ide za parama a oni znaju da su njemu ispale oci za pare. Ma uzas. Ne znam samo sta sam ja trazio u toj prici godinu dana ali ne mogu da ga ostavim, tesko bi mi bilo jer smo proziveli dosta toga zajedno. Ne znam sta dalje da radim? Oni dolaze uskoro i bice tu 2 meseca.
Korisnikov avatar
By bothways
Ali oni njemu obećavaju pare, čak i nasledstvokuracpalac, a s druge strane ga ucenjuju.

Znaš kako, ako ti je sve ovo mučno i nepodnošljivo (too much drama), odbaci i nastavi dalje.
Lično, ja ne bih ostao, jer sve to mi deluje previše mutno, a gde je mutno, ima svega i svačega. A i već par puta iskusih te mutljavine i znam da ne može izaći na dobro.

Ako ga toliko voliš, onda 3 ili 5 meseci ne bi trebalo da je ti je puno. Meni ne bi. Ne bi mi bilo drago, ali to je što je.

Pa ti izvagaj. Moj predlog je da prekineš. (Mada svoju odluku si više puta ponovio u svojim iskazima -- ne možeš da ga ostaviš.)

A i jebote, koliko je njih pa da imaju toliki uticaj?
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554960#p2554960]MDNA napisao:[/url]Kakva je to sekta :pucaodsmeha:

Pa jbt sam izvagaj da li mozes da trpis sve to sto te muci ili ne mpzes.. Ako on nece da te upozna vrv zna ih bolje pa ne zeli da tr uvlaci u sve to, tu je nesto trulo ovijusli
Ili ti je stalo da ne raskines ili ti previse smeta pa ces da raskines. Postoji i treca opcija a to je da i dalje lupas glavu i zalis se narodu i pitas za misljenja i nista ne radis po tom pitanju
Radi se o tome da ja to ne mogu da istrpim. Recimo gledali smo se sinoc i oni su ga zvali jedno 200 puta. Znaci strasno. Opsednuti su sa njim, sami su i dosadno im pa nasli njega da zovu kada sam ja s njim, a on ih kulirao, nije im se javljao. Bas zato sto mi je stalo ne bih zeleo da ga izgubim a opet znam da mi to smeta i da me to muci vec danima. Evo imam ispit za koji dan, ne mogu da ucim, preselo mi je !!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!