Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Ne čini ti se, ali ne znam prema kome tamo da usmeri seksualni nagon. Bolje da se štedi, pa kada stekne popularnost preko VB onda da pukne libido prema obožavateljima.

;)
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Da, to je slika aseksualnog pedera, koji ne ugrožava muškarce jer je evnuh, a ženama je najbolja drugarica. Kao taktika da te zavole široke narodne mase to je super, ali je jedan veliki fejk.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Verujem da je Boban vrlo seksualan, samo se pravi, skocio bi on i na Urosa i na Slavka i na blizance da mu se moze. Igra na sigurno, ali ga to nece dugo drzati u kuci, kao ni Maju Volk, a i dosadno je brate. Trebao bi malo da spopadne onog Zarka, samo se plasim da ga ovaj ni u kom slucaju ne bi hteo, ali mozda vredi napraviti foru. .
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma ja mislim da oni sa tim Bobanom samo pripremaju teren/ utiru put... videcete vi kad u sledecoj sezoni u kucu udje Pedja, i krene u ofanzivu

krstice se srpske majke.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa trebao bi malo vise da slini nije bitno za kim, neka malo pokaze da pederi nisu samo ocajne domacice... a i sta ima, uopste, ikome da dokazuje bilo sta? Neka bude kakav jeste, a da je bas ovako skroman i posten - e to nije spominjao da stoji u njegovoj knjizi seksa...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tada kada je bio Brendon bilo je najvise pedera u kuci VB ever! :D
Korisnikov avatar
By constantine
^ne lici mi na brendona. previse je krupan za njega
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I ja mislim da jeste on. Na rodeu se malo malo otvori profil sa njegovim slikama, tu može svašta da se nađe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Što se Bobanije i njene polne uzdržanosti u toj kući tiče, ne vidim kako bi drugačije mogla da se ponaša, kad su, osim nje, svi ostali pederi u kući klozetirani, ili obeleženi onim groznim opravdanjima - '' Pederisao sam se, ali isključivo zbog zarade. '' :bljak:
Svaka osoba, koja iole drži do sebe, tako bi se ponašala, ako već nije odlučila da otvoreno izvrgne ruglu te klozetirane, a očigledne pedere u svom okruženju. :njuska:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2527941#p2527941]Clockwork Orange napisao:[/url]Slika

Žarko Stojanović, učesnik „Velikog brata“, morao je da se deklariše kao homoseksualac zbog posla. Majka Biljana objašnjava kako je jedan od njenih blizanaca postao gej.
- Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza.

Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome. Moje sinove su producenti francuskog „Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke - jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene.

On trenutno samo dobro igra tu ulogu - naglašava Biljana i tako opravdava fotke koje se mogu pronaći, a na kojima je Žarko u zagrljaju s muškarcima i nakon završetka rijalitija u Francuskoj.
:nokti:
toj majci bi trebalo reci da ga sigurno nisu naterali da se izjasni kao gej vec da odglumi geja te tako razbije drushtvene fobije kako je gej neshto uzasno mrachno podzemno nepostojece.....

sin joj je samo nehomofobichni hetero ili bar pretezno hetero mushkarac, treba joj reci. valjda vam to nije problem, gospodjo njegova mama?

ONT, ostalo, lajkam post iznad.
Korisnikov avatar
By Lolek-i-Bolek
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2528363#p2528363]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Da, to je slika aseksualnog pedera, koji ne ugrožava muškarce jer je evnuh, a ženama je najbolja drugarica. Kao taktika da te zavole široke narodne mase to je super, ali je jedan veliki fejk.
A da nije mozda trebao da zauzme stav kako je spreman da promeni svoju seksualnost za pare, kao npr sto si ti svojevremeno izjavio? Bobanu je jedina mana sto je aktivista. Mnogo vise bi doprineo van aktivizma. U svemu ostalom je za tebe institucija.

Nego mene zanima sta je to konstruktivno u tome da se prikazemo kao fejk zivotinje koje naskacu na sve zivo sto ima (nebitno koji) polni organ ili smo mi zaista takvi pa propagiras iskrenost prvo prema samima sebi pa zatim prema javnosti?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja Bobana znam više od 10 godina i glavnu stvar koju poštujem kod njega jeste što ne cenzuriše niti guši svoju seksualnu želju. To ne znači napastvovati ljude, ali to znači flert...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, ljudi, Niska Sisolić se raspevala u kući, svi je bojkotuju i lupaju šerpama da bi je nadglasali, iz revolta. :krezavi:
A Bobanija joj kaže - '' Znaš šta si ti ? Jedan kreten koji je uneo tih 200 umetaka veštačke kose na glavi u ovu kuću, eto to si ti ! ''
A ona samo vrišti - '' Ko da mi otme iz moje duše Kosovo !!!!! '' :peva:
A Bobanija vuče neku crnu kesu, gleda je kao da je pala s Marsa i govori joj ono od gore. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Lolek-i-Bolek
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2528910#p2528910]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Ja Bobana znam više od 10 godina i glavnu stvar koju poštujem kod njega jeste što ne cenzuriše niti guši svoju seksualnu želju. To ne znači napastvovati ljude, ali to znači flert...

Flert sa heteroseksualcima je jednak napastvovanju. Probaj ti tako da flertujes gde god se nadjes pa nam javi kako si prosao i kako su te okarakterisali.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, Bože, ne pišite ovde gluposti, molim vas. Flert je flert, a napastvovanje se zna šta je.
Jebo te, kako su duboke i jake posledice homofobije i autohomofobije kod nas, pa to je poražavajuće. :ozbiljan:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!